Play off: AZS PWSZ Gorzow - Wisła Kraków
Moderatorzy: thomas72, kyS, tadziu
- elen
- Kadet
- Kontaktowanie:
Play off: AZS PWSZ Gorzow - Wisła Kraków
Już w ten weekend pierwsze dwa mecze, później mecz(e) u nas. Wypadałoby się jakoś zaprezentować. Mamy jeszcze troche czasu, więc może wartoby było sie spotkać i zrobic jakąś burzę mózgów. Pomysły z tego co wiem to sa, teraz trzeba je zebac i do dzieła.
Czekam na propozycja miejsca i terminu spotkania!!!
Czekam na propozycja miejsca i terminu spotkania!!!
"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów." - Stanisław Lem
-
tomaszek
-
Endrju
- Senior
- Kontaktowanie:
Jakby ktos chcial jechac do Krakowa... to wyjazd dzisiaj o 20:12 i 7:23 w Krakowie... (mozna pojsc i troche polazic,...
) lub jutro 5.09 i 14.23 w Krakowie.
Ja chyba bede jechal dzisiaj z kilkoma osobami.
Jakby ktos chcial sie dolaczyc do nas niech pisze lub sie ze mna skontaktuje.
Ja chyba bede jechal dzisiaj z kilkoma osobami.
Jakby ktos chcial sie dolaczyc do nas niech pisze lub sie ze mna skontaktuje.
NIGDY NIE ZGINIE AZS !! NIGDY NIE ZGINIE !!
"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów."- Stanisław Lem
"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów."- Stanisław Lem
-
Endrju
- Senior
- Kontaktowanie:
bilety cos kolo 50zl weekendowy w obie strony. A nocleg to cos zalatwiali sobie (koszt kolo 40-50zl). Jedziemy dzisiaj o 20:12 wiec kto chce to sie zabierac z nami 
Ostatnio zmieniony 30 marca 2007, 17:19 przez Endrju, łącznie zmieniany 1 raz.
- elen
- Kadet
- Kontaktowanie:
Słuchajcie, moja propozycja to spotkanie w środe ok 18-19 w kasynie kolo hali. Sroda to ostatni dzien szkoły tak wiec i Ci którzy studiuja po za Gorzowem powinni juz wrócić. Jest kilka tematów do przedyskutowania, także czekam na potwierdzenie kto bedzie (gg lub priv). Ewentualnie jesli ktos ma lepszy pomysł to prosze o napisanie go.

"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów." - Stanisław Lem
-
Endrju
- Senior
- Kontaktowanie:
pawelsuch pisze:No to jak jutro sie spotykamy w kasynie?? Ja juz dzisiaj wracam wiec bede napewno mam pare slow do powiedzienia i zje.. kogos
Jestem ciekawy kogo ? <lol2>
Wróć do „AZS-PWSZ Gorzów Wlkp.”