Skonczyl sie sezon czas na podsumowania .

Moderatorzy: thomas72, kyS, tadziu

Endrju
Senior
Kontaktowanie:

Skonczyl sie sezon czas na podsumowania .

Postautor: Endrju » 01 maja 2007, 15:07

Nasze zawdodniczki awansujac do najlepszej 4-ki sprawily kibicom wielkom radosc. Najwiekszy sukces w histori gorzowskiego klubu. (Tylko szkoda ze miejsce poza podium :( ). Jednak sukcesu nie bylo by takiego gdyby nie ogromna praca trenerow i koszykarek. Za to im dziekujemy.

Obrazek

W polowie sezonu zaczela sie zbierac coraz liczniejsza grupka kibicow dopingujaca caly mecz nas zespol. Niezly jak na nasze mozliwosci doping + proba robienia opraw bardzo dobrze swiadczy o kibicach z Gorzowa ktorzy zostali w tym sezonie zauwazeni w calej Polsce i o ktorych dobrze wypowiadaja sie inni.
Bardzo fajnie prezentują się ekipy Polkowic, Jeleniej Góry oraz Gorzowa, które zaliczyły kilka większych wyjazdów.

Pierwszy a zarazem przełomowy byl wyjazd kibicow do Polkowic pozniej byl Torun, 2xPoznan , Krakow, i 3xPolkowice. Kazdy z nas probowal jak tylko mogl pojechac i wspomagac nas zespol dopingiem na wyjazdach. (sam osobiscie zaliczylem 9 meczy wyjazdowych). Mam nadzieje ze klub kibica od przyszlego sezonu bedzie jeszcze liczniejszy i bedziemy jezdzili na wiekszosc wyjazdow :D )

Co do Koszykarek to mam nadzieje ze wiekszosc zostanie na nastepny sezon w Gorzowie. W nasza druzyna nie zostanie znacznie oslabiona a przyjdzie kilka klasowych zawodniczek. (Chociaz sam bym wolal zeby cala druzyna zostala taka jak byl w mijajacym sezonie :( )

I Za rok walczymy o Złoto :!:

(Zmiana foto) :P
Ostatnio zmieniony 02 maja 2007, 19:46 przez Endrju, łącznie zmieniany 1 raz.
NIGDY NIE ZGINIE AZS !! NIGDY NIE ZGINIE !!
"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów."- Stanisław Lem

Awatar użytkownika
Gorzowianin
Nowy na forum

Postautor: Gorzowianin » 01 maja 2007, 19:05

Do kogo pan na tym zdjęciu kieruje swojego "faka"?

desix
Amator
Kontaktowanie:

Postautor: desix » 01 maja 2007, 19:25

Do dzieci z Polkowic, które się trochę napinają :lol: :lol: :lol:

Jasny
Żak

Postautor: Jasny » 01 maja 2007, 20:00

Ten facet niezle sie tez rzucal przy wejsciu na mecz. O ile dobrze go pamietam .

Awatar użytkownika
kyS
Kadet

Postautor: kyS » 01 maja 2007, 20:27

Jasny pisze:Ten facet niezle sie tez rzucal przy wejsciu na mecz. O ile dobrze go pamietam .
Bardzo ciezko jest znalezc kogos z Gorzowa kto sie nie rzucal przy wejsciu.
Olejmy juz ta kwestie: bylo jak bylo, i tak osoby, ktore zapewnily wszystkim tyl emocji przed meczem nie czytaja tego forum.
Obrazek

CokolwiekPomiedzyLudzmiKonczySie
ZnaczyNigdySieNieZaczelo
GdybyPrawdziwieSieZaczeloNieSkonczylobySie
SkonczyloSieBoSieNieZaczelo
CokolwiekPrawdziwieSieZaczynaNigdySieNieKonczy

Awatar użytkownika
ginda
Senior
Kontaktowanie:

Postautor: ginda » 01 maja 2007, 20:34

Jasny pisze:Ten facet niezle sie tez rzucal przy wejsciu na mecz. O ile dobrze go pamietam .

Jasny nie rozgrzebuj :wink: Wiem, że nie moja sprawa, ale skasować te posty, które nie mają nic wspólnego z tematem...
Endrju po co dałeś zdjęcie :wink: :wink: :wink: POZDRO
Dziewczyny jeśli chcecie,
zwycięstwa poczuć smak,
musicie walczyć, trenować,
dopingiem was wspieramy,
a wiarę w sercu mamy,
po meczu będziem świętować

Awatar użytkownika
elen
Kadet
Kontaktowanie:

Postautor: elen » 01 maja 2007, 21:38

kazdy kolejny post nie na temar bedzie "nagradzany" upomnieniem!!!
Obrazek

"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów." - Stanisław Lem

Awatar użytkownika
pawelsuch
Amator
Kontaktowanie:

Postautor: pawelsuch » 01 maja 2007, 21:40

Ladny i ekscytujacy sezon :D Tak jak to Endrju napisal Tworzy sie jakas grupka kibicow i mam nadzieje ze bedzie ciagly progres i w przyszlym sezonie uda sie jakis fajny mlyn zmontowac(gardel nigdy za malo jak pokazal ostatni mecz w Gorzowie gdzie skandowala z nami cala publicznosc) Zobaczymy, jednakze licze ze przyszly sezon bedzie rownie ekscytujacy co ten :P
Pozdro for all

tomaszek

Postautor: tomaszek » 02 maja 2007, 07:37

Może tak jednym zdaniem podsumuje grę dziewczyn przytaczając słowa jednego z kolegów:

"Dziewczyny nie przegrały trzeciego miejsca, One wygrały czwarte"

kmitek85
Nowy na forum

Postautor: kmitek85 » 02 maja 2007, 18:23

No ja też mam nadzieje, że zostaną te koszykarki które grały u nas w tym sezonie. Jeszcze raz wielkie gratki dla Dziewczyn naszych oraz dla trenerów. Mniej my nadzieje, że na następny sezon wzmocnimy się jeszcze kilkoma dobrymi koszykarkami i będzie na pewno jeszcze lepiej :D No i musimy coś zrobić z naszym KLUBEM KIBICA ale to sprawa w innym temacie będzie na pewno poruszona.

Endrju
Senior
Kontaktowanie:

Postautor: Endrju » 02 maja 2007, 19:14

ginda pisze:Endrju po co dałeś zdjęcie :wink: :wink: :wink: POZDRO

Chcialem tylko pokazac jaki ladny napis dla naszych koszykarek zrobilismy :D (a tego pana z prawej powinni ocenzurowac :P ) (po drugie w szalu AZS-u napewno nie byl :D :D :D
"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów."- Stanisław Lem

Awatar użytkownika
erratu
Nowy na forum

Podsumowanie

Postautor: erratu » 02 maja 2007, 21:44

Co do sezonu to po 1 trzeba by sędziów troszke powyrzucać z ligi
po 2 (teraz zapewne połowa z was mnie zabije ) albo podciągnąć Katie w grze albo szybko znaleść nową rozgrywającą to jest moja ocena po zsumowaniu statystyk naszej gorącej perełki z innymi rozgrywającymi bo jezeli marzymy o walce z lotosem lub wisłą to potrzeba nam tak samo mocnego serca drużyny awiec katie do pracy!
po 3 Bardzo jest szkoda że aga dołączyła dopiero w połowie sezonu zasadniczego ale ona jeszcze bedzie cieszyć grę gorzowskich kibiców
po 4 koniecznie potrzebujemy jeszcze jednej skrzydłowej bo Aga z Majką skrzydeł we dwie nie pociągną zwłaszcza że najczęsciej nasz trener je ze sobą wymienia
i na koniec po 5 to był najpiękniejszy sezon jaki pamiętam (a azs kibisuje od 5 lat ) i mam nadzieję że te skucesy będą się jeszcze długo długo mnożyć bo w Gorzowie na trofea radość i łzy szcześcia miejsca nigdy nie zabraknie !
Biało-niebieskie Gorzowskie barwy królewskie!

Pantczak
Amator

Postautor: Pantczak » 02 maja 2007, 22:06

odnośnie sędziów. Będzie problem aby powyrzucać ich, w następnym sezonie ma być 14 drużyn i w PLKK ma sędziować trójka arbitrów. Więcej meczy, więcej ludzi potrzebnych, wniosek prosty poziom gwizdania jeszcze się obniży.

Endrju
Senior
Kontaktowanie:

Postautor: Endrju » 03 maja 2007, 12:33

Od przyszlego sezonu podobno maja wprowadzic kary dla sedziow i odsuwanie ich od kilku meczow.

Pantczak
Amator

Postautor: Pantczak » 03 maja 2007, 13:32

teraz też sędziowie są odsuwani. Tyle tylko że jest to robione pół oficjalnie. Np. Janusz Kielbiński (ten z wąsem który zawalił nam mecz z Wisłą) do tej pory nie miał żadnego meczu w PLKK ani w PLK

Wróć do „AZS-PWSZ Gorzów Wlkp.”