Cheerleaderki...

Moderatorzy: thomas72, kyS, tadziu

A_Z_S
Nowy na forum

Cheerleaderki...

Postautor: A_Z_S » 01 listopada 2007, 17:59

Co myślicie o naszych cheerleaders? Ja uważam, że to jest żałosne, od 3 lat 2 układy na krzyż i nic więcej.

ŻAL! Nie mówie, że mają być atrakcje jak w HT na NBA ale to to jest przeżal.

Awatar użytkownika
elen
Kadet
Kontaktowanie:

Postautor: elen » 01 listopada 2007, 22:29

Człowieku, tańczyłbys za darmo i jeszcze dopłacał do tego interesu?? A dziewczyny to robią i chwała im za to, jak by to nie wyglądało są.
Obrazek

"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów." - Stanisław Lem

Awatar użytkownika
erratu
Nowy na forum

dno

Postautor: erratu » 01 listopada 2007, 22:37

moim zdaniem są denne za darmo czy nie za darmo ale nie mam ochoty patrzec jak banda dziewczynek lata po parkiecie w strojach hmm kure... w stylu spodnie rozciete i czerwone majteczki smieja sie i w du.. maja ktory raz wykonuja ten układ dno!!!!!

elen:Ostrzegałem a teraz daje pierwsze ostrzezenie
Biało-niebieskie Gorzowskie barwy królewskie!

A_Z_S
Nowy na forum

Postautor: A_Z_S » 01 listopada 2007, 23:06

Elen nie sap tak. Wiem, nie możesz nic złego na nie napisać bo pewnie jedna z nich to Twoja laska ale niech inni się wypowiedzą. Przez 3 lata ta sama piosenka, ten sam układ CO TO k... MA BYĆ?!

elen: to juz trzecie ostrzezenie jeszcze dwa i ...

tomaszek

Postautor: tomaszek » 01 listopada 2007, 23:14

A_Z_S pisze:Elen nie sap tak. Wiem, nie możesz nic złego na nie napisać bo pewnie jedna z nich to Twoja laska ale niech inni się wypowiedzą. Przez 3 lata ta sama piosenka, ten sam układ CO TO k... MA BYĆ?!

Znów błędne informacje. Nie ma tam Elena laski :D Człowieku coraz gorzej z Tobą. Piszesz niesprawdzone informacje.

A_Z_S
Nowy na forum

Postautor: A_Z_S » 01 listopada 2007, 23:28

To nie istotne.

tomaszek

Postautor: tomaszek » 01 listopada 2007, 23:30

A_Z_S pisze:To nie istotne.

Człowieku przeczytaj co piszesz. Podajesz argumenty a pozniej mowisz ze to nie istotne. Normalnie myślenie dziecka...

A_Z_S
Nowy na forum

Postautor: A_Z_S » 02 listopada 2007, 00:55

O k... co za klient :lol: Nie istotne jest to, że żadna z nich nie jest dziewczyną elena...

Endrju
Senior
Kontaktowanie:

Postautor: Endrju » 02 listopada 2007, 08:20

Tomaszek kazdy ma prawo do slow krytyki wiec za wszelka cene nie narzucajcie swoich pogladow.

To ze dziewczyny z wlasnych srodkow to wszystko organizuja to chwala im za to... jednak kazdemu moga nie podobac sie ktorys tam raz powtarzane uklady. Ja na to osobiscie uwagi nie zwracam.
NIGDY NIE ZGINIE AZS !! NIGDY NIE ZGINIE !!
"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów."- Stanisław Lem

tomaszek

Postautor: tomaszek » 02 listopada 2007, 08:39

A_Z_S pisze:O k... co za klient :lol: Nie istotne jest to, że żadna z nich nie jest dziewczyną elena...

To po co podajesz to jako argument w dyskusji?

Jak Ci przeszkadza ich układ to proponuje samemu wyjść i zatańczyć. Aha i wytlumacz mi dlaczego po większości numerów dostają brawa od publiczności??

Awatar użytkownika
erratu
Nowy na forum

Postautor: erratu » 02 listopada 2007, 11:17

brawa lecą z grzeczności albo od koleżanek z trzeciego rzedu :P

tomaszek

Postautor: tomaszek » 02 listopada 2007, 11:24

Ok niech Wam bedzie że nasze cheerleaderki są do bani. Przeszkadzają Wam ich numery, to że mają "spodnie rozciete i czerwone majteczki " i bóg wie co jeszcze.

W takim razie zadaję pytanie!

CO BYŚCIE OCZEKWIALI OD NASZYCH CHEERLEADEREK????

Awatar użytkownika
erratu
Nowy na forum

Postautor: erratu » 02 listopada 2007, 11:33

po 1: nowego układu
po 2: wiecej nowych układów!
po 3: wiecej odświeżonego nowego ciekawszego repertuaru !

bo to jest hala zespołu z ford germaz ekstraklasy i to 4 zespołu poprzednich rozgrywek uważam że jako taki poziom powinien być nie tylko od zawodniczek i KK bo skoro kibice potrafia dać z siebie wszystko to one nie mogą?
Moim zdaniem to co robią powinno być dla nich zaszczytem i troche wiecej jednak mogły by z siebie dać a jeżeli brakuje im środków i muszą dokładać z własnej kieszeni to przeciesz można zwrócić się z prośbą do zarządu wkoncu jak by nie patrzeć w pewien sposób są częścia tego klubu

tomaszek

Postautor: tomaszek » 02 listopada 2007, 11:40

Myślisz ze klub da kase na cheerleaderki? Hmm... wątpie. Ale sprobowac mozna. Co do nowych układów to choć ekspertem nie jestem to wydaje mi sie ze aby cos nowego wporwadzic to nalezy bardzo dlugo to cwiczyc. Wiec chyba sie nie da co mecz miec innego ukladu. Ale skoro chcielibyście nowych układow to moze lepiej podejsc po wystepie do dziewczyn i im to spokojnie powiedziec a nie wyzywać na forum "ze są denne, że mają ku**rewskie stroje itp, itd".

Awatar użytkownika
elen
Kadet
Kontaktowanie:

Postautor: elen » 02 listopada 2007, 11:50

erratu wierz mi ze dziewczyny próbowały juz kilkakrotnie dostac kasę. Kazdy im obiecuje i nic tego nie wychodzi. Na stroje zarabiały w zeszłym sezonie tańcząc podczas meczów siatkarzy. Dziewczyny nie są profesjonalistkami, ale sie starają. Może nie zawsze wychodzi ale sie strają. Po za tym jak uczyc czegos nowego jak nie ma składu, w tym sezonie nekaja je mocno kontuzje.

Aha kolego A_Z_S jak masz złe informacje na temat mojego życia osobistego to prosze cie nie pisz co ci ślina naniesie. Sprawdz najpierw swoje informacje. A jak masz cos do mnie to powiedz mi to osobiście!
Obrazek

"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów." - Stanisław Lem

Wróć do „AZS-PWSZ Gorzów Wlkp.”