Cheerleaderki...
Moderatorzy: thomas72, kyS, tadziu
Cheerleaderki...
Co myślicie o naszych cheerleaders? Ja uważam, że to jest żałosne, od 3 lat 2 układy na krzyż i nic więcej.
ŻAL! Nie mówie, że mają być atrakcje jak w HT na NBA ale to to jest przeżal.
ŻAL! Nie mówie, że mają być atrakcje jak w HT na NBA ale to to jest przeżal.
dno
moim zdaniem są denne za darmo czy nie za darmo ale nie mam ochoty patrzec jak banda dziewczynek lata po parkiecie w strojach hmm kure... w stylu spodnie rozciete i czerwone majteczki smieja sie i w du.. maja ktory raz wykonuja ten układ dno!!!!!
elen:Ostrzegałem a teraz daje pierwsze ostrzezenie
elen:Ostrzegałem a teraz daje pierwsze ostrzezenie
Biało-niebieskie Gorzowskie barwy królewskie!
-
tomaszek
A_Z_S pisze:Elen nie sap tak. Wiem, nie możesz nic złego na nie napisać bo pewnie jedna z nich to Twoja laska ale niech inni się wypowiedzą. Przez 3 lata ta sama piosenka, ten sam układ CO TO k... MA BYĆ?!
Znów błędne informacje. Nie ma tam Elena laski
-
tomaszek
-
Endrju
- Senior
- Kontaktowanie:
Tomaszek kazdy ma prawo do slow krytyki wiec za wszelka cene nie narzucajcie swoich pogladow.
To ze dziewczyny z wlasnych srodkow to wszystko organizuja to chwala im za to... jednak kazdemu moga nie podobac sie ktorys tam raz powtarzane uklady. Ja na to osobiscie uwagi nie zwracam.
To ze dziewczyny z wlasnych srodkow to wszystko organizuja to chwala im za to... jednak kazdemu moga nie podobac sie ktorys tam raz powtarzane uklady. Ja na to osobiscie uwagi nie zwracam.
NIGDY NIE ZGINIE AZS !! NIGDY NIE ZGINIE !!
"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów."- Stanisław Lem
"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów."- Stanisław Lem
-
tomaszek
-
tomaszek
po 1: nowego układu
po 2: wiecej nowych układów!
po 3: wiecej odświeżonego nowego ciekawszego repertuaru !
bo to jest hala zespołu z ford germaz ekstraklasy i to 4 zespołu poprzednich rozgrywek uważam że jako taki poziom powinien być nie tylko od zawodniczek i KK bo skoro kibice potrafia dać z siebie wszystko to one nie mogą?
Moim zdaniem to co robią powinno być dla nich zaszczytem i troche wiecej jednak mogły by z siebie dać a jeżeli brakuje im środków i muszą dokładać z własnej kieszeni to przeciesz można zwrócić się z prośbą do zarządu wkoncu jak by nie patrzeć w pewien sposób są częścia tego klubu
po 2: wiecej nowych układów!
po 3: wiecej odświeżonego nowego ciekawszego repertuaru !
bo to jest hala zespołu z ford germaz ekstraklasy i to 4 zespołu poprzednich rozgrywek uważam że jako taki poziom powinien być nie tylko od zawodniczek i KK bo skoro kibice potrafia dać z siebie wszystko to one nie mogą?
Moim zdaniem to co robią powinno być dla nich zaszczytem i troche wiecej jednak mogły by z siebie dać a jeżeli brakuje im środków i muszą dokładać z własnej kieszeni to przeciesz można zwrócić się z prośbą do zarządu wkoncu jak by nie patrzeć w pewien sposób są częścia tego klubu
Biało-niebieskie Gorzowskie barwy królewskie!
-
tomaszek
Myślisz ze klub da kase na cheerleaderki? Hmm... wątpie. Ale sprobowac mozna. Co do nowych układów to choć ekspertem nie jestem to wydaje mi sie ze aby cos nowego wporwadzic to nalezy bardzo dlugo to cwiczyc. Wiec chyba sie nie da co mecz miec innego ukladu. Ale skoro chcielibyście nowych układow to moze lepiej podejsc po wystepie do dziewczyn i im to spokojnie powiedziec a nie wyzywać na forum "ze są denne, że mają ku**rewskie stroje itp, itd".
- elen
- Kadet
- Kontaktowanie:
erratu wierz mi ze dziewczyny próbowały juz kilkakrotnie dostac kasę. Kazdy im obiecuje i nic tego nie wychodzi. Na stroje zarabiały w zeszłym sezonie tańcząc podczas meczów siatkarzy. Dziewczyny nie są profesjonalistkami, ale sie starają. Może nie zawsze wychodzi ale sie strają. Po za tym jak uczyc czegos nowego jak nie ma składu, w tym sezonie nekaja je mocno kontuzje.
Aha kolego A_Z_S jak masz złe informacje na temat mojego życia osobistego to prosze cie nie pisz co ci ślina naniesie. Sprawdz najpierw swoje informacje. A jak masz cos do mnie to powiedz mi to osobiście!
Aha kolego A_Z_S jak masz złe informacje na temat mojego życia osobistego to prosze cie nie pisz co ci ślina naniesie. Sprawdz najpierw swoje informacje. A jak masz cos do mnie to powiedz mi to osobiście!

"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów." - Stanisław Lem
Wróć do „AZS-PWSZ Gorzów Wlkp.”