klub kibica - AZS PWSZ TelecomMedia
Moderatorzy: thomas72, kyS, tadziu
wlasciwie...
wlasciwie to jest. ten gosciu z bebnem i ludzie wkolo niego to jest prawdopodobnie klub kibica, dokladnie nie wiem :/
CokolwiekPomiedzyLudzmiKonczySie
ZnaczyNigdySieNieZaczelo
GdybyPrawdziwieSieZaczeloNieSkonczylobySie
SkonczyloSieBoSieNieZaczelo
CokolwiekPrawdziwieSieZaczynaNigdySieNieKonczy
Re: wlasciwie...
kyS pisze:wlasciwie to jest. ten gosciu z bebnem i ludzie wkolo niego to jest prawdopodobnie klub kibica, dokladnie nie wiem :/
domysliłem sie ze to ma cos wspólnego z klubem kibica, ale czy oni maja jakąs stronke kk czy cos robia jerzdżą na mecze itp?
kk
no wlasciwie to podobno ktos byl w Brzegu, ale jak to sie odbylo... prawdopodobnie tak, zeby nikt nie pojechal
a strony to raczej nie ma

ZnaczyNigdySieNieZaczelo
- Viallos
- Administrator
- Kontaktowanie:
Waldi pisze:MARAS pisze:W Brzegu to podobno byli głównie rodziny koszykarek!
A z Brzegu znacie może Mario bo on trzyma z waszym klubem?
Chociaż niewiem dlaczego?
Może sam delikwent się tu wpisze?
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Maras to potrafi poprawić humor
![]()
![]()
![]()
![]()
Dokładnie Waldi. Jeszcze nie moge opanować śmiechu.
Mario delikwencie - raz, dwa do tablicy
klub kibica
Chyba wystarczy popatrzec na zdjecia koszykarek, ktore graja u nas w klubie i chyba jasne, czemu Mario popiera Gorzow
thomas a odnosnie klubu kibica to w zeszlym sezonie byl wyjazd autokarem na mecz do Swarzedza, orgnizowaly go chyba byle koszykarki, mial byc tez do Krakowa, ale malo ludzi sie zglosilo
ps Gorace pozdrowieni dla kibicow i koszykarek ze Swarzedza, powodzenia i szybkie awansu
thomas a odnosnie klubu kibica to w zeszlym sezonie byl wyjazd autokarem na mecz do Swarzedza, orgnizowaly go chyba byle koszykarki, mial byc tez do Krakowa, ale malo ludzi sie zglosilo
ps Gorace pozdrowieni dla kibicow i koszykarek ze Swarzedza, powodzenia i szybkie awansu

ZnaczyNigdySieNieZaczelo
Kys z tego co wiem to wasze kontakty z kibicami Unii (których znam i z tego miejsca pozdrawiam) nie są za dobre! Oni mi powiedzieli że owszem do Swarzędza przyjechał cały autokar kibiców z Gorzowa ale wszyscy rozsiedli się po hali w różnych miejscach! I ich garstka była lepsza od takiej ekipy( cały autokar)!
A co do delikwenta to gdzie on jest?

A co do delikwenta to gdzie on jest?
Chwiałka A Chwiałka Z Chwiałka AZS!
no to moja wersja
Odnosnie Swarzedza: to ty chyba z tymi pijanymi rozmawiales!! Stary przyjechal caly autokar i wszyscy siedzieli razem
caly sektor zajmowalismy nie mielsimy bebnow ani trabek na prezentacji zrobilismy wiekszy halas niz oni "wszyscy". Dopiero pod koniec pierwszej kwarty seszlo sie (badz stoczylo, bo na trzezwych nie wygladali) troche ludzi i wtedy byli "troche" glosniejsi. A co do liczebnosci to zajelismy gdzies 1/4 trybun, i k... nikt sie nie rozlazil, ja p... jak ludzie potrafia zmyslac.

ZnaczyNigdySieNieZaczelo
maras ja tez jestem za gorzowem, z wiadomych wzgledów, chyba sie nie dziewisz mam nadzieje. ale powiem szczerze, to nie mam nic do innych klubów, zawodników czy kibiców. nie nawidze jedynie pseudo kibiców, szalikowców, którzy chodza na spotkania by komus obić morde. ciebie przyjacielu szanuje ze jestes za swoim klubem i mam nadzieje ze kiedys sie spotkamy i wypalimy faje pokoju. zycze waszemu klubowi powodzenia na meczu , ale wybaczysz mi jesli kciuki bede tyrzymał za PWSZ?
pozdrawiam.
pozdrawiam.
Wróć do „AZS-PWSZ Gorzów Wlkp.”