Widzewianki z Dani Plastem

Wiadomości z niższych lig

Moderator: Moderatorzy

Awatar użytkownika
majoneez
Kadet

Postautor: majoneez » 14 lutego 2007, 23:14

Niech się wykażą w pod forum "inne kluby". Wtedy będzie podstawa do stworzenia im oddzielnego działu. Po co tworzyć martwe wątki?

Waldi
Kadet

Postautor: Waldi » 14 lutego 2007, 23:25

majoneez pisze:Niech się wykażą w pod forum "inne kluby". Wtedy będzie podstawa do stworzenia im oddzielnego działu. Po co tworzyć martwe wątki?

Chciałem to samo napisać :wink:

iCanFly_11
Nowy na forum

Postautor: iCanFly_11 » 14 lutego 2007, 23:49

ja rowniez zgadzam sie w 1000% procentach z przedmowcami :)

przede wszytskim bardzo wazne ze WKONCU zrobilo sie troszke glosniej o WIDZEWIE i o dobrej grze dziewczyn :D :D :D DZIEKI min. Czukersowi

a wiec podforum jest swietnym pomyslem, bo rzeczywiscie tworzenie przy kazdym nowym newsie osobnego tematu jest troszeczke bez sensu
mam nadzieje ze z meczu na mecz co raz wiecej kibicow bedzie przychodzilo i dopingowalo koszykarki razem z nami !!!!

a Mati oczywiscie tez ma racje... bo team Widzewa to swietna ekipa - to zgrane i bardzo sympatyczne dziewczyny, no i moze co najwazniejsze (jak to ktos powiedzial) - to perspektywiczne zawodniczki :)

pozdro 4 all

aha... co do stworzenia strony powiem tak : byloby fajnie o ile regularnie mialby sie kto ta stronka zajmowac i uaktualniac info (bo przeciez nikto nie bedzie patrzyl na przeterminowana stronke) :)
<<CarpeDiem>>

Wróć do „I/II liga”