W weekend gramy o awans do FGE

Wiadomości z niższych lig

Moderator: Moderatorzy

Awatar użytkownika
DaRiO
Młodzik
Kontaktowanie:

Postautor: DaRiO » 23 kwietnia 2007, 00:52

Dokladnie tak. Karina super sędzina znowu zaszalała. Dzisiaj oczywiście oddałą MUKSowi to co zabrała wczoraj, żeby nie było. Ale przynajmniej Rybnik bez stresu sobie awansował. Ta sędzina powinna dostać dożywotni zakaz gwizdania jakichkolwiek meczow. MUKS zagrał z Rybnikiem wyjątkowo słabo, ale gdy tylko złapał trochę wiatru w żagle i zanosiło się na przejęcie inicjatywy do gry wkraczała Karina. Brak słów.

Gratulacje dla obu zespołów. RMKS to rzeczywiście ciekawa drużyna, szkoda tylko, że nie mogła pokazać swoich możliwości w grze fair 5 na 5...

No MUKS przegrał jeden mecz, myślałem, ze powalczy z Rybnikiem. Jednak jak widać, pewnego poziomu nadal się nie przekroczy. Żurkowska, Jaroszewicz, Górzyńska- to mocne nazwiska na koszykarskim rynku i zweryfikowały młodziutki zespół MUKS-a, doświadczenie samej Dzidki nie wystarczy to pokonania tak silnej ekipy jaką jest zespół z Rybnika.

Mati prosze Cię, nie masz zielonego pojęcia co tam się działo. Snujesz wnioski tylko na podstawie statystyk. Żurkowska prawie nie zagrała w tym meczu. A inne - hmm są mocne, ale w piątek męczyły się z Kadusem, dzisiaj męczyły się z Warszawą (chociaż pewnie grały rezerwy..) a w sobotę pomimo iż MUKS grał na fatalnej skuteczności to i tak bardzo długo mecz był wyrównany. Dopiero ingerencja Kariny pomogła odskoczyć gospodyniom. Wyjątkowo siedziała im trójka i brylowały pod tablicami bo przerastały MUKS warunkami fizycznymi. Mają ciekawy skład i spokojnie awansowałyby sobie bez pomocy Kariny. Podobno komisarz zawodów był z Rybnika, a z tego co słyszałem nie powinno tak być..

Pozdrawiam.
Ostatnio zmieniony 23 kwietnia 2007, 10:00 przez DaRiO, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
fearless
Kadet

Postautor: fearless » 23 kwietnia 2007, 02:05

Gratulacje dla obu ekip. Cieszy, że MUKS awansowałm do Rybnika nie jest tak daleko, więc też miło.

Awatar użytkownika
mati
Kadet
Kontaktowanie:

Postautor: mati » 23 kwietnia 2007, 12:23

Mati prosze Cię, nie masz zielonego pojęcia co tam się działo. Snujesz wnioski tylko na podstawie statystyk.

pewnie, ze nie mam pojecia, pewnie, ze snuje domysły ;)

pisałem o druzynie z Rybnika ogólnie w tym meczu widziałem, że nie grała Karolina

co do sędziny Kariny, ciężko mi cokolwiek powiedziec

co do wyniku... sportowe minimum obu druzyn w rozgrywkach ligowych zostało wypełnione, nie ma co się denerwować bez potrzeby ;)

pozdrawiam

Awatar użytkownika
Intarex
Żak
Kontaktowanie:

Postautor: Intarex » 23 kwietnia 2007, 18:16

teraz sie śmieje ze znajomego w Rybniku, który jest przyjacielem ostrowianki ktora gra w RMKS że muszą billboardy warki zmienic na bardziej realny w najbliższym czasie :)

Żurkowska na billboard za Schleina - Dla nas liczy się tylko jedno. podium ekstraklasy

Wróć do „I/II liga”