co z tym BIOMLEKIEM?
Moderator: Moderatorzy
-
Zawodniczka-Myff
Dzięki,dzięki,dzięki wszystkim kibicom za wsparcie!!!!!!!to naprawde pomaga!!a Ci,którzy się wypowiadają a nie mają o niczym zielonego pojęcia mam nadzieje,ze pójda po rozum do głowy!!Zycze Wesołych i rodzinnych Swiąt wszystkim,którzy nam pomagają i reszcie zresztą też
a my odpoczywamy i w nowym roku bierzemy się ostro do roboty!!!!!!

-
kibic :)
-
KOSZYKARKA
BEZ SENSU
eJ SORY BARDZO PRZESTANCIE JUZ WSZYSTKICH KOMENTOWAC MAM JUZ TEGO DOSYC W DRUZYNIE TRENER JUZ JEST NA NAS ZDENERWOWANY BO MYSLI ZE TO MY A TO NIE MY.... WIEC PROSZE NIE PISZCIE JUZ O POSZCZEGOLNYCH ZAWODNICZKACH WYARZAJCIE SIE O CALOSCI DRUZYNY!!!!!!!!!!!!! DZIEKS WSZYSTKIM:) WESOLYCH SWIAT I ZAPRASZAM JUTRO NA MECZ!!!!!!!!!!:) :p
-
Zawodniczka-Myff
-
kibic:)
- Matii
- Młodzik
- Kontaktowanie:
Dziewczyny. Skoro zdecydowalyscie sie na gre w kosza, gre w klubie i lidze ktora jest bacznie obserwowana przez jakas grupke osob, musicie sie rowniez nastawic na to ze jedni beda Wam sprzyjac - inni nie. To ze gdzies tam wyrazilem swoje zdanie o paru zawodniczkach (wymieniajac je z imienia i nazwiska) wcale nie powiedzialem ze inne sa bez znaczenia dla druzyny, czy jak to tam nazywaja inni biaracy udzial w dyskusji. Pamietajcie ze mam do tego prawo i inni rowniez. Jezeli chodzi o Meblotap to tez z imienia i nazwiska jedna oceniamy tak a inna inaczej. Musicie w koncu dorosnac i zrozumiec ze tak bedzie.
i nie zarzucajcie mi ze to moja wina niby ze dziewczyny tak sie czuja czy inaczej, bo po:
1) nie ja rozpoczalem ten temat i rozmowe o poszczegolnych zawodniczkach,
2) zadnej nie obrazilem i nie napisalem ze jestes beznadziejna itp.
3) dajcie juz spokoj w tym temacie, gdyz on do niczego nie prowadzi, a to, ze macie jakies problemy z trenerem i miedzy soba nie zganiajcie na internet, bo to smieszne usprawiedliwianie sie.
Wynik dzisiejszego meczu (przez niektorych ocenianego jako bardzo ciekawy), rozegranego malym nakladem sil jeden ze stron, oraz brzydkimi zachowaniami po obu stronach - Meblotap 91-47 Biomlek... wyniku z dodatkowych 5 minut nie mam zapisanych, ale bylo chyba 12-4 (tu nie jestem pewien).
i nie zarzucajcie mi ze to moja wina niby ze dziewczyny tak sie czuja czy inaczej, bo po:
1) nie ja rozpoczalem ten temat i rozmowe o poszczegolnych zawodniczkach,
2) zadnej nie obrazilem i nie napisalem ze jestes beznadziejna itp.
3) dajcie juz spokoj w tym temacie, gdyz on do niczego nie prowadzi, a to, ze macie jakies problemy z trenerem i miedzy soba nie zganiajcie na internet, bo to smieszne usprawiedliwianie sie.
Wynik dzisiejszego meczu (przez niektorych ocenianego jako bardzo ciekawy), rozegranego malym nakladem sil jeden ze stron, oraz brzydkimi zachowaniami po obu stronach - Meblotap 91-47 Biomlek... wyniku z dodatkowych 5 minut nie mam zapisanych, ale bylo chyba 12-4 (tu nie jestem pewien).
...jest jak jest, nie jak powinno być...
...scena po scenie nasze życie jest jak spektakl
choć nam aktorom być to może trochę nie w smak
-
koszykarka
- Matii
- Młodzik
- Kontaktowanie:
Ja juz ten temat konczylem strone wczesniej, ale wtedy to jakos Was nieinteresowalo
ciagle bylo jakies ale...
taka mala podpowiedz na przyszlosc
chcecie temat zamknac, nie prowokujcie odpowiedzi na Wasze wpisy
jak to mowia: WESOŁYCH I RADOSNYCH ŚWIAT, i oby ten 2006 byl jak zwykle lepszy... (czy bedzie
sie okaze).
taka mala podpowiedz na przyszlosc
jak to mowia: WESOŁYCH I RADOSNYCH ŚWIAT, i oby ten 2006 byl jak zwykle lepszy... (czy bedzie
...jest jak jest, nie jak powinno być...
-
zawodniczka Biomleku
-
CHełm
Śmieszne wybacz ale nie zgodzę sie z Tobą!! moze i nasz Chełmianki są młode jednak uważam że całkowice zasłuzyly sobie na ta pierwszą lige i widocznie nie są juz dziecmi!! wydaje mi sie ze same tez zaczynja doceniac pomoc Lublina!! ale teraz to juz jest jedna drużyna i nikt nie powinien oceniac ich jakos zawodniczki chełmskie czy lubelskie, ale jako jedna drużyne-BIOMLEK!! zauważ też ze zawodniczki pojawił sie na forum dopiero w tedy gdy juz za duzo rzeczy zostałao napisane...więc terza dajmy juz spokój z ocenami!! dajmy dziewczynom odpocząć od tego wszystkiego!!
BIOMLEK-bedziemy trzymac za Was kciuki w tym przyszłym sezonie!! zawsze mozecie liczyć na swoich prawdziwych kibiców!!
BIOMLEK-bedziemy trzymac za Was kciuki w tym przyszłym sezonie!! zawsze mozecie liczyć na swoich prawdziwych kibiców!!
Do Śmieszne: moze troche kultury w stosunku do kobiet ,cytuje-Śmieszne:,,...chciałem zauważyć że to wy młode głupie dziewczynki...'' - odnos sie z szacunkiem do innych. Zgadzam siez CHełm - pierwsza liga nalezy sie Biomlekowi i niech dziewczyny graja, nabieraja doswiadczenia itp., napewno zaowocuje to w zblizajacej sie lidze juniorek i juniorek starszych. W przyszlym sezonie bedzie lepiej, tego zycze druzynie i kibicom, a teraz niech zawodniczki odpoczywaja. Wesolych Swiat, Pozdro
- ludzik76
- Amator
- Kontaktowanie:
Pan lub Pani (?) ŚMIESZNE. Proszę się nie martwić. Pan Wojciech L. jest zawsze tuż obok. A jesli bark Panu lub Pani jego osby tak bardzo doskwiera, to zapraszam na spotkanie prywatne:) Czekam na propozycję lokalu i menu. Jeśłi zaś mam już możłiwość i jestem ZALOGOWANY, podkreślam ZALOGOWANY, to wspomnę tylko, że nie zawsze forma niektórych wypowiedzi skłania mnie do odpowiedzenia. Czasem nawet jest mi przykro, że komuś Bóg poskąpił słownictwa, intelektu i przede wszystkim ODWAGI do zalogowania się i pokazania, że osoba taka i taka ma na prawdę na sercu sprawy związane z team'em z Chełma. Wszyscy wiedzielibyśmy kto na prawdę NAM pomaga, lub chce pomóc, bądź ma NAS daleko gdzieś i chce za wszelką cenę wprowadzać nieład i zamieszanie. Nc to. Tuż przed ŚWIĘTAMI, dla wszystkich: przyjaciól, osób związanych i nie związanych z klubem z Chełma, zawodniczek i ich rodzin, kibiców, dziennikarzy piszących o MKSie ale także dla wrogów, wszystkich, którzy nam źle życzą - SPOKOJU, ROZWAGI, RADOŚCI ZE SPOTKANIA Z BLISKIMI I ŚWIĘTOWANIA NARODZIN PANA, A W ZBLIŻAJĄCYM SIĘ NOWYM ROKU - SAMYCH RADOSNYCH, WESOŁYCH CHWIL, SPEŁNIENIA MARZEŃ (NIE TYLKO SPORTOWYCH) I WIELU WIELU EMOCJI KOSZYKARSKICH.
Wrogom i nieprzyjaciołom WYBACZAM I PODAJĘ DŁOŃ
W.L.
Wrogom i nieprzyjaciołom WYBACZAM I PODAJĘ DŁOŃ
W.L.