II Festiwal Koszykówki im. Aleksandry Piotrowskiej

Wiadomości z niższych lig

Moderator: Moderatorzy

Seba
Oldboy

Postautor: Seba » 12 września 2005, 16:10

Mytek - sam się oszukujesz... myślisz, że na prawie pustej sali nie dostrzegłbym znajomej twarzy?;) No chyba, że ktoś przez lornetkę z Poznania oglądał ten mecz :lol:

Mytek pisze:eeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee, skończcie juz z tymi dzialaczami, nudne to juz jest.....moze po prostu uznali ze promocja zespolu na malcie (podczas imprezy polsko-niemieckiej, w ramach roku polsko-niemieckiego) bedzie bardziej korzystna niz wyjazd do Gorzowa.

Hmmmm... to mówisz, że w związku z taką imprezą w ramach roku polsko-niemieckiego nie można było wynająć jakiegoś lokalu na 20? No cóż... lepiej się było "chwalić" kontuzjowaną zawodniczką niż trzema wielkimi pucharami i zespołem wicemistrzyń Polski zaraz po wygraniu turnieju i pokonaniu Lotosu (VBW) Gdynia. I tu też Mytek różnica w podejściu między tymi działaczami, o których tak nudzę, a tymi z Gdyni - tam zdobycie MPJ potraktowano jako jeden z głównych celów w ramach promocji swego zespołu, wiedząc, że taki sukces w kategoriach młodzieżowych otwiera wiele drzwi i przynosi wiele prestiżu klubowi. Zresztą można by o podejściu do pewnych spraw pisać wiele... ale nie będę nudził Ciebie i działaczy - niech się promują dalej ... potem zdziwienie, że "młoda" woli Gdynię...

Pozdrowionka!
Ania i Alex... Na zawsze w naszych sercach!!! [']

MARAS
Oldboy
Kontaktowanie:

Postautor: MARAS » 12 września 2005, 18:35

I tu sie Seba mylisz bo był przedstawiciel AZSu na tym meczu( czytaj Bury)i on przekaże Szajkowi spostrzeżenia na temat gry Olimpijek! Poza tym wszyscy wiedzą jaką klase prezentuje Wera więc nie musi tego ciągle udowadniać przed naocznymi świadkami!
I zejdz z tej pink panter bo najechałeś na nią jak czołg!

Pozdro 8)
Chwiałka A Chwiałka Z Chwiałka AZS!

Awatar użytkownika
Wrona
Młodzik
Kontaktowanie:

Postautor: Wrona » 12 września 2005, 19:17

MARAS pisze:I tu sie Seba mylisz bo był przedstawiciel AZSu na tym meczu( czytaj Bury)i on przekaże Szajkowi spostrzeżenia na temat gry Olimpijek! Poza tym wszyscy wiedzą jaką klase prezentuje Wera więc nie musi tego ciągle udowadniać przed naocznymi świadkami!
I zejdz z tej pink panter bo najechałeś na nią jak czołg!

Pozdro 8)
Podpisuje się pod tym w całej rozciągłości....Bury na meczach był i spostrzeżenia dla Szajka Ma.... 8)Gratulacje dla Olimpii Pozdro...
Ostatnio zmieniony 12 września 2005, 19:19 przez Wrona, łącznie zmieniany 1 raz.
Obrazek

---AZS POZNAŃ---http://www.azs.poznan.pl

Awatar użytkownika
DaRiO
Młodzik
Kontaktowanie:

Yo

Postautor: DaRiO » 12 września 2005, 19:18

Oj Maras Maras.

Po pierwsze, Seba przeprosił za swój ton wypowiedzi Pink Panter więc się nie czepiaj.

Po drugie, naprawde uważasz, że Bury (pozdrawiam :) ), który bądź co bądź jest przecież tylko kibicem, będzie pomoca dla trenera Szajka? Sorry, ale to raczej troche zabawne. Na pewno Bury potrafiłby przekazać swoje spostrzeżenia, ale czy ktokolwiek by chciał go słuchać?

Po trzecie, przecież nie chodzi tylko o Werę, a nawet gdyby to skoro wiedzą, jaki to talent, to powinni ją obserwować na każdym kroku.

Pozdrawiam.

Awatar użytkownika
Mytek
Junior
Kontaktowanie:

Postautor: Mytek » 12 września 2005, 20:45

ludzie! piszac ten swoj przedostatni post mialem po prostu na mysli ze nasi dzialacze byli po prostu zajeci czyms innym w tym dniu, czyms co jest moim zdaniem tak samo wazne jak Olimpijki!! w koncy trzeba znalezc jeszcze kilku pomniejszych sponsorow, tak by jeszcze maxymalnie powiekszyc swoj budzet....niezla widze dyskusja sie rozwinale od tego...a i nikt nie nudzi bo to wzny temat, ale akurat z tej ytuacji biore w obrona naszych dzialaczy, ktorzy jacy sa kazdy wie, ale nie mozna im odmowic tego ze sie staraja.

Awatar użytkownika
Ola#9
Amator

Postautor: Ola#9 » 12 września 2005, 20:52

Na początki gratuluje Olimpii za świetny mecz i wygrana z Lotosem.Talarowi za pozdrowienia dziekuje i nawzajem:). A teraz do Paździocha : zalogowałam się :D hehe

Awatar użytkownika
Mytek
Junior
Kontaktowanie:

Postautor: Mytek » 12 września 2005, 20:55

Ola#9 pisze:Na początki gratuluje Olimpii za świetny mecz i wygrana z Lotosem.Talarowi za pozdrowienia dziekuje i nawzajem:). A teraz do Paździocha : zalogowałam się :D hehe

dzindybry :] witam drugą Osanke na forum :wink: :D i gratuluje 3 miejsca :D :!:

Awatar użytkownika
Ola#9
Amator

Postautor: Ola#9 » 12 września 2005, 21:00

Ja również witam:) i dziękuje w imieniu moim jak i reszty Osanek:)

Seba
Oldboy

Postautor: Seba » 12 września 2005, 21:16

Mytek pisze:ludzie! piszac ten swoj przedostatni post mialem po prostu na mysli ze nasi dzialacze byli po prostu zajeci czyms innym w tym dniu, czyms co jest moim zdaniem tak samo wazne jak Olimpijki!! w koncy trzeba znalezc jeszcze kilku pomniejszych sponsorow, tak by jeszcze maxymalnie powiekszyc swoj budzet....niezla widze dyskusja sie rozwinale od tego...a i nikt nie nudzi bo to wzny temat, ale akurat z tej ytuacji biore w obrona naszych dzialaczy, ktorzy jacy sa kazdy wie, ale nie mozna im odmowic tego ze sie staraja.

Mytek - w skrócie... ilu macie działaczy, ilu macie trenerów??? Co jest głównym zadaniem trenerów??? Świecenie oczami na takich "promocjach" (ponoć przypominających stypę, jak określił Żołnierz), czy jednak coś innego? "Tak samo ważne, jak Olimpijki..." ...nie rozśmieszaj - to są w przynajmniej czterech przypadkach zawodniczki będące grać (oby) w tym zespole, którego żaden trener ich w Gorzowie nie doglądał (a chyba to jest zadaniem trenerów?)... cała reszta to potencjalnie również zawodniczki tego "promowanego" zespołu... "Maksymalnie powiększyć budżet" - zgoda... pytanie tylko na przykład w ilu meczach "o coś" obserwowany był zespół stanowiący nie tylko bezpośrednie zaplecze pierwszego, ale także z uwagi na bardzo szczupłą kadrę AZSu, w pewnej części nawet jego część? W jednym? :) I to na dodatek bez znaczenia (ćwierćfinał z Wołominem, kiedy to Olimpia już miała awans zapewniony). Pytanie następne... dlaczego nikogo nie było nie tylko w Gorzowie, ale także podczas finałów MPJ w Gdyni? To już nawet nie chodzi o Olimpię, ale w przypadku klubu o budżecie 600 tysięcy najmądrzejszym jest wypatrywanie talentów właśnie z mniejszych zespołów. na miejscu tych, co się starają takie turnieje, jak np ten w Gorzowie obserwowałbym nawet, gdyby nie grała tam część "mojego" zespołu! I pytam Mytek raz jeszcze - czy nie można było pomyśleć o tym, że finał turnieju w Gorzowie przewidziany jest na godzinę 15 i około 20-21 można zorganizować naprawdę PROMOCJĘ przez duże "P", bo tak szczerze mówiąc to dla każdego nie siedzącego naprawdę głęboko w koszykówce, postaci zawodniczek występujących w AZSie są kompletnie anonimowe - tak samo, jak Olimpijek... inaczej jednak wyglądają puchary, dyplomy i medale... o tytule wicemistrzyń Polski nie wspominając - na tym powinna się opierać promocja - każdy taki sukces trzeba wykorzystać.

Pozdrowionka Ola!;)... mam nadzieję, że nie zawsze "druga" ... dwójka Osanki na parkiecie i druga Osanka na KKForum :)) Trzeba wymyśleć coś w czym będziesz pierwsza... hmmmm...

Awatar użytkownika
DaRiO
Młodzik
Kontaktowanie:

Yo

Postautor: DaRiO » 12 września 2005, 21:21

Ja tam nie znam działaczy AZSu i chyba nie powinienem zabierać głosu w tej dyskusji a mój post był poprostu odpowiedzią na post Marasa, gdyż musiałem mu odpisać czytając takie brednie :).

No no, Osanki nam się mnożą :D Witamy :)

Awatar użytkownika
Ola#9
Amator

Postautor: Ola#9 » 12 września 2005, 21:45

Hehe Seba ja lubie być 2-ka, a zwłaszcza na parkiecie....hmmm mogę być nawet 3-ka,ale niski skrzydłowy (w moim przypadku niska skrzydlowa) chyba gorzej brzmi niż rzucający obrońca hehe:) tak wiec chyba pozostane tą 2-ka (mam nadzieję,że jak najdłużej heh) juz sie przyzwyczaiłam,pozdrawiam wszystkich idę już spac wiec dobranoc :)

Seba
Oldboy

Postautor: Seba » 12 września 2005, 21:49

Ola#9 pisze:(...) chyba gorzej brzmi niż rzucający obrońca hehe:) (...)

Na kogo się rzucająca? :shock: ;) hihihi... żartuję!:) Dobrze sobie radzisz i jako dwójka, i jedynka na parkiecie, więc loooozik... hehe

Dobranocka :)

Awatar użytkownika
Mytek
Junior
Kontaktowanie:

Re: Yo

Postautor: Mytek » 12 września 2005, 21:56

DaRiO pisze:

No no, Osanki nam się mnożą :D Witamy :)

a bo Osanki sie nmożą potęgowo:] najpierw byla jedna, teraz sa juz 2, potem beda 4, 8, 32, 64 itp..... :wink: :D 8)

a teraz znow ten mniej smieszy temat: swoje podtrzymuje: co do niedzieli to usprawiedliwiam naszych dzialaczy bo chyba pierwszy raz zorganizowali cos co w jakis sposob moglo zarekklamowac poznaniakom AZS i przyciagnac wieksza publike....a ze powiało stypa - nie zaprzecze, ale az tak zenujaco i tragicznie nie bylo......powiedzmy ze pierwsze koty za ploty..... :P na samym poczatku mnie nie bylo, ponoc byla jakas prezentacja, ale nic wiecej nie wiem jak to dokladnie wygladalo...
Fakt faktem tez ze nasi powinni dbac o nowe mlode zawodniczki, a by to zrobic to musze je znależc, czyli pojawic sie na jakis meczach Olimpii, to juz inna sprawa ze nie chodza, ich wola, ja ich z tego rozliczal nie bede. Ale tak jak napisal wyzej Maras: talent Wery na pewno jest im znany, jesli chodzi o inne zawodnicki to nie wiem co oni o nich wiedzą(ale zagmatwalem 8) ). A na prezentacje w lokalu to PLK nie stac zapewne.....
Jesli w przyszlosci nasi chca WYKUPIĆ jakas Olimpijke to musza miec na to kase, a do tego moga byc pomocne imprezy takie jak ta w niedziele.....

koncze gadke swoja w tym temacie :P bo nic wiecej madrego mi do glowy nie przychodzi :P 8) swoje zdanie wyrazilem :] kazd ma prawo sie z nim nie zgodzic .

Awatar użytkownika
paździoch-osanka
Kadet
Kontaktowanie:

Postautor: paździoch-osanka » 13 września 2005, 13:43

Yeah... :D Witam Moja 2-jke :D:D:D
WKONCU sie zalogowalas... i bedziesz (mam nadzieje) wkoncu cos tutaj pisac... a nie tylko czytac... :P:P:P wiesz... teraz to bedziesz jeszcze bardziej rozpoznawalna... oprocz tego ze Moja 2-jka to jeszcze 2 Osanka na KKForum :D:D:D lalala... no fajnie fajnie :D
Ale wiesz... jestes 1 Osanka od... "brudnej roboty" :D:D:D lalala...
Pozdrawiam :D:D:D
________Obrazek

bedziemy in touch Obrazek

Gra miłosna jest z gier ruchowych stosunkowo najłatwiejsza.

Awatar użytkownika
Ola#9
Amator

Postautor: Ola#9 » 13 września 2005, 19:03

Hehe zalogowałam się specjalnie dla Ciebie Paździochu:P!! Seba nie bój się na nikogo nie będę sie rzucała (przynajmniej nie z pełną premedytacją ,aż takim oszołomem nie jestem :P) . Taaaa.... jestem "brudny Harry" 8) jak to mówi nasz center - Wieśka hehe

Wróć do „I/II liga”