KONKURS - BIOMLEK - przedłużony

Wiadomości z niższych lig

Moderator: Moderatorzy

ja

Postautor: ja » 29 listopada 2005, 12:35

to chyba naturalne że to dziewczyny z Piseczna wszczeły walkę przecież gdy wygrywały mecze nic takiego się nie stało!! żadnej awantury!! a gdy poczuły smak przegranej nie mogły się powstrzymać!! nerwy im puściły i widać jakie efekty awantura na całą Polskę!! szkoda tylko że dziewczyny nie nauczyły się jesczez przegrywać zobaczymy co będzie w środę czy tez pokażą taką klase!!?? Biomlek wygrajcie w pięknym stylu!!.......

Gdzioł

Postautor: Gdzioł » 29 listopada 2005, 15:32

a czy dla trenera, który jest tak bardzo oburzony jest naturalne to, że wyzywa i BIJE zawodniczki przeciwnej drużyny..? to normalne, że się tłumaczy, chociaż w żałosny sposób, sprawa jest w związku i zobaczymy kto zostanie ukarany za to co się stało... świadkiem jest między innymi sędzia,a do autokaru uciekł tylko i wyłacznie on... pobite zostały zawodniczki z Piaseczna, takie są fakty i on dobrze o tym wie... :)

Gdzioł

Postautor: Gdzioł » 29 listopada 2005, 15:56

a poza tym czy szanowny pan trener ze swoim niezwykłym doświadczeniem nie wpadł na to, że taki incydent zgłasza się do sędziów...??? w protokole zapisane zostało, że zawodniczka biomleku uderzyła zawodniczkę piaseczna, a zaraz po tym pan trener biomleku uderzył inną zawodniczkę Piaseczna, nazywając ją przy tym:"k... głupią pizdą", ale o tym zapomniał wspomnieć, (pamiętajmy,że to biomlek był wyzywanyi bity...) widocznie był w ogromnym szoku... Dziwi mnie reakcja trenera, który widząc taki incydent pierwszy raz w karierze trenerskiej, zamiast próbować zabrać swoje zawodniczki do szatni, przyłaczył się do bójki!! Oby więcej takich zapobiegliwych!!!!!!

Awatar użytkownika
ludzik76
Amator
Kontaktowanie:

spokojnie

Postautor: ludzik76 » 29 listopada 2005, 16:10

Przede wszystkim uważam, że roztrząsanie tej sprawy, zanim zapadnie decyzja WGiD WOZKosz - nie ma sensu. Prawdopodobnie, jak zawsze prawda leży w połowie, ale i nie mi o tym decydować. Wg mnie, jedyne co zasługuje na uwagę, to że oba zespoły zamiast sportowo i koleżeńsko rozgrywać zawody, doprowadzają do sprawy, która bądź co bądź może nie bulwersuje, ale porusza. Poczekajmy zatem na orzeczenie WGiD.

Hersi
Junior
Kontaktowanie:

Postautor: Hersi » 29 listopada 2005, 16:20

Ciekawa ta I liga, chyba zacznę chodzić na mecze :lol:

Gdzioł

Postautor: Gdzioł » 29 listopada 2005, 17:21

oczywiście 100% racji, bo są w lidze po to aby grać w koszykówkę... Najgorsze jest to do czego dopuścił się pan S. Kiepski przykład dla nastolatek..

ja

Postautor: ja » 30 listopada 2005, 10:47

Gdzioł może byś wyjawił wszystkim swoje prwadziwe ja przedstawił byś się!! a nie tylko tu jakieś głupoty wypisujesz na forum jak do końca nie wiesz jak to było!! a może ty poprostu masz klapki na oczach!! i patrzysz tylko na jedną stronę Zastanów się lepiej po co te głupoty tu piszesz!! wszyscy wiedza tzn. wszyscy którzy byli na meczu jak naprawde to było więc o co Ci chodzi!! nie bierzesz pod uwagę że to przecież dziewczyny z Piaseczna napadły na drużynę Biomleku!! nie mogły wytrzymać przegranej!!!! i nie miały się jak odegrać wieć wybrały stronę przemocy po meczu!!! jakby nie mogły normalnie jak kulturalne dziewczyny z "miasta" pojść do sztni i po sprawie niee te musiały wstrząć walkę!! Pozdarwiam!!

Awatar użytkownika
Daven
Nowy na forum

Postautor: Daven » 30 listopada 2005, 20:27

i jak wygraly ?

Awatar użytkownika
Daven
Nowy na forum

Postautor: Daven » 30 listopada 2005, 20:58

biomlek awansowal mamy kubki :lol:

Hersi
Junior
Kontaktowanie:

Postautor: Hersi » 30 listopada 2005, 21:21

Biomlek - Piaseczno 75:60

Dzięki

Biomlek pokonał Piseczno w pięknym stylu:)

Postautor: Dzięki » 30 listopada 2005, 22:32

pokazałyscie dziewczyny zę potraficie wyrywać i to bardzo /aldnie ekstra Kasia Kołacz ahh te trójki!!! ale i tak gdyby nie świetni kibice nie było by tego uroku!!! gratulacjie i życze dalszych sukcesów!! :P

KIBIC
Junior

Postautor: KIBIC » 30 listopada 2005, 23:33

wygrałem :wink:
http://www.lechiarugby.pl !!

(\_/)
(O.o)
(> <)

This is Bunny.
Copy Bunny into your signature
to help him on his way to world Domination :lol:

gozd

Postautor: gozd » 01 grudnia 2005, 00:21

Na pewno prawda leży pośrodku lecz na zachowanie trenera Chełma brak słów.To nie jest trener.

Gdzioł

Postautor: Gdzioł » 01 grudnia 2005, 16:56

ja nie wiem jak bylo... hmm.. wiem tylko, ze to ja zostalam uderzona w twarz (mam na to swiadkow i wyniki obdukcji -o uszkodzeniu oka)... czy ktoras zawodniczka z Chelma zostala uderzona? bo ja sobie nie przypominam.. a pan trener teraz sie wykreca, ale poczekajmy na decyzje WGiD...
ps. gratuluje zwyciestwa...

Awatar użytkownika
ludzik76
Amator
Kontaktowanie:

juz jutro

Postautor: ludzik76 » 01 grudnia 2005, 20:59

Witam wszystkich konkursowiczów:) Przepraszam, ale ze względu na awarię kompa, dziś nie podam zwycięzców.Sorki, naprawię to już jutro, także oczekujcie z niecierpliwością. Pozdrowienia dla wszystkich fanów BIOMLEKU!! Teraz czas na MUKS WIDZEW ŁÓDŹ.:)

Wróć do „I/II liga”