Witam wszystkich kibiców pierwszoligowych drużyn!
Już dość dawno nosililiśmy się z zamiarem zrobienia portalu o Wielkopolskiej grupie pierwszej ligi. Może i by to wyszło jednak potrzeba kogoś, kto wykona serwis a później go poprowadzi. Niestety, ale już od pierwszego września... idę na mecze Ostrovii of corse

:D ale jednak jest jeszcze szkoła, której delikatnie mówiąc nie mogę zawalić jak w roku poprzednim (żeby nie było przeszedłem z klasy do klasy

:D ) i muszę się trochę skupić
Więc myślę, że tak... bierzemy w dziale 1 liga na kkforum.pl pisali ciekawostki, relacje, zapowiedzi meczów. Oprócz tego będziemy wklejać informacje prasowe naturalnie

Jestem przekonany, że dużo osób z pierwszej ligi odwiedza to forum i jestem pewnien, ze nie ma najmeniejszych problemów aby napisać chociażby punkty jakie zawodniczki zdobywały w meczu. Proszę o zgłaszanie się dziennikarzy, którzy są chętni do pomocy nad takim forumowym-serwisem.
PS. Pierwsze mam nadzieję, że wszyscy razem stworzymy SKARB KIBICA taki forumowy.
PS2. Zapraszam więc do zabawy

bo nawet nie można nazwać tego obowiązkiem czy przymusem. Raczej jest to fajna sprawa :;)