Prośba - PUCHAR POLSKI
Moderator: Moderatorzy
- ludzik76
- Amator
- Kontaktowanie:
Prośba - PUCHAR POLSKI
Mam ogromną prośbę, do wszystkich odwiedzających forum i mających jakieś "przecieki":). Interesuje mnie ile ekip z I Ligi zgłosiło chęć gry w Pucharze Polski i jakie będą pary? Z góry dziękuję:)[color=red][/color]
-
Fan koszykowki
-
Gościk
Odpowiedź dla SEBY
TAK, mają sens!!! Ale pod jednym warunkiem: w rozgrywkach tych mogą brać udzieł tylko i wyłącznie zawodniczki polskie!!!!!!!!!! Ale Wiesław Piękny na to się nie zgodzi i ... KLAPA!!!
-
Gość
- mati
- Kadet
- Kontaktowanie:
basketos pisze:Powiedzmy, że "piłki". Jest to 6 piłek firmy Baden. I dla zorientowanych ta informacja starczy. Dla innych osób intersujących sie koszykówką.... Do Moltena to lata świetlne. Przy porównaniu ze Spaldingiem, to nigdy przy tych piłkach nawet nie leżały.
dobrze wiem jak wyglądają piłki formy baden. moim zdaniem akurat branie pod włos klubów mówiąc mamy do zaoferowania 6 pilek jest conajmniej smieszne...powiedzmy jakby sponsor dawał 12 piłek, jakieś dresy sportowe dla zawodniczek w klubach niższych kategorii wiekowych, a tak serio to ten sponsor finansował w wiekszym stopniu klubom chociaż z pierwszej ligii koszty organizacyjne. Te pieniądze nie są kosmiczne...ale na ulicy też nie leżą!