co z tym BIOMLEKIEM?
Moderator: Moderatorzy
-
CHełm
co z tym BIOMLEKIEM?
jestem jednym z najwierniejszych kibiców BIOMLEKU Chełm. dlatego bardzo bym chciał żeby w naszej druzynie grały Chełminaki bedac na jednym z meczów usłyszałm komentarz innych kibiców chodziło im o to samo, o co mi sie tu rozchodzi...każdy z nas chcaiłyby żeby w tej było jak dawniej, zeby tworzył ją w większośći Chełm, a nie jak jest teraz czyl pól na pół (pół Chełm a pół jakaś najazdówki)!! dobrze, rozumiem ze tym młodym zawodniczkom potrzebne jest w sparcie lepszych i starszych zawodniczek, a trzeba tez dac wększe szanse naszym!! moim zdanim powinno grąc w chałmi co najwyżej 2 zowdniczki przyjezdne a reszta to te "stare" które od początku tworzą ten klub!! wiem ze decyzja zalezy od trener ale on powinien to przemysleć!!nasze młode dziewczyny bardzo dobrze radziły sobie same w zeszłym sezonie więc teraz tez pewnie sobie poradza (oczywiśćie z MAŁYM wsparciem)
życze powodzenia mojemu ukochanemu klubowi !!
BIOMLEK to jest potęga!!!!!!!!!!!
życze powodzenia mojemu ukochanemu klubowi !!
BIOMLEK to jest potęga!!!!!!!!!!!
-
Adi
Nie no ja popieram kolege bo ma calkowita racje, klub powinny reprezentowac glownie dziewczyny z Chelm. Niektore dzieczyny graja w Biomleku od paru lat, a w tym sezonie nie widzialem ich ani razu na parkiecie albo nawet na lawce rezerwowych. Tak sie odwdziecza zawodniczkom ktore w pewnym sensie pracowaly na renome tego klubu tworzyly go itp itd. Spoko Biomlek gra teraz w 1 lidze-trzeba jakies zawodniczki, ktore maja jakies doswiadczenie i wogole, ale nie znaczy to, ze nalezy zapomniac o starych. Nie chce tez pisac ze zawodniczki z Lublina powinny wogole nie grac, bo powinny ale z pewnym ograniczeniem a nie ze polowa z Chelma a polowa z Lublina. Sztab szkoleniowy powinien sie zastanowic nad tym wszytkim, bo juz od pewnego czasu na forum i nie tylko tocza sie debaty na temat zawodniczek z Lublina i Chelma.
Pozdro dla calej ekipy Biomleku i Kibicow.
Pozdro dla calej ekipy Biomleku i Kibicow.
-
Adi
-
CHełm
-
kibicol
no ja w sumie sie z wami zgadzam i tez chciałbym iwedziec co o tym sądzą inni, np. W.L. przeciez podobno to on sprowadził te zawodniczki z Lublina!! to chyba raczej pewne że nie bedzie chciał sie ich wyzbyc ale zobaczym co postanowi trener....wszystko sie wyjaśni z czasem ... ale mimo wszysto ja tez prosze o komentarze ... piszcue coś to bardzo ciekawy temat 
-
kibicol
- ludzik76
- Amator
- Kontaktowanie:
PONIEKĄD ODPOWIADAM
Jeżeli anonimowi forumowicze, którzy nie potrafią przedstawić sie stawiając zarzuty, myśłeli, że sprowokują mnie do polemiki, to bardzo się mylili.
PO PIERWSZE - na anonimy nie odpowiadam (jeżeli ktos ma odwagę postawić zarzut, niechaj i ma ją, by się przedstawić)
PO DRUGIE - stawiane zarzuty nijak mają sie do rzeczywistej sytuacji
i w końcu PO TRZECIE - jeśłi macie Państwo ochotę podyskutować na ten temat, to serdecznie zapraszam jutro na mecz a po meczu na spotkanie z obydwoma trenerami, ze mną i jeśli zajdzie potrzeba z zawodniczkami. Gwarantuję, że odpowiemy na wszystkie zadane pytania i postawione zarzuty. Tylko czy wystarczy Wam odwagi???
Życzę miłych sportowych emocji na jutrzejszym meczu. Pozdrawiam.
W. Lembrych
PO PIERWSZE - na anonimy nie odpowiadam (jeżeli ktos ma odwagę postawić zarzut, niechaj i ma ją, by się przedstawić)
PO DRUGIE - stawiane zarzuty nijak mają sie do rzeczywistej sytuacji
i w końcu PO TRZECIE - jeśłi macie Państwo ochotę podyskutować na ten temat, to serdecznie zapraszam jutro na mecz a po meczu na spotkanie z obydwoma trenerami, ze mną i jeśli zajdzie potrzeba z zawodniczkami. Gwarantuję, że odpowiemy na wszystkie zadane pytania i postawione zarzuty. Tylko czy wystarczy Wam odwagi???
Życzę miłych sportowych emocji na jutrzejszym meczu. Pozdrawiam.
W. Lembrych
Tak sie zastanawiam czy podawanie tu swoich imion i nazwisk cos da?chyba NIC-wiec nikt ich nie podaje, napisal Pan ze na anonimy nie odpowiada a jednak skusil sie Pan napisac swoja wyliczanke(po pierwsze, po .... ) i to wytluszczonym niebieskim drukiem(ale to tylko taki fakcik). Po jutrzejszym meczu nikt nie bedzie meczyl ani zawodniczek ani trenera, zreszta mysle ze nawet jezeli odbyloby sie jakies spotkanie z kibicami to i tak nic by nie wnioslo-nie wierze ze sugestie kibicow beda mialy odzwierciedlenie w decyzjach trenera. Posty na forum sa forma wypowiedzi, nie jakimis zarzutami(przynamniej w moim przypadku), mam prawo wypowiedziec sie na tematy zwiazane z klubem-co wedlug mnie jest dobre a co zle itd.
To co mnie najbardziej irytuje to fakt ze niektore zawodniczki, ktore graly jeszcze w turnieju w sierpniu, byly na obozach teraz wogole nie graja, nawet nie siedza na lawce?trenuja w chelmskim zespole dlugo, pracowaly na renome klubu a teraz nawet nie maja szans zeby ograc sie na lige wojewodzka, albo wogole zeby pograc(to nie sa ZARZUTY tylko moje zdanie)
Pozdrowienia dla calego zespolu, sztabu szkoleniowego i kibicow.
To co mnie najbardziej irytuje to fakt ze niektore zawodniczki, ktore graly jeszcze w turnieju w sierpniu, byly na obozach teraz wogole nie graja, nawet nie siedza na lawce?trenuja w chelmskim zespole dlugo, pracowaly na renome klubu a teraz nawet nie maja szans zeby ograc sie na lige wojewodzka, albo wogole zeby pograc(to nie sa ZARZUTY tylko moje zdanie)
Pozdrowienia dla calego zespolu, sztabu szkoleniowego i kibicow.
-
Stefan
- Matii
- Młodzik
- Kontaktowanie:
Skoro chcecie poczytac inne komentarze, wiec ja sie odwaze i napisze swoj. Na wstepie pozdrawiam Wojtka, duzo robisz dla chelmskiego kosza i za to masz uklon ze strony kibicow.
Co do skladu i wspomnianych lublinianek. Faktycznie jest ich chyba za duzo. Jednak, uwazam ze Kasia Stasiak z Lubartowa, Paulina Gozdur z Lublina i Magdalena Paluszek, rowniez Lublin, powinny zostac. Niestety bez tych 3 zawodniczek Biomlek mialby ogromne problemy z jakimkolwiek zwyciestwem w lidze, a co mowiac, dojsc do II rundy PP. Co z tego ze te zawodniczki probowaly sil w e-klasie. Widzisz, nie znasz faktow. Zostaly zaproszone do Meblotapu tylko dla tego ze brakowalo nam dziewczyn do treningow, placili bysmy duze kary za brak wystarczajacej liczby zawodniczek w protokole. Probowaly sil w e-klasie, ale nikt nie sciagal ich do klubu na zasadzie (a moze beda kluczowymi zawodniczkami). Bylo wiadome ze potrzeba dziewczyn do uzupelnienia skladu. Pewnie bierzecie pod uwage fakt ze Biomlek gral na Mistrzostwach Polski. Gral, zgadza sie. Ale gdyby porownac sobie ligi, z jakiej wyszedl Biomlek, a z jakiej np. MUKS Poznan. Zreszta wyniki spotkan na Mistrzostwach pokazaly jaka przepasc jest.
Co do skladu i wspomnianych lublinianek. Faktycznie jest ich chyba za duzo. Jednak, uwazam ze Kasia Stasiak z Lubartowa, Paulina Gozdur z Lublina i Magdalena Paluszek, rowniez Lublin, powinny zostac. Niestety bez tych 3 zawodniczek Biomlek mialby ogromne problemy z jakimkolwiek zwyciestwem w lidze, a co mowiac, dojsc do II rundy PP. Co z tego ze te zawodniczki probowaly sil w e-klasie. Widzisz, nie znasz faktow. Zostaly zaproszone do Meblotapu tylko dla tego ze brakowalo nam dziewczyn do treningow, placili bysmy duze kary za brak wystarczajacej liczby zawodniczek w protokole. Probowaly sil w e-klasie, ale nikt nie sciagal ich do klubu na zasadzie (a moze beda kluczowymi zawodniczkami). Bylo wiadome ze potrzeba dziewczyn do uzupelnienia skladu. Pewnie bierzecie pod uwage fakt ze Biomlek gral na Mistrzostwach Polski. Gral, zgadza sie. Ale gdyby porownac sobie ligi, z jakiej wyszedl Biomlek, a z jakiej np. MUKS Poznan. Zreszta wyniki spotkan na Mistrzostwach pokazaly jaka przepasc jest.
...jest jak jest, nie jak powinno być...
...scena po scenie nasze życie jest jak spektakl
choć nam aktorom być to może trochę nie w smak
- Matii
- Młodzik
- Kontaktowanie:
Z chelmianek wyrozniaja sie Magda Koniuszewska, Ewelina Miszczuk. Aldona Szykula pewniej czuje sie pod koszem i nie popelnia juz takich glupich fauli. Widac ze rywalizacja o miejsce w skladzie z zawodniczkami przyjezdnymi przenosi sie na korzysci sportowe u chelmianek. Chca i przede wszystkim musza udowodnic ze sa lepsze. Widac postep. I chyba o to chodzi. A tak do tej pory kazda byla pewna swojego wystepu, brakowalo rywalizacji w zespole.
...jest jak jest, nie jak powinno być...
-
zawodmniczka Biomleku
co Wy wszyscy mozecie wiedzieć o tym, jak jest w druzynie!! te komentarze to tylko głupie domysły!! po dzisiejszym meczu(PP z Łodzia) widać jak spisały się Lublinianki...no moze poza P.G. fakt-naszej drużynie jest potzebna pomoc!!no ale sory nie po to trenowałam i zapieprzałam na każdym treningu przez 6 lat, tylko po to zeby sobie teraz poklaskać na trybunach...a przecież jest jeszce liga juniorek więc kiedy mam sie do niej przygotowywac??moze W.L. potrafisz mi na to odp.!! a moze poprostu tam też nie będę grać bo załatwisz jeszce kilka nowych zawodniczek...tym razem młodszych...co??:| a później bedzie sie wymieniać tak jak MATI te zawodniczki ktore sie wyruzniaja... sory cała druzyna wygrywa a nie tylko czołowe zawodniczki (to tak jakbyś nie wiedział) a i jeszcze jedno do Ciebie MATI ...uważam ze nasze CHEŁMSKIE zawodniczki równie dobrze by sobie radziły i bez Lublina, a kto wie czy nawet nie lepiej!! nie wiesz jak jest atmosfera na treningach więc nie p... o jakiejś rywalizacji...!! a teraz do W.L. jeszcze, napisałeś: "stawiane zarzuty nijak mają sie do rzeczywistej sytuacji " więc mówię ci ze zarzuty Adiego i CHełma są słuszne...bo co Ty mozesz wiedzoieć....i tak wogóle to nie są zarzuty bo jeszce i tak mozesz na pisać!!
Pozdro dla kibiców Chełma
(czyli dla mnie tez...niestety)
Pozdro dla kibiców Chełma
-
....BiOmLeK 8...;]
ulalaa.....:D
ŁoooOOoooO... fajnie , ze wymieniles nazwiska trzech zawodniczek , ktore sie wyrozniaja .. ale ja uwazam ze kazda cos reprezentujee....
.. hehe.... pozdrawiam.....dziexx Mati ...;D...............
-
KoMaReK...<<6<&l
.....yhyyym
Jestem zawodniczka Biomleku trenuje juz 7 latek ..i co z tego mam ??.... Za przeproszeniem wielkie G****....;(... trener twierdzi ,ze potrafie atakowac ale gorzejz obrona....ale czy Dziewczyny z Lublina potrafia wszytsko robic doskonale.. niby jak mamm sie nauczyc dobrze bronic jak nie dostaje zadnej szansy .....
....pytanie do W.L.... pozdrawiam ...