1 liga - VI kolejka
Moderator: Moderatorzy
1 liga - VI kolejka
KOLEJKA VI - 06.11.2004r.
Grupa A
Basket 25 Bydgoszcz - Piątka Tczew (?)
AZS Warszawa - Kania Toruń
MUKS Poznań - Włókniarz Białystok *
Pogoń Siedlce - Unia Swarzędz
Grupa B
SMS Warszawa - Kasprowiczanka
Duda Leszno - MOS Wrocław
AZS KK Jelenia Góra - Filar Sosnowiec
* mecz MUKS Poznań - Włókniarz Białystok będę miał przyjemność zobaczyć na żywo
Grupa A
Basket 25 Bydgoszcz - Piątka Tczew (?)
AZS Warszawa - Kania Toruń
MUKS Poznań - Włókniarz Białystok *
Pogoń Siedlce - Unia Swarzędz
Grupa B
SMS Warszawa - Kasprowiczanka
Duda Leszno - MOS Wrocław
AZS KK Jelenia Góra - Filar Sosnowiec
* mecz MUKS Poznań - Włókniarz Białystok będę miał przyjemność zobaczyć na żywo
..you got to lose, to know how to win..
Re: 1 liga - VI kolejka
MARIO pisze:(...)* mecz MUKS Poznań - Włókniarz Białystok będę miał przyjemność zobaczyć na żywo
To zwracaj większą uwagę na trzy Olimpijki w MUKSie - 15-latki Durak i Ignasiak oraz Domino Nawrotek
Ania i Alex... Na zawsze w naszych sercach!!! [']
-
Gość
Seba pisze:MARIO pisze:(...)* mecz MUKS Poznań - Włókniarz Białystok będę miał przyjemność zobaczyć na żywo
To zwracaj większą uwagę na trzy Olimpijki w MUKSie - 15-latki Durak i Ignasiak oraz Domino Nawrotek :D Będę Cię potem męczył o kilka słów oceny ich wystepuMiłego oglądania. Pozdro!
Od kiedy to Nawrotek jest Olimpijką????
-
Gość
Anonymous pisze:gość pisze:nawrotek byla olimpijka.......przez dwa ostatnie sezony.......
a ja myślałam że żeby być olimpijką to trzeba być wychowanką ale widać nie trzeba
Jeśli ktoś występuje w Olimpii, wylewa pot na treningach i angażuje się w grę w zespole przez nas dopingowanym, choćby trwało to rok, czy dwa jedynie, to pozostaje Olimpijką - nawet jeśli przechodzi do innego zespołu. Nie przestanę śledzić jej występów i kibicować tylko dlatego, że nie jest już zawodniczką naszej drużyny. Nie mam pojęcia co ma do tego to, czy ktoś jest wychowanką Olimpii czy też. Zresztą nigdzie nie pisałem, że Domino (bo do niej się jakoś dziwnie i bezsensu przyczepiłeś) jest - wiele zawodniczek nie było, a do tej pory są kojarzone przede wszystkim z Olimpią...
-
Gość
Saletra pisze:Mario niewykluczone , że rownież bede na tym meczu, bo na meczach MUKS-u czesto bywam. Zobacze czy uda mi sie wyrobi z pewnymi obowiazkami.Chyba na bank za to bede jutro na cukierkach
Saletra mam nadzieję, że jeśli obaj pojawimy się na tym meczu to będzie okazja poznać się i zamienić parę zdań. Jestem ciekaw czy byłeś na meczu AZS - Cukierki? Jeśli tak, to myślę, że powinieneś mnie i Qiera kojarzyć, bo chyba nie było trudno spośród 180 osób zobaczyć dwóch takich (co ukradli księżyć
Pozdrawiam i do zobaczenia'
hehehe Mario sorry niestety nie skojarzyłem:))) po prostu byłem zajęty konsumpcją pewnego złocistego trunku z kumplem i nie uwazałem co się dookoła dzieje.W przerwach między kwartami mieliśmy pare spraw do omowienia i tak niestety meczyk zlecial...Mam nadzieje ,że bede w sobote na meczu, to wtedy sobie pogadamy. Dam jeszcze znać ,pozdrawiam!
Anonymous pisze:Jezeli kogos urazilam to przepraszam nie to mialam na celu a to ze olimpijka=wychowanka a skoro tak to tlumaczysz to swiadczy jak wielkim jestes kibicem wiernym nie tyle klubowi co zawodniczkom w nim wystepujacych
Nie uraziłeś
Pozdrawiam.
MUKS Poznań - Włókniarz Białystok 76:120