MISS BASKET 2005 KORONACJA wyniki końcowe
Moderatorzy: rzymi, MARIO, Kuba, elen
-
sawa_JGora
- Młodzik
- Kontaktowanie:
- Gwynbleidd
- Kadet
- Kontaktowanie:
- Edzia
- Junior
- Lokalizacja: cztery domy, dwie ulice to są właśnie PABIANICE :-P
no to serdecznie gratuluję zatrzymania stołka
Gratki Ala !!
Oczywiście, reszcie kandydatek gratuluję zajętych miejsc i życzę większych sukcesów za rok !!
Gratki Ala !!
Oczywiście, reszcie kandydatek gratuluję zajętych miejsc i życzę większych sukcesów za rok !!
Ostatnio zmieniony 16 stycznia 2006, 17:57 przez Edzia, łącznie zmieniany 1 raz.
"Oto jest miłość.
Dwoje ludzi spotyka się przypadkiem,
a okazuje się, że czekali na siebie całe życie"
Dwoje ludzi spotyka się przypadkiem,
a okazuje się, że czekali na siebie całe życie"
-
Marcin1010
- Amator
- Szymon
- Oldboy
- Kontaktowanie:
Marcin1010 pisze:Wygrala Alicja bo miala duzo poparcie swoich ludzi z Pabianic...prawie wszyscy z Pabianic a bardzo duzo ich na kkforum glosowalo na nia.Gratuluje jej...
Czekałem na tego typu wpis
Ledwo ruszyła kampania wyborcza a już niektóre osoby z Gorzowa zaczęły sie odgrażać i jednocześnie umniejszać zeszłoroczny sukces Alicji, pisząc, że rok temu Ala wygrała tylko dlatego iż na forum nie było tak dużo osób z Gorzowa i że w tej edycji się to zmieni. Hmm.... mieli rację, zmieniło się. Alicja wygrała jeszcze pewniej niż przed rokiem
Poza tym, w przeciwieństwie do Agnieszki Szott, Alicja nie miała żadnych "ciśnień" i nie głosowała na siebie
Masz rację, większość osób z Pabianic poparła w wyborach właśnie Alicję. Jednak podobnie robiły osoby z Gorzowa (popierając A. Szott) czy kibice Olimpii (dając punkty K.Budeń).
A swoją drogą, racz spojrzeć i porównać ile punktów ludzie z Pabianic przyznali A.Szott i K.Budeń (czyli dwóm najgroźniejszym rywalkom Alicji), a ile punktów Ala dostała od osób z Gorzowa i Poznania
O innych podejrzanych sytuacjach nie będę w tym miejscu pisał, bo i po co
BYŁ, BĘDZIE I JEST ZAWSZE WŁÓKNIARZ MRKS

-
Balini
- Nowy na forum
Gratuluję wszystkim kandydatkom choć przede wszystkim zwycięzcom i jednocześnie bardzo żałuję że tak późno trafiłem na to forum-bo niestety zabrakło zawodniczek z grupy A 1 ligi a kilka konkurentek też by się do tej walki włączyło(Kasia Rutkowska z Bytomia czy Ala Błachut z Mysłowic).W związku z tym zaczynam akcję reklamową tego forum w moim regionie i czekam na kolejną edycję konkursu.Myślę że szukanie dziwnych powodów zwycięstwa jest nie na miejscu-zdobyła więcej głosów i tyle-a skąd i kto na nią głosował to chyba nieistotne.
Jedyne co mi sie troszkę nie spodobało to to że wybieraliśmy MISS BASKET 2005 a duża część zdjęć kandydatek pochodziła z poprzednich wyborów lub nawet jeszcze wcześniej(sesja z Maxima ma już chyba ze 3 lata).
Jedyne co mi sie troszkę nie spodobało to to że wybieraliśmy MISS BASKET 2005 a duża część zdjęć kandydatek pochodziła z poprzednich wyborów lub nawet jeszcze wcześniej(sesja z Maxima ma już chyba ze 3 lata).
- Mikey
- Senior
- Kontaktowanie:
Taaaaa...własciwie Szymon powiedział wszystko co do tego wpisu...Kto Wam bronił głosować? Ala miała duże poparcie bo ma wiernych fanów i silny zorganizowany elektorat, co w tym niestosownego? Zreszta nie chce mi się podejmowac dyskusji wobec takiego stawiania sprawy, bo juz to przerabialiśmy rok temu...Marcin1010 pisze:Wygrala Alicja bo miala duzo poparcie swoich ludzi z Pabianic...prawie wszyscy z Pabianic a bardzo duzo ich na kkforum glosowalo na nia.Gratuluje jej...