MISS BASKET 2006 - wątek dyskusyjny... czyli rozmowy w toku
Moderatorzy: rzymi, MARIO, Kuba, elen
- Mikey
- Senior
- Kontaktowanie:
To nie jest kwestia zakazu dla tych dwóch koszykarek. Ja bym traktował je raczej jako Królowe, które wygrały już swoje wybory a teraz podobnie jak to bywa w konkursach tego typu są jego ozdobą ale ustępują miejsca nowym młodym zawodniczkom. Zobaczycie jakie emocje będą gdy nie będzie żadnych faworytek

simon pisze: Pewnie, że chętnie pomogę - przy tym że o wskazanie (oraz zgłoszenia chętnych do niego) drugiego oficjalnego współprowadzącego plebiscyt proszę szacownego przewodniczącego jury - Szymona. Myślę, że koneserów kobiecego piękna nie brakuje na forum - gorzej nieco może być z aktywnością i zaangażowaniem - mam nadzieję jednak że dobrzy kandydaci bez problemu się znajdą.
Jeśli nikt nie ma nic przeciwko temu, to ja chętnie mogę razem z Szymonem i Simonem czuwać nad wyborami w tym sezonie ...
- Szymon
- Oldboy
- Kontaktowanie:
pietroc pisze:a moze zrobic miss basket 06/07, w ktorym nie beda braly udzialu Szott i Perlinska.
natomiast po nim, dodatkowa runda, z udzialem "wielkiej trojki", czyli zwyciezczyn 3 konkursow, taka druga tura
Mniej więcej podobny pomysł przyszedł mi do głowy w pracy.
Ja widziałbym to tak.
Stworzyło by się nowy (zamknięty!!!) temat pod nazwą np: "Hall of Queen" do którego wpisywałoby się koszykarki które zdobyły tytuły Miss w poszczególnych latach (oczywiście z ilustracją w postaci fotki
Co Wy na to
Jeśłi chodzi o regulamin to mam już pewien zarys, jednak jego kształt w znacznej mierze zależy od tego czy będziemy robić Prawybory. Dlatego ponawiam moje wcześniejsze pytanie:
ROBIMY PRAWYBORY
BYŁ, BĘDZIE I JEST ZAWSZE WŁÓKNIARZ MRKS

- Pamela
- Kadet
- Kontaktowanie:
Szymon pisze:ROBIMY PRAWYBORY![]()
![]()
![]()
Moim zdaniem powinny byc.Tak,zeby z kazdego klubu byla tylko 1 kandydatka
Antychryst powrócił
lołszyn in loco mołszyn
redehader
B&B
C'MoN PoKeMoN
i ŻóŁwIk
Pimp My Pokemon
lołszyn in loco mołszyn
A dlaczego jedna kandydatka z 1 klubu? to są wybory miss a nie rywalizacja klubów, który ma najładniejszą laskę... Wręcz przeciwnie powiem - nie mieszajmy spraw "klubowych" w ocenę urody dziewcząt i delektowanie się nią - nie głosujmy na "swoje" - raczej bliżej nam do zasady zakazu takiego głosowania - niż ograniczania ilości kandydatek.
APELUJĘ już zawczasu - o jak najwcześniejsze wyłączenie "KLUCZA KLUBOWEGO" w tych wyborach.
Regóły zabawy są znane od dawna - jeden promotor - jedna kandydatka - i tyle zasad - jeślibyś Pamela po prostu najszybciej zaproponowałą kandydaturę np. Szopena z Brzegu - to co? miłośnicy urody Gosi Babickiej mieliby mieć zamkniętą drogę do wyborów?
KONIEC RADOSNEJ TWÓRCZOŚCI - regulamin jest znany (nie ma co także pisać o kandydatkach z niższych lig - bowiem zaledwie średnio uważne śledzenie forum pozwala łatwo wyciągnąć wnioski - iż nic nie stoi na przeszkodzie do promowania takowych - powiem więcej, z niemałym sukcesem coś takiego już dawno miało miejsce).
Dyskutowane są jedynie niewielkie zawiłości regulaminowe - i tylko te, o konsultacje których prosi Szymon (czyt. organizatorzy zabawy).
................................................................................................
Co do prawyborów - Szymon, tutaj też nie ma co kombinować... Tak jak przed rokiem, mamy ustaloną liczbę kandydatek do MISS i o ile ilość zgłoszonych kandydatek przekroczy limit - robimy prawybory. Zresztą dobrej zabawy nigdy dosyć - może być tak, że 1 promotor to 1 kandydatka do wyborów i max 1 do prawyborów, z których dołączą do konkursu głównego max3 np. Myślę, że ogólnie to pora zaczynać.
Ps.Odpowiedz na prv
APELUJĘ już zawczasu - o jak najwcześniejsze wyłączenie "KLUCZA KLUBOWEGO" w tych wyborach.
Regóły zabawy są znane od dawna - jeden promotor - jedna kandydatka - i tyle zasad - jeślibyś Pamela po prostu najszybciej zaproponowałą kandydaturę np. Szopena z Brzegu - to co? miłośnicy urody Gosi Babickiej mieliby mieć zamkniętą drogę do wyborów?
KONIEC RADOSNEJ TWÓRCZOŚCI - regulamin jest znany (nie ma co także pisać o kandydatkach z niższych lig - bowiem zaledwie średnio uważne śledzenie forum pozwala łatwo wyciągnąć wnioski - iż nic nie stoi na przeszkodzie do promowania takowych - powiem więcej, z niemałym sukcesem coś takiego już dawno miało miejsce).
Dyskutowane są jedynie niewielkie zawiłości regulaminowe - i tylko te, o konsultacje których prosi Szymon (czyt. organizatorzy zabawy).
................................................................................................
Co do prawyborów - Szymon, tutaj też nie ma co kombinować... Tak jak przed rokiem, mamy ustaloną liczbę kandydatek do MISS i o ile ilość zgłoszonych kandydatek przekroczy limit - robimy prawybory. Zresztą dobrej zabawy nigdy dosyć - może być tak, że 1 promotor to 1 kandydatka do wyborów i max 1 do prawyborów, z których dołączą do konkursu głównego max3 np. Myślę, że ogólnie to pora zaczynać.
Ps.Odpowiedz na prv
- Pamela
- Kadet
- Kontaktowanie:
Simon,a co za problem jak np.sa 3-4 kandydatki z 1 klubu,niech kibice danego zespolu wybiora 1 -najsilniejsza
- i wystawia do konkursu glownego...A zasady sa po to,zeby je zminiac
Trzeba podnosic poziom konkursu,nie
Poza tym im wiecej roznych pomyslow -tym pozniej mozna ewentualnie z nich skorzystac,urozmaicic,itp
Antychryst powrócił
lołszyn in loco mołszyn
redehader
B&B
C'MoN PoKeMoN
i ŻóŁwIk 
Pimp My Pokemon
lołszyn in loco mołszyn
A dlaczego niby kibice TEGO WŁAŚNIE zespołu mają mi wybrać na kogo mogę (a na kogo nie mogę) głosować? powtarzam - zapomnij kurteczka o tych klubach... - wiem, że to trudne bo trzebaby najpierw zdjąć klapki z oczu - ale "próba nie strzelba" a nuż się uda...
Wyobraź sobie, że taki wybór właśnie jest dokonywany przez kibiców - ale nie jednego klubu tylko wszystkich (kibice kk) - w otwartym głosowaniu po prostu.
Czy napradę uroda (być może) przyszłej MISS i najładniejszej dziewczyny w lidze ma zostać niedoceniona wyłącznie z tego powodu, że w jej (jakimśtam przykładowych) klubie akurat 6 kibiców/internautów/kkforumowiczów - jej nie lubi?
Ps.To co piszę to nie jest dyskusja na temat regulaminu (bo ten jak pisałem wcześniej jest niedyskutowalny - zwłaszcza w tej materii) tylko prywatna walka simona o "światło" dla naszej kochanej, forumowej Pameli...
Wyobraź sobie, że taki wybór właśnie jest dokonywany przez kibiców - ale nie jednego klubu tylko wszystkich (kibice kk) - w otwartym głosowaniu po prostu.
Czy napradę uroda (być może) przyszłej MISS i najładniejszej dziewczyny w lidze ma zostać niedoceniona wyłącznie z tego powodu, że w jej (jakimśtam przykładowych) klubie akurat 6 kibiców/internautów/kkforumowiczów - jej nie lubi?
Ps.To co piszę to nie jest dyskusja na temat regulaminu (bo ten jak pisałem wcześniej jest niedyskutowalny - zwłaszcza w tej materii) tylko prywatna walka simona o "światło" dla naszej kochanej, forumowej Pameli...
- Pamela
- Kadet
- Kontaktowanie:
simon pisze:prywatna walka simona o "światło" dla naszej kochanej, forumowej Pameli...
PS>Zeby nie bylo-> jestem kochana
A z koncepcji odnosnie miss-ek sie wylanczam.Robta chlopy co chceta
Antychryst powrócił
lołszyn in loco mołszyn
redehader
B&B
C'MoN PoKeMoN
i ŻóŁwIk 
Pimp My Pokemon
lołszyn in loco mołszyn
Pamela - nie używaj wulgaryzmów - bo forum być może czytają także kobiety...
(mówię oczywiście o utartym pojęciu wrażliwości)
Ps.Siedzę w fotelu - nie mam szans (chyba, że trzęsienie ziemi) - a w razie organizacji "wewnętrznych" wyborów bądź pewna, że masz we mnie oddanego promotora (chyba, że jakiś inny... z innego mista mnie uprzedzi...)
Z zabawy się absolutnie nie wyłączaj - Twoje zdanie będzie dla mnie zawsze bardzo cenne - w kwestii zasad jednak nie możemy sobie pozwalić na otwieranie szerszej dyskusji - bowiem i stare zasady wydają się dobre i sprawdziły się już poza tym specjalnie nie ma na to czasu.
Ps.Siedzę w fotelu - nie mam szans (chyba, że trzęsienie ziemi) - a w razie organizacji "wewnętrznych" wyborów bądź pewna, że masz we mnie oddanego promotora (chyba, że jakiś inny... z innego mista mnie uprzedzi...)
Z zabawy się absolutnie nie wyłączaj - Twoje zdanie będzie dla mnie zawsze bardzo cenne - w kwestii zasad jednak nie możemy sobie pozwalić na otwieranie szerszej dyskusji - bowiem i stare zasady wydają się dobre i sprawdziły się już poza tym specjalnie nie ma na to czasu.
- Pamela
- Kadet
- Kontaktowanie:
simon pisze:- a w razie organizacji "wewnętrznych" wyborów bądź pewna, że masz we mnie oddanego promotora
A po co wybory miss forum? Od razu przyznajcie mi 1.miejsce
Antychryst powrócił
lołszyn in loco mołszyn
redehader
B&B
C'MoN PoKeMoN
i ŻóŁwIk 
Pimp My Pokemon
lołszyn in loco mołszyn