MISS BASKET 2004 - Alicja Perlińska!!!!!!!!!

Wybierz najpiękniejszą koszykarkę grającą na polskich parkietach

Moderatorzy: rzymi, MARIO, Kuba, elen

Adam
Żak

Postautor: Adam » 01 grudnia 2004, 15:21

Szymon pisze:I po wyborach.
Wygrała zawodniczka której sztab wyborczy miał zdecydowanie największy budżet :lol: Ponadto przewodniczący sztabu Alicji Perlińskiej nieustnnie wywierał presje, groził a nawet zmienił barwy klubowe by osiągnąć cel :lol: :lol: :lol: . Mimo to gratuluję!
Jestem jednocześnie zadowolony z trzeciej lokaty "mojej" kandydatki. Biorąc pod uwage niski budżet, przystąpienie do wyborów niemal z marszu, brak wsparcia a niekiedy rzucane kłody pod nogi(prawda Adam?) uważam trzecią lokatę MAGDY KOZDROŃ za wielki sukces. Dziękuję wszystkim którzy oddali swój głos na "moją" kandydatkę.
Jednocześnie zaczynam już przygotowania do przyszłorocznych wyborów. :wink: :lol:

Wiesz Szymon.... Czasem, gdy Wielki Brat (lub Siostra, choć nie tak wielka :wink: ) patrzy, robimy rzeczy, które nie zawsze są zgodne z naszymi przekonaniami :wink: Druga sprawa, że nie jestem fanem korpucji :lol: 8) Wielkie Pozdro :)

Awatar użytkownika
MirU <poznań>
Kadet
Kontaktowanie:

Postautor: MirU <poznań> » 01 grudnia 2004, 16:11

Gratulacje dla Alicji :lol: Myślałem że inaczej się uplasują zawodniczki na swoich miejscach w końcowych wynikach

Seba
Oldboy

Postautor: Seba » 01 grudnia 2004, 16:12

No dobra Mikey, niech Ci będzie.... GRATULUJĘ zwyciężczyni! :D ;) ... choć jeszcze poszukam tych zniszczonych głosów, które musiały przecież być... bo piąte miejsce (NIEMOŻLIWE!) .. hihi...
Ania i Alex... Na zawsze w naszych sercach!!! [']

Awatar użytkownika
Mikey
Senior
Kontaktowanie:

Postautor: Mikey » 01 grudnia 2004, 17:50

Szymon pisze:I po wyborach.
Wygrała zawodniczka której sztab wyborczy miał zdecydowanie największy budżet :lol: Ponadto przewodniczący sztabu Alicji Perlińskiej nieustnnie wywierał presje, groził a nawet zmienił barwy klubowe by osiągnąć cel :lol: :lol: :lol: . Mimo to gratuluję!
Jestem jednocześnie zadowolony z trzeciej lokaty "mojej" kandydatki. Biorąc pod uwage niski budżet, przystąpienie do wyborów niemal z marszu, brak wsparcia a niekiedy rzucane kłody pod nogi(prawda Adam?) uważam trzecią lokatę MAGDY KOZDROŃ za wielki sukces. Dziękuję wszystkim którzy oddali swój głos na "moją" kandydatkę.
Jednocześnie zaczynam już przygotowania do przyszłorocznych wyborów. :wink: :lol:
...ooooojoj powiedzial biedny miś co mu tak wszyscy rzucali kłody pod nogi ze aż Magda znienacka trzecie miejsce wywalczyła :D :D :D Poza tym mylisz presję z niesłabnąca kampania reklamową, np bo jak niba ja mały mikey mógłby grozić takiemu schaboszczakowi jak Ty Szymon :lol: ? No przeciez nikt w to nie uwierzy :D Albo wywierać presję np na kolege Don Iguatę, którego w zyciu na oczy nie widzialem(ale dzięki za głos)? Takze Panie Szymonie nie marudź pan bo III miejsce Magdy to największa niespodzianką wyborów i powinienes się cieszyc. A na meczach od tej pory czapka z głowy jak królową będziesz widział!!! :twisted:
Obrazek
Obrazek

Awatar użytkownika
Szymon
Oldboy
Kontaktowanie:

Postautor: Szymon » 01 grudnia 2004, 18:13

Mikey pisze: ...ooooojoj powiedzial biedny miś co mu tak wszyscy rzucali kłody pod nogi

Nie wszyscy, ale zdarzały sie takie przypadki. :(

Mikey pisze: Poza tym mylisz presję z niesłabnąca kampania reklamową,

Nie myle. Nie dawałeś spokoju a momentami wręcz groziłeś

Mikey pisze:np bo jak niba ja mały mikey mógłby grozić takiemu schaboszczakowi jak Ty Szymon :lol: ?

Oj nie jesteś taki mały i niewinny. I wypraszam sobie stanowczo takie określenia mojej osoby!!!

Mikey pisze: Takze Panie Szymonie nie marudź pan bo III miejsce Magdy to największa niespodzianką wyborów i powinienes się cieszyc.

Przecież pisałem że się cieszę i wcale nie marudzę. Odkrywam jeno kulisy tych wyborów. Co do stwierdzenia że trzecie miejsce Magdy jest największą niespodzianką to stanowczo protestuję. Głosowało na nią 13 z 42 wyborców więc o czymś to świadczy. No i w końcu to "moja' kandydatka a jak powszechnie wiadomo gust mam dobry :lol:

Mikey pisze:A na meczach od tej pory czapka z głowy jak królową będziesz widział!!! :twisted:

Hohohoho marzyciel. Poprzewracało się w główce koledze.
BYŁ, BĘDZIE I JEST ZAWSZE WŁÓKNIARZ MRKS

Obrazek

Awatar użytkownika
Mikey
Senior
Kontaktowanie:

Postautor: Mikey » 01 grudnia 2004, 18:24

Szymon pisze:
Mikey pisze:y"]A na meczach od tej pory czapka z głowy jak królową będziesz widział!!! :twisted:

A jak Ty to sobie wyobrażasz Królowa idzie a Ty co, w nosie bedziesz sobie dłubał??? Nie mówie ze na kolana przed Światłoscią Jej Ekscelencji masz padać ale beret ze łba, ukłonić się i ładnie bez fajki w pysku "dziędobry psze pani" masz wyrecytowac :) Ja się tam zabiore za Was w tych Pabianicach, nowe porządki będą kurna, jak szwajcarskie zegarki będziecie chodzić! :twisted: :wink:
Obrazek

Obrazek

Awatar użytkownika
Viallos
Administrator
Kontaktowanie:

Postautor: Viallos » 01 grudnia 2004, 18:34

Mikey pisze:
Szymon pisze:
Mikey pisze:y"]A na meczach od tej pory czapka z głowy jak królową będziesz widział!!! :twisted:

A jak Ty to sobie wyobrażasz Królowa idzie a Ty co, w nosie bedziesz sobie dłubał??? Nie mówie ze na kolana przed Światłoscią Jej Ekscelencji masz padać ale beret ze łba, ukłonić się i ładnie bez fajki w pysku "dziędobry psze pani" masz wyrecytowac :) Ja się tam zabiore za Was w tych Pabianicach, nowe porządki będą kurna, jak szwajcarskie zegarki będziecie chodzić! :twisted: :wink:

A tak poza tym wszyscy zdrowi ???? :lol: :lol: :lol:

Awatar użytkownika
Szymon
Oldboy
Kontaktowanie:

Postautor: Szymon » 01 grudnia 2004, 18:38

Mikey pisze:
Szymon pisze:

Nie no, nie wytrzymam, sodówka mu uderzyła!!! Trzymajcie mnie bo zaraz nie wytrzymam. Porządki chcesz robić? Nie ma sprawy, weź szczotkę i ładnie pozamiataj halę, opróżnij kosze itd. :wink: :lol: :lol: :lol:
A później możesz jeszcze na mokro przelecieć, wypastować i wyfroterować :lol: :lol: :lol:

Obrazek

Awatar użytkownika
Mikey
Senior
Kontaktowanie:

Postautor: Mikey » 01 grudnia 2004, 18:58

Szymon pisze:Nie no, nie wytrzymam, sodówka mu uderzyła!!! Trzymajcie mnie bo zaraz nie wytrzymam. Porządki chcesz robić? Nie ma sprawy, weź szczotkę i ładnie pozamiataj halę, opróżnij kosze itd. :wink: :lol: :lol: :lol:
A później możesz jeszcze na mokro przelecieć, wypastować i wyfroterować :lol: :lol: :lol:
A zabiore sie za Was jak Giertych za Kulczyka, a jak! Zamiatać to miejscowi będą i jak kolejny raz zawitam do Was na halę to ma lśnic! Żeby mi tam paprochów zadnych na korytarzu nie było i ochroniarze mają grzeczni i uprzejmi i zeby mi było ostatni raz ze jakiś bilet chcą zebym im pokazywał (zabierz się tam za tych nierobów Szymon). Poza tym dobrze by było jakieś urozmaicenie w barze zrobić, jakieś piwo dla gosci czy coś, tak na marginesie frytki za długo sie smażą, a zapiekanki są za drogie także popracujcie chłopcy nad tym :D :wink:
Obrazek

Obrazek

Awatar użytkownika
Lisu
Kadet

Postautor: Lisu » 01 grudnia 2004, 19:10

Mikey pisze:Ja się tam zabiore za Was w tych Pabianicach, nowe porządki będą kurna, jak szwajcarskie zegarki będziecie chodzić! :twisted: :wink:

Ty weź się tam najlepiej przeprowadź :D :D :D

Awatar użytkownika
Mikey
Senior
Kontaktowanie:

Postautor: Mikey » 01 grudnia 2004, 19:14

Lisu pisze:
Mikey pisze:Ja się tam zabiore za Was w tych Pabianicach, nowe porządki będą kurna, jak szwajcarskie zegarki będziecie chodzić! :twisted: :wink:

Ty weź się tam najlepiej przeprowadź :D :D :D
taaaaak na ten wpis kolegi Lisa czekałem od wczoraj. A moze najpierw jakieś gratulacje dla zwyciężczyni, choćby tak z przyzwoitości 8) A swoja droga czemu Lisu nie poparaes choćby jednym punktem Asi Szymańskiej jedynej przedstawicielki ŁKS?
Obrazek

Obrazek

Awatar użytkownika
Szymon
Oldboy
Kontaktowanie:

Postautor: Szymon » 01 grudnia 2004, 19:26

Oj Mikey, naprawdę zaszumiało Ci w głowie. Gdybym wiedział że tak będziesz się woził to nie przyznałbym punktów Alicji.
Co do Twoich wizyt na naszej hali. To już tutaj nie wymyślaj jaki to z Ciebie odważniak jest. Zawsze jak jesteś u nas to wyraźnie jesteś spłoszony :lol: , nerwowo się rozglądasz :lol: a potem się bunkrujesz na parkiecie :lol: . Trochę pokory!!!

Obrazek

Awatar użytkownika
pietroc
Kadet
Kontaktowanie:

Postautor: pietroc » 01 grudnia 2004, 20:49

hehehe Mikeyowi odwalilo :D:D:D no, ale to teraz Wy, koledzy z Pabow bedziecie musieli sie z nim meczyc :D:D:D

Awatar użytkownika
Mikey
Senior
Kontaktowanie:

Postautor: Mikey » 01 grudnia 2004, 20:56

Szymon pisze:Oj Mikey, naprawdę zaszumiało Ci w głowie. Gdybym wiedział że tak będziesz się woził to nie przyznałbym punktów Alicji.
Co do Twoich wizyt na naszej hali. To już tutaj nie wymyślaj jaki to z Ciebie odważniak jest. Zawsze jak jesteś u nas to wyraźnie jesteś spłoszony :lol: , nerwowo się rozglądasz :lol: a potem się bunkrujesz na parkiecie :lol: . Trochę pokory!!!
Spłoszony... :shock: :lol: A co mam dymić? A jeśli moje wizyty w Waszej hali stanowią jakiś problem to mozemy sie tam mijać bez zaczepiania :evil:
Obrazek

Obrazek

Awatar użytkownika
Szymon
Oldboy
Kontaktowanie:

Postautor: Szymon » 01 grudnia 2004, 21:08

Mikey pisze:Spłoszony... :shock: :lol: A co mam dymić? A jeśli moje wizyty w Waszej hali stanowią jakiś problem to mozemy sie tam mijać bez zaczepiania :evil:

Dymić, dymić, tylko to Ci w głowie :lol: .
Jeśli zaś chodzi o mijanie to chyba tak będzie teraz. Przecież Ty masz teraz "swoją królową" i do mnie już nie podejdziesz pogadać :wink: :lol:

Obrazek

Wróć do „Miss Basket”