Wątek dyskusyjny MISSkk'05 -wszysto,o wszystkim i wszystkich

Wybierz najpiękniejszą koszykarkę grającą na polskich parkietach

Moderatorzy: rzymi, MARIO, Kuba, elen

Seba
Oldboy

Postautor: Seba » 02 stycznia 2006, 00:43

Co do wpisu jednej osoby mogę (jesli oczywiście by były jakiekolwiek wątpliwosci!) potwierdzić tożsamość i fakt obecności na KKForum od baaaardzo długiego czasu... w sumie od samego jego początku chyba (tzn adres dostał ode mnie zaraz od momentu, kiedy ja się dowiedziałem)... mimo jedynie dwóch wpisów jako zalogowany "Czarny1975". Zresztą myślę, że naszego Czarnego, autora wielu zdjęć na forum, nie trzeba przedstawiać.. sporo Forumowiczów go zresztą poznało. Wpisywał się z reguły, jako niezarejestrowany Black albo Czarny... mam nadzieję, że teraz będzie już używał częściej formy zalogowanej;)

Hmmm... a póki co chyba nie widać jakichś prób wpłynięcia na wyniki przez tworzenie nagminnie nicków popierających jedną i tę samą kandydatkę, więc ten jeden, czy dwa wpisy nowych zupełnie osób moim zdaniem nie stanowią ZADNEGO problemu... Choć oczywiście można się trochę lękać, że ewentualnie możemy mieć jeszcze problem;) No ale póki co chyba nie jest zle... Choć spodziewałem się, że ZABAWA przyciągnie jednak więcej wpisujących się tu "gości" do zarejestrowania :?
Ania i Alex... Na zawsze w naszych sercach!!! [']

Awatar użytkownika
simon
Oldboy
Kontaktowanie:

Postautor: simon » 02 stycznia 2006, 01:03

Trzymamy "rękę na pulsie" - także myśląc już o formalnym ujęciu pewnych spraw w regulaminowe ramy w kolejnej edycji 0 teraz miejsmy nadzieję, że zabawa pozostanie zabawą.

Seba
Oldboy

Postautor: Seba » 02 stycznia 2006, 12:43

No i jednak weryfikacja będzie musiała zadziałać;) Najwyrazniej ktoś się bawi proxy... no cóż... nie wszyscy jednak dorośli do zabawy :?
Ania i Alex... Na zawsze w naszych sercach!!! [']

Awatar użytkownika
Mikey
Senior
Kontaktowanie:

Postautor: Mikey » 02 stycznia 2006, 14:06

Seba pisze:No i jednak weryfikacja będzie musiała zadziałać;) Najwyrazniej ktoś się bawi proxy... no cóż... nie wszyscy jednak dorośli do zabawy :?
No wlasnie tego sie obaiałem :?
Obrazek
Obrazek

Awatar użytkownika
simon
Oldboy
Kontaktowanie:

Postautor: simon » 02 stycznia 2006, 17:36

Kroki zostały podjęte - czekam na ew. wyjaśnienia (o ile jest co wyjaśniać). :evil:

Awatar użytkownika
qiero
Kadet
Kontaktowanie:

Postautor: qiero » 02 stycznia 2006, 17:48

a co się stało? chyba coś przeoczyłem...
ULUBIEŃCY BOGÓW UMIERAJĄ MŁODO, LECZ PÓŹNIEJ ŻYJĄ WIECZNIE W ICH TOWARZYSTWIE

Kuba
Oldboy

Postautor: Kuba » 02 stycznia 2006, 17:49

Simon - a co w sprawie, o której ja pisałem na prv?

Awatar użytkownika
simon
Oldboy
Kontaktowanie:

Postautor: simon » 02 stycznia 2006, 17:53

Kuba pisze:Simon - a co w sprawie, o której ja pisałem na prv?

Nie wiem jaką podjąć decyzję - muszę się skonsultować - na razie poczyniełem tylko kroki zaradcze by problem "zamknąć" - zresztą dosłownie... :wink: :lol:

Musimy pamiętać o domniemaniu dobrej woli jednak.

Awatar użytkownika
Mikey
Senior
Kontaktowanie:

Postautor: Mikey » 02 stycznia 2006, 18:36

simon pisze:
Kuba pisze:Simon - a co w sprawie, o której ja pisałem na prv?

Nie wiem jaką podjąć decyzję - muszę się skonsultować - na razie poczyniełem tylko kroki zaradcze by problem "zamknąć" - zresztą dosłownie... :wink: :lol:

Musimy pamiętać o domniemaniu dobrej woli jednak.
Nie baw sie w domniemania tylko powiedz nam o co chodzi, w końcu mamy prawo wiedzieć co jest grane i wspólnie podejmiemy decyzję
Obrazek

Obrazek

pix
Żak

Postautor: pix » 02 stycznia 2006, 19:36

a ja "upierdliwie" ;) ponawiam prośbę o sprecyzowanie w jednym widocznym miejscu, które kandydatki biorą udział w ostatecznym głosowaniu- dla tych, którym sie nie chce, lub nie idzie odgrzebywanie watku z zawodniczkami, które awansowały z prawyborów. kampanie wyborcze tych, które nie awansowały robia trochę zamieszania i po raz kolejny widzę w głosowaniu Olę Żytomirską, czyli głos nieważny. (tez bym na nią chętnie głosował, ale niestety już nie można:( ) pozdrawiam!

Awatar użytkownika
simon
Oldboy
Kontaktowanie:

Postautor: simon » 02 stycznia 2006, 20:27

Jest decyzja w sprawie złamania ciszy wyborczej:

Rozpoczęcie wyborów z powodów nie przewidzianych wcześniej acz oczywistych zostało opóźnione - zatem moment rozpoczęcia obowiązywania tzw. "ciszy" także nastąpił później.

Awatar użytkownika
FAIR PLAY
Młodzik
Kontaktowanie:

Postautor: FAIR PLAY » 08 stycznia 2006, 20:45

MOIM ZDANIEM GLOSY ODDANE PO ROZPOCZECIU GLOSOWANIA PRZEZ ZAREJESTROWANYCH UCZESTNIKOW PO NIM NIE POWINNY SIE LICZYC BO W TAKIM UKLADZIE KAZDY MOZE GLOSOWAC ILE RAZY CHCE!!! ROWNIE Z POWODZENIEM MOGE SIE ZAREJESTROWAC Z INNEGO KOMPA I ZAGLOSOWAC PONOWNIE NA TE SAME ZAWODNICZKI CO ZA SENS MAJA TAKIE WYBORY?
Obrazek

pix
Żak

Postautor: pix » 08 stycznia 2006, 22:06

polak mądry po szkodzie ;)
uważam, że zmienianie regulaminu, czy ustalanie zasad w trakcie trwania zabawy byłoby nie fair i nalezy to zostawić tak jak jest zwracając jednak szczególna uwagę na tych nowozarejestrowanych, myślę, że administratorzy dadzą sobie radę z oddzieleniem tych, którzy mają dobre intencje od tych, którzy oszukują. a wnioski wyciągną i wezma pod uwagę przy tworzeniu regulaminu zabawy w przyszłym roku :) pozdrawiam!

Awatar użytkownika
Mikey
Senior
Kontaktowanie:

Postautor: Mikey » 08 stycznia 2006, 22:10

:o
Ostatnio zmieniony 08 stycznia 2006, 22:13 przez Mikey, łącznie zmieniany 1 raz.
Obrazek

Obrazek

Kuba
Oldboy

Postautor: Kuba » 08 stycznia 2006, 22:10

w razie potrzeby mogę potwierdzić wiarygodność jednego z nowozarejestrowanych. ;-)

Wróć do „Miss Basket”