Miss Basket 2005 - KAROLINA MAJEWSKA (kampania wyborcza)

Wybierz najpiękniejszą koszykarkę grającą na polskich parkietach

Moderatorzy: rzymi, MARIO, Kuba, elen

Jaś
Amator

Postautor: Jaś » 18 listopada 2005, 15:42

Kuba pisze:
Jaś pisze::] No w końcu... wchodzę tu kilka razy dziennie i sprawdzam czy Kuba dodał jakieś nowe zdjęcia... i co widzę? Są zdjęcia! A Karolina pięknie wyszła :)
...jak zwykle...

to nie sprawdzaj, tylko tez coś pisz ;-) wychwalaj pod niebiosa itd - przeciez Karolina zasługuje na to! :wink: 8)

Więc dobrze. Mimo, że Karoliny nie znam zbyt dobrze, to mogę stwierdzić, że jest baardzo sympatyczną, zawsze uśmiechniętą dziewczyną z którą można pogadać na wiele tematów. Mimo swojego wieku (16 lat) z powodzeniem łączy naukę w liceum z grą w kosza w trzeciej drużynie w Polsce. Jest skromna i wesoła.

Nie powiem nic o jej urodzie, gdyż fakt, że jest to moja absolutna faworytka w wyborach miss mówi sam za siebie. No dobra... na plaży w stroju kąpielowym prezentuje się naprawdę dobrze ;) Szkoda że nie mam żadnego zdjęcia. :D

Kuba
Oldboy

Postautor: Kuba » 18 listopada 2005, 21:41

Jaś pisze:Nie powiem nic o jej urodzie, gdyż fakt, że jest to moja absolutna faworytka w wyborach miss mówi sam za siebie. No dobra... na plaży w stroju kąpielowym prezentuje się naprawdę dobrze ;) Szkoda że nie mam żadnego zdjęcia. :D

:cry: może poszukasz dobrze :twisted:

Kaczy

Glosuje!!!

Postautor: Kaczy » 20 listopada 2005, 19:46

Chcialbym zaglosowac na Karoline bo jest Ona dziewczyna z klasa i wspaniale gra :) widzialem nie raz jak gra i naprawde jestem pod wrazeniem!!!GLOSUJCIE NA NIA!!!

Ewa

Karolina Miss Basketu!

Postautor: Ewa » 20 listopada 2005, 19:48

Chcialabym zaglosowac na Karoline.Mimo atrakcyjnego wygladu gra naprawde swietnie!!!Mam wielka nadzieje ze wygrasz Karolinko!Tak trzymaj!!!

Jajcarz

Miss, miss i jeszcze raz miss!!!

Postautor: Jajcarz » 20 listopada 2005, 19:51

Glosuje na Karoline bo jest swieyna zawodniczka...Brak slow...Jest zaje...Karolina wygraj!!!

Phill Davey

Miss Basketball

Postautor: Phill Davey » 20 listopada 2005, 19:56

I'm from England and i want to vote 4 her.She's a very nice looking woman and she plays basket very well :) I wish her to win! In my opinion she should win and i want to see her in annual basketball calendar :) greetings from England :) :P :D

Awatar użytkownika
MARIO
Kadet

Re: Miss Basketball

Postautor: MARIO » 21 listopada 2005, 10:16

Ostatnie cztery wpisy - całkiem "ciekawe" :wink: 8)
..you got to lose, to know how to win..

Awatar użytkownika
simon
Oldboy
Kontaktowanie:

Re: Miss Basketball

Postautor: simon » 21 listopada 2005, 10:35

MARIO pisze:Ostatnie cztery wpisy - całkiem "ciekawe" :wink: 8)
:wink: :lol:

Ja chciałbym polecić Oust. Inne odświeżacze tylko maskują brzydki zapach, Oust jest inny - on naprawdę zmiania zapach.

Ps. A mnie się Karolina podoba - nie wiem jak gra i nie ma to w tych wyborach większego znaczenia. Po prostu fajna jest i tyle.

KUBA!!! TEN WĄTEK NIE MA BYĆ "FAJNY" - TU ZDJĘCIA MASZ ZAMIESZCZAĆ. DAWAJ FOTY 1,2,3 - A JAK NIEMASZ, TO ZRÓB! WYPROŚ! WYBŁAGAJ! ZRÓB PODSTĘPNIE! ZESKANUJ! - czy jak tam jeszcze chcesz - ale bez kolejnych zdjęć masz mi się w monitorze nie pokazywać! :wink: :lol:

Awatar użytkownika
Iwanek8
Amator
Kontaktowanie:

Postautor: Iwanek8 » 21 listopada 2005, 13:26

uuu... Karolcia szalejesz :] hehe :] Rowniez oddaje na Ciebie glos ... tak po kolezensku ;) Do zobaczenia na nastepnych meczach :] BUZKA :P
Koszykowka to nie tylko MILOSC ................ to STYL ZYCIA....

Awatar użytkownika
simon
Oldboy
Kontaktowanie:

Postautor: simon » 21 listopada 2005, 15:10

Iwanek8 pisze:uuu... Karolcia szalejesz :] hehe :] Rowniez oddaje na Ciebie glos ... tak po kolezensku ;) Do zobaczenia na nastepnych meczach :] BUZKA :P

na "głosowanie" to przyjdzie czas - a teraz to wkejaj zdjęcia SUPEROLCI (Super Karolci) :D

Kuba
Oldboy

Postautor: Kuba » 21 listopada 2005, 19:55

no niestety... Karolina poprosiła o usunięcie tego zdjęcia. powod - wpis ponizej ... Przykro mi...

pozdrawiam
Ostatnio zmieniony 21 listopada 2005, 21:49 przez Kuba, łącznie zmieniany 1 raz.

eee

Postautor: eee » 21 listopada 2005, 20:40

wpis usunięty na wniosek promotora jako zawierający treści negatrywnej kampanii - moderator

Jaś
Amator

Postautor: Jaś » 21 listopada 2005, 21:30

eee pisze:wpis usunięty na wniosek promotora jako zawierający treści negatrywnej kampanii - moderator

25 to może aż nie, ale jak ją pierwszy raz zobaczyłem to zastanawiałem się czy ma 18, 19...? A z tym 'naturalnym pięknem' to się nie zgodzę ;) Karolina ma wdzięk i nie musi być wymalowana żeby ładnie wyglądać. Nie żebym marudził, ale mógłbyś Kuba wkleić jakieś zdjęcie w kolorze i bez mejkapu (może z treningu?) to ocenicie czy ma 'naturalne piękno' :D A ubranie jest spoko.

Kuba
Oldboy

Postautor: Kuba » 21 listopada 2005, 22:18

Jaś pisze:ale mógłbyś Kuba wkleić jakieś zdjęcie w kolorze i bez mejkapu (może z treningu?) to ocenicie czy ma 'naturalne piękno' :D A ubranie jest spoko.

normalnie aż mnie krew zalewa jak czytam wpisy takich znawców urody jak "eee". :evil: :twisted: OCZYWIŚCIE, ŻE KAROLINA MA W SOBIE "NATURALNE PIĘKNO"!!!!! Na prośbe Karoliny usunęłem poprzednie zdjęcie... ale by ukazac, że potrafi być piękna nawet w stroju meczowym, bez make-upa daje swoje foto:

Obrazek

Obrazek

Waldi
Kadet

Postautor: Waldi » 21 listopada 2005, 23:36

Widzisz Kuba i właśnie takich zdjęć powinieneś dawać jak najwięcej :wink: te czarno-białe były jakieś sztuczne 8)

Wróć do „Miss Basket”