MISS BASKET 2006 - wątek dyskusyjny... czyli rozmowy w toku

Wybierz najpiękniejszą koszykarkę grającą na polskich parkietach

Moderatorzy: rzymi, MARIO, Kuba, elen

Awatar użytkownika
simon
Oldboy
Kontaktowanie:

Postautor: simon » 29 listopada 2006, 21:39

ok

pix
Żak

Postautor: pix » 30 listopada 2006, 23:56

pytanie odnosnie regulaminu- kto to jest "stranieri"? :oops:

Sid
Amator
Kontaktowanie:

Postautor: Sid » 01 grudnia 2006, 00:13

pix pisze:pytanie odnosnie regulaminu- kto to jest "stranieri"? :oops:

Koszykarka spoza Polski :)
Ryan Coleman <3

Awatar użytkownika
simon
Oldboy
Kontaktowanie:

Postautor: simon » 01 grudnia 2006, 08:43

uściślając - "niepolka" grająca w Polsce -oczywiście ani polki grające poza naszym krajem - ani wogóle żadne zawodniczki nie biorące udziału w krajowych rozgrywkach nie biorą udziału w wyborach...

KIBIC
Junior

Postautor: KIBIC » 06 grudnia 2006, 00:58

Pytanko czy mogę "wystawić" koszykarkę , która grała a już nie gra w tym sezonie :?: :roll:
http://www.lechiarugby.pl !!

(\_/)
(O.o)
(> <)

This is Bunny.
Copy Bunny into your signature
to help him on his way to world Domination :lol:

Awatar użytkownika
simon
Oldboy
Kontaktowanie:

Postautor: simon » 06 grudnia 2006, 10:39

eeeeee - wg mnie taka kandydatura zwyczajnie nie ma racji bytu - zwłaszcza wobec rozstrzygnięć, które zapadną w przyszłym roku przecież. komu i jak wręczysz nagrodę? A jeśli ta zawodniczka do tego czasu będzie już grała w Rosji np. - to jak może zostać MISS w Polsce?

W poprzednich sezonach regulamin nie przewidywał takiej ewentualności.

Raczej wstawiamy te, które grają a nie grały - niż te które grały a nie grają... Moja odpowiedź - nie, ale oczywiście czekamy na wypowiedź Szymona.

Awatar użytkownika
Mikey
Senior
Kontaktowanie:

Postautor: Mikey » 06 grudnia 2006, 10:53

simon pisze: Moja odpowiedź - nie, ale oczywiście czekamy na wypowiedź Szymona.
zabrzmialo niczym wyrok Trybunału Konstytucyjnego. Czekamy na kolejnego eksperta :lol:
Obrazek
Obrazek

Awatar użytkownika
simon
Oldboy
Kontaktowanie:

Postautor: simon » 06 grudnia 2006, 12:33

:lol: :lol: :lol: :wink: na pytanie czy deszcz pada odpowiadam - pada - ale oczywiście poczekajmy na wypowiedzi pozostałych członków pogodowego jury... :wink: :lol:

Seba
Oldboy

Postautor: Seba » 06 grudnia 2006, 23:00

A ja pozwolę skromnie się nie zgodzić z wyrokiem;) Myślę, że wybierając zawodniczkę za CAŁY rok (w sumie sezon koszykarski) trzeba wziąść pod uwagę także te, które go zaczęły, ale nie dane im było zakończyć. Myślę, że nie ma co stawiać tak strasznie rygorystycznych warunków, a wystarczy moim zdaniem, że dana zawodniczka w sezonie, na który przeprowadzamy wybory, widnieje w składzie naszych ligowych zespołów - choćby był to jeden, jedyny mecz;)

Oczywiście to tylko moje zupełnie w tym przypadku nieważne zdanie:)

Pozdrowionka!

Awatar użytkownika
simon
Oldboy
Kontaktowanie:

Postautor: simon » 07 grudnia 2006, 13:09

Ja nie mam żadnego ciśnienia w kwestii "stania przy swoim" zdaniu - w końcu pooglądać sobie fajną kandydatkę zawsze można i gitara - prawdziwego piękna nigdy nie za dużo. Z drugiej strony argumentacja, którą podałem - istnieje. Nie wycofuję się, ale proszę Szymona o nie traktowanie majej wypowiedzi jako dalece decyzyjną - a jedynie zwykły głos w sprawie.

Proszę o wypowiedź Kubę i po niej o końcową decyzję Szymona.

Kuba
Oldboy

Postautor: Kuba » 07 grudnia 2006, 15:11

moim zdaniem wybory powinny brać na uwadze zawodniczki zgłoszone do obecnego sezonu. Zdaje sie, że przed rokiem było podobne pytanie (choć mogę się mylić), o zawodniczkę nie grającą już w Polsce. i odpoweidz była odmowna. tak też powinno byc moim zdaniem teraz. "te które grają a nie grały - niż te które grały a nie grają" - zgodze się z tą sentencją Simona ;-)

KIBIC
Junior

Postautor: KIBIC » 07 grudnia 2006, 20:16

Pocztą wyśle nagrody :D ale serio nie to nie nie ma sprawy znajdą zawodniczki nadal grające w Lotosie które mają szanse wygrać :D
http://www.lechiarugby.pl !!

(\_/)
(O.o)
(> <)

This is Bunny.
Copy Bunny into your signature
to help him on his way to world Domination :lol:

pix
Żak

Postautor: pix » 07 grudnia 2006, 21:06

do tej pory 8 kandydatek i 4 Karoliny :D

Awatar użytkownika
Szymon
Oldboy
Kontaktowanie:

Postautor: Szymon » 07 grudnia 2006, 21:41

Sorry że tak późno...
W kwestii zgłaszania zawodniczek. Uważam że udział w wyborach mogą brać zawodniczki które obecnie są zatrudnione w naszych rodzimych ligach. To by było według mnie bezsensu gdyby tytuł zdobyła np. Karla (która przecież grała w tym roku w naszej lidze) a nie ma jej już w naszej lidze.
Reasumując. W pełni zgadzam się z argumentami Simona i Kuby i dlatego też udział w wyborach mogą brać TYLKO zawodniczki obecnie grające w Polsce!!!

KIBIC, Ty zawsze się musisz czymś wyróżnić :?: :twisted:
Zgłaszasz dwie zawodniczki, temat z kampanią dla swojej kandydatki zakładasz po swojemu :?
Ehhhh.....
BYŁ, BĘDZIE I JEST ZAWSZE WŁÓKNIARZ MRKS

Obrazek

Seba
Oldboy

Postautor: Seba » 07 grudnia 2006, 23:01

Hmmm... no to w świetle przedstawionego przez Was regulaminu proszę o wykreślenie mojej kandydatki. Niestety nie spełnia ona warunków zgłoszeniowych, ponieważ podczas ostatnich finałów MPJ doznała poważnej kontuzji i wróci do gry dopiero jakoś z początkiem nowego roku :( Nie zagrała w tym sezonie, a skoro wybieramy Miss jedynie dwóch miesięcy - spośród tych, które zdążyły już w tym czasie zagrać, a nie za cały 2006 rok, jak głosi tytuł tych wyborów, to niestety Karolina B. odpada :(

Pozdrowionka!

Wróć do „Miss Basket”