Tak więc Kuba weź kredki i pokoloruj te czarno-białe zdjęcia i będzie git
Miss Basket 2005 - KAROLINA MAJEWSKA (kampania wyborcza)
Moderatorzy: rzymi, MARIO, Kuba, elen
-
pix
Kuba pisze:Jaś pisze:ale mógłbyś Kuba wkleić jakieś zdjęcie w kolorze i bez mejkapu (może z treningu?) to ocenicie czy ma 'naturalne piękno'A ubranie jest spoko.
normalnie aż mnie krew zalewa jak czytam wpisy takich znawców urody jak "eee".![]()
OCZYWIŚCIE, ŻE KAROLINA MA W SOBIE "NATURALNE PIĘKNO"!!!!! Na prośbe Karoliny usunęłem poprzednie zdjęcie... ale by ukazac, że potrafi być piękna nawet w stroju meczowym, bez make-upa daje swoje foto:
o, to sa super zdjęcia i widać, że kandydatka na miss basket rzeczywiście ma do czynienia z koszykówką. to jest dużo lepsza promocja.
A teraz drodzy Forumowicze/Forumowiczki usiądzcie wygodnie w swoich fotelach, albo złapcie się czegoś stabilnego. Mnie kolejna fotka powaliła z nóg, wiec w ramachwaszego bezpieczenstwa proponuję którąś z wyzej wymienionych pozycji
. Jesli po owej publikacji znajdą się ejszcze jacyś ludzie, którzy nie będą wiedzieli na kogo głosowac, to chyba sie poddam
. a więc uwaga - PANIE I PANOWIE OTO PRZED WAMI
KAROLINA MAJEWSKA
raz na jakis czas bede sie starał "podrzucać" coś spoza boiska
KAROLINA MAJEWSKA
raz na jakis czas bede sie starał "podrzucać" coś spoza boiska
A niby dlaczego tylko "raz na jakiś czas"? Zdjęcia sportowe są fajne - ale to są wybory MISS i nie widzę powodu dla którego mielibyśmy akurat preferować zdjęcia z koszykarskiego parkietu...
Jak się komuś nie podobają "pozowane" to niech sobie nie ogląda - a mi się kandydatka podoba, a nie to w jakich okolicznościach ma zdjęcia - zatem chcę ją oglądać w różnych fotograficznych "dyscyplinach".
Jak ktoś nie ma innych, a jego promotor się "leni" to niczyja wina - a Ty mi tutaj Kuba dawaj zdjątka Karolinki jakie masz i to szybko!
Jak się komuś nie podobają "pozowane" to niech sobie nie ogląda - a mi się kandydatka podoba, a nie to w jakich okolicznościach ma zdjęcia - zatem chcę ją oglądać w różnych fotograficznych "dyscyplinach".
Jak ktoś nie ma innych, a jego promotor się "leni" to niczyja wina - a Ty mi tutaj Kuba dawaj zdjątka Karolinki jakie masz i to szybko!
dobra, dobra - my to "gadu, gadu" - a Kuba będzie nas raczył jednym zdjęciem na parę dni...
Dawaj chłopie jakiś albumik fajnych zdjątek bo uznam Twoją pracę promotora za "postawę pasywną" i karne punkty polecą...
Ech.. Karolina - pogadaj z Kubą o publikacji jakiejś większej ilości zdjęć, może Ciebie posłucha - prosimy bardzo...
Ps. A podoba Ci się ŁKS może???
Dawaj chłopie jakiś albumik fajnych zdjątek bo uznam Twoją pracę promotora za "postawę pasywną" i karne punkty polecą...
Ech.. Karolina - pogadaj z Kubą o publikacji jakiejś większej ilości zdjęć, może Ciebie posłucha - prosimy bardzo...
Ps. A podoba Ci się ŁKS może???
simon pisze:Ech.. Karolina - pogadaj z Kubą o publikacji jakiejś większej ilości zdjęć, może Ciebie posłucha - prosimy bardzo...
Karolina bardzo chętnie udostępnia mi swoje zdjęcia, ale narazie to wszystko, co od niej otrzymałem. Cieszę się bardzo, że podoba Wam się moja kandydatka! Tylko Simon, ten Twój avart jakos mi nie odpowiada...
Mam nadzieję, że wkrótce będę mógł dać wam kolejną porcję przyjemności
Waldi - tak.
Seba_wroc - dzięki za foty
Nooo kolego - mój avatar - moja sprawa, wszystko jedno w jakim wątku piszę, to nie narusza praw wyborczych. O ile się nie mylę, to Twój też jest dość "politycznie zaangażowany"...
A swoją drogą to co prawda niestety głosujemy na jedną MISS - ale punktacje mamy szerszą i Karolina może liczyć na (nieomal) pełny zastrzyk punktowy z mojej strony...
A swoją drogą to co prawda niestety głosujemy na jedną MISS - ale punktacje mamy szerszą i Karolina może liczyć na (nieomal) pełny zastrzyk punktowy z mojej strony...