Miss Basket 2005 - ALICJA PERLIŃSKA (kampania wyborcza)
Moderatorzy: rzymi, MARIO, Kuba, elen
Kiedy strona Ali będzie gotowa ?
http://www.lechiarugby.pl !!
(\_/)
(O.o)
(> <)
This is Bunny.
Copy Bunny into your signature
to help him on his way to world Domination
(\_/)
(O.o)
(> <)
This is Bunny.
- Mikey
- Senior
- Kontaktowanie:
Ach co za skrupulatnosć Trenejro! Wielkie dzięki za tak ważny niusTrenejro pisze: Pytałem Ali na wyjeździe do Krakowa, czy jej się podoba to Wasze "fajne" hasło wyborcze, że Ala wszystkich swoją urodą rozp...
Powiedziała, że jest ohydne i że w ogole jej się nie podoba, jeżeli kogoś to interesuje...
Pozdrawiam

Mikey pisze:W grudniu po południuKIBIC pisze:Kiedy strona Ali będzie gotowa ?Jak będzie to się dowiecie jako pierwsi i nie zawracajcie mi w kółko dupy tym samym pytaniem.
przecież strona jest gotowa - pytanie powinno być takie Kibic: - "kiedy będzie wielkie otwarcie strony..."
Mikey - nie denerwuj się... wszescy jesteśmy spragnieni...
A wracając do tematu ...........
Ala jest fajna
http://www.lechiarugby.pl !!
(\_/)
(O.o)
(> <)
This is Bunny.
(\_/)
(O.o)
(> <)
This is Bunny.
- Gwynbleidd
- Kadet
- Kontaktowanie:
Ala czekamy abys wyzdrowiała, abys wysoko jak kózka skakala, ale zebys nozki nie zlamała.Nózki cale abys miala i zadnych urazów i kontuzij nie doznawala.Ala zdrowa, Ala piekna tego nam do szczescia potrzeba.Na parkiecik wskakuj i do kosz jak ptaszek wzlatuj.Tys duma nasza i honorem, kto zle mowi o tobie sam szkodzi sobie.Twa uroda cud słodka jestes niczym miod, twoje oczka jak Perelki twoj usmiech dla jest wielki, szanujemy i podziwaimy dzien po dniu MISS BASKETU grajacej dla Pabianic.
Ala jest jak lato piekna i wspaniala.Ala sila, Ala magnesem naszej druzyny ktory przyciaga wygrane, w tyn sezonie niestety kontuzja, ale magnes dziala a Ali zdolnosci rosna wraz z jej uroda.Nigdy nie zrobi zle jezeli z Polfy nawet odejdzie , dla nas na zawsze Perełka z Polfy bedzie.Piekna. pogodna i zawsze usmiechnieta.NIe opuszczaj nas nigdy z nami badzi w Pabianicach graj.Pabianice twoj drugi dom, zawsze Cie przyjma nigdy nie zostawia funi z Fun-Clubu Perły i Polfy.Nasze osiedle za toba zawsze bedzie.A ja z misikiem i ziomkiem juz napewno
Ala jest jak lato piekna i wspaniala.Ala sila, Ala magnesem naszej druzyny ktory przyciaga wygrane, w tyn sezonie niestety kontuzja, ale magnes dziala a Ali zdolnosci rosna wraz z jej uroda.Nigdy nie zrobi zle jezeli z Polfy nawet odejdzie , dla nas na zawsze Perełka z Polfy bedzie.Piekna. pogodna i zawsze usmiechnieta.NIe opuszczaj nas nigdy z nami badzi w Pabianicach graj.Pabianice twoj drugi dom, zawsze Cie przyjma nigdy nie zostawia funi z Fun-Clubu Perły i Polfy.Nasze osiedle za toba zawsze bedzie.A ja z misikiem i ziomkiem juz napewno
- Ogień się pali, woda się leje,
a Perełka na parkiecie szaleje,
rzut za rzutem trafia i punkcików nam doprawia.
Perła rzut o za trzy,
Dzięki niej prowadzimy.
Przed jej talentem padam na kolana,
pokłony składam.
I choć kolanko jeszcze boli,
nam kibicom już wyobraznia podpowiada,
że Alicja na parkiecie wypada.
Ogień się pali, woda się leje,
wracaj Perełko i rzucaj bez granic.
Ktoś się spyta :Co to za dziewczyna?
A my na to :to Alicja, ta jedyna.
-
misiek_pabianice
- Młodzik
- Kontaktowanie:
-
misiek_pabianice
- Młodzik
- Kontaktowanie:
- Szymon
- Oldboy
- Kontaktowanie:
Mikey pisze:Chciałbym zakomunikwac wszysstkim woelbicielom urody Ali ze odbyła się dzis mini sesja zdjęciowa w jednym z łódzkich pubów. Niestety niedyspozycja fotografa nie pozwoliła na dłuzszą sesję. Otrzymałem jednak zapewnienie Królowej że jeszce w grudniu odbędzie się jedna sesja
To ile Ty wypiłeś, że nie byłeś w stanie zdjęć robić
Ojj.... Mikey, Mikey.....
BYŁ, BĘDZIE I JEST ZAWSZE WŁÓKNIARZ MRKS

- Mikey
- Senior
- Kontaktowanie:
O rety jaki wstydSzymon pisze:Mikey pisze:Chciałbym zakomunikwac wszysstkim woelbicielom urody Ali ze odbyła się dzis mini sesja zdjęciowa w jednym z łódzkich pubów. Niestety niedyspozycja fotografa nie pozwoliła na dłuzszą sesję. Otrzymałem jednak zapewnienie Królowej że jeszce w grudniu odbędzie się jedna sesja
To ile Ty wypiłeś, że nie byłeś w stanie zdjęć robić![]()
![]()
Ojj.... Mikey, Mikey.....
ojejej moja głowa