Wątek dyskusyjny MISSkk'05 -wszysto,o wszystkim i wszystkich

Wybierz najpiękniejszą koszykarkę grającą na polskich parkietach

Moderatorzy: rzymi, MARIO, Kuba, elen

Awatar użytkownika
Mikey
Senior
Kontaktowanie:

Postautor: Mikey » 26 listopada 2005, 01:39

Nie wiem czy ta kwestia była już dyskutowana, lenistwo bowiem zniechęca mnie do czytania całego topicu. Z uwagi na fakt iż tegoroczne wybory ściągnęły zainteresowanie wielu forumowiczów a przyznawany przez nas tytuł powoli nabiera istotnej rangi (są co prawad miejsca na mapie kraju gdzie na pewno nie, ale to już inna historia), mam propozycję aby w imieniu naszego forum zdobywczynie trzech pierwszych miejsc w plebiscycie Miss KKF 2005 otrzymała za pośrednictwem kibiców KKF cos w rodzaju pamiątek. Mogą to być np dyplomy zaprojektowane przez nas, na których znalazłyby się nicki wszystkich głosujących. Pomysłów moze być tyle ilu jest forumowiczów. Czekam na odezwę z Waszej strony.
P.S. W zeszłym roku sam wręczyłem taki grant (choć nie miał on rangi ogólnoforumowej ;) - tym razem uważam że należałoby pomyśleć o czymś na szerszą skalę
Obrazek
Obrazek

Awatar użytkownika
Szymon
Oldboy
Kontaktowanie:

Postautor: Szymon » 26 listopada 2005, 02:02

Bardzo dobry pomysł Mikey :!:
BYŁ, BĘDZIE I JEST ZAWSZE WŁÓKNIARZ MRKS

Obrazek

Awatar użytkownika
Trenejro
Młodzik
Kontaktowanie:

Postautor: Trenejro » 26 listopada 2005, 02:07

Również jestem za.... No i z tymi nickami na dyplomie tez niezła idea...

Seba
Oldboy

Postautor: Seba » 26 listopada 2005, 02:23

Robimy jakieś party wręczeniowe?;) Czy znowu Mikey wykorzysta okazję na małe sam na sam... hihihihi... no chyba, że obrończyni nie obroni... ;)

Ps. Oczywiście dyplomy świetny pomysł:)
Ania i Alex... Na zawsze w naszych sercach!!! [']

Awatar użytkownika
Nas
Żak
Kontaktowanie:

Postautor: Nas » 26 listopada 2005, 02:39

Może nie wniosę tym nic nowego 8) ale świetny pomysł Mikey 8) :chetny

Awatar użytkownika
Mikey
Senior
Kontaktowanie:

Postautor: Mikey » 26 listopada 2005, 03:18

Myślę że jest sporo czasu abyśmy zaproponowali na forum jakieś projekty takich dyplomów. Dobrze byłoby gdyby takie dyplomy były inne niz tradycyjne oklepane kartoniki z czerwonym napisem DYPLOM (licze na pomysłowość forumowiczów). Sądzę że idea z umieszczeniem na nagrodzie wszystkich głosujących też jest godna przemyślenia (zastąpiłoby to podpisy, których nie bylibysmy w stanie zebrać). Myśłę ze miłoby było gdyby takie dyplomy wręczone zostały przed którymś ze spotkań ligowych we własnej hali przez forumowiczów drużyn w których Miss oraz obie Vice Miss występują. Byłaby to z jednej strony miła chwila dla nagradzanych zawodniczek z drugiej promocja naszego forum. Zapoczątkowalibyśmy tym samym nową świecką tradycję :D
P.S. Liczę że to Szymon lub Kowalik z obstawą fan-clubu z osiedla będa wręczać dyplom Miss :wink:
Obrazek

Obrazek

Awatar użytkownika
Szymon
Oldboy
Kontaktowanie:

Postautor: Szymon » 26 listopada 2005, 10:49

Mikey pisze:
P.S. Liczę że to Szymon lub Kowalik z obstawą fan-clubu z osiedla będa wręczać dyplom Miss :wink:

:shock: :shock: to co :?: Mam rozumieć, że Ty usuniesz się całkowicie w cień :? :?: Czy może my mamy odwalić "czarną robotę" a Ty będziesz spijał "piankę piwną" :? :? :?:

Obrazek

Awatar użytkownika
Mikey
Senior
Kontaktowanie:

Postautor: Mikey » 26 listopada 2005, 11:20

Szymon pisze:
Mikey pisze:

:shock: :shock: to co :?: Mam rozumieć, że Ty usuniesz się całkowicie w cień :? :?: Czy może my mamy odwalić "czarną robotę" a Ty będziesz spijał "piankę piwną" :? :? :?:
Wybacz ale ja jestem kibicem ŁKS a nie Włókniarza. Z jakiej racji miałbym pchac się do wręczania dyplomu zawodniczce nie swojej drużyny... Ten zaszczyt przypadnie kibicom z Pabianic, ja mogę co najwyżej fotki porobić :?
Obrazek

Obrazek

Arii

Miss Karolina Majewska

Postautor: Arii » 26 listopada 2005, 11:21

Witam Cie misiaczku.....moim zdaniem to Ty jestes najpiekniejsza koszykarka w tym sezonie...mam nadzieje ze wygrasz ten konkurs!!!
pozdrawiam i buziaki sle :*:*:*:*:*:*:*:*:*:*

Awatar użytkownika
Trenejro
Młodzik
Kontaktowanie:

Postautor: Trenejro » 26 listopada 2005, 11:26

A ten Misiaczek to kto?

Kuba
Oldboy

Postautor: Kuba » 26 listopada 2005, 12:26

Karolina Majewska 8) :lol:

Co do dyplomów - pomysł bardzo fajny :!:

Awatar użytkownika
Szymon
Oldboy
Kontaktowanie:

Postautor: Szymon » 30 listopada 2005, 00:10

Forumowicze :!:

Został jeszcze jeden dzień na zgłaszanie kandydatek do prawyborów. W obecnej chwili do tego etapu plebiscytu jest zgłoszonych 8 zawodniczek :? . Troche mało :? . No, chyba że zmniejszymy liczbę zawodniczek które awansują do plebiscytu głównego na np. 3 :?:
Do konkursu głównego jest zgłoszonych 21 zawodniczek. Hmm.... co robimy :?: Dodajemy do głównego etapu automatycznie wszystkie kandydatki z prawyborów (na chwilę obecną byłoby wszystkich kandydatek 29), czy, jak wyżej pisałem, przeprowadzamy jednak prawybory tylko zmniejszamy ilość "awansów" :?:

Moja propozycja wygląda tak.
Przeprowadźmy jednak prawybory z tym że, awans do głównego konkursu uzyskałyby 4 kandydatki. Dałoby nam to w konkursie głównym 25 kandydatek..... według mnie w sam raz :!:

Jakie są Wasze propozycje :?: Zapraszam do dyskusji.

Obrazek

Awatar użytkownika
simon
Oldboy
Kontaktowanie:

Postautor: simon » 30 listopada 2005, 00:30

Przeprowadźmy jednak prawybory z tym że, awans do głównego konkursu uzyskałyby 4 kandydatki. Dałoby nam to w konkursie głównym 25 kandydatek..... według mnie w sam raz

ja uważam, że możesz już zamknąć dyskusję i przyjąć swoją propozycję za obowiązującą - trudno o lepszy i konstruktywniejszy pomysł...

jestem "za"

Awatar użytkownika
Mikey
Senior
Kontaktowanie:

Postautor: Mikey » 30 listopada 2005, 11:36

Przyjmujemy pomysł Szymona przez aklamację :)
Obrazek

Obrazek

Wróć do „Miss Basket”