PS. Dzisiaj na testach przebywała nowa koszykarka ze Słowacji.. Może ktoś kto nie zgłosił jeszcze zawodniczki do prawyborów chciałby się przyjrzeć, bo chyba warto
Wątek dyskusyjny MISSkk'05 -wszysto,o wszystkim i wszystkich
Moderatorzy: rzymi, MARIO, Kuba, elen
- Konstanty Indelfons Gałcz
- Żak
- Kontaktowanie:
Szymon pisze:I ledwo głosowanie rozpoczęte i już pierwsze kontrowersje.
Chodzi o zmienianie głosów. Jak dotychczas zmienili swoje pierwotne głosy: Konstnty i andrew.
Według mnie nie powinno być to dopuszczone!!! Nie będzie dzięki temu żadnego kombinowania
Jakiego KOMBINOWANIA???????
Ania i Alex... Na zawsze w naszych sercach!!! [']
Panowie - spokojne głowy. Zróbmy tak, że (skoro kwestia nie była wcześniej poruszana) wszyscy, którzy oddali już swoje głosy mogą je usunąć "roboczo" albo zmienić. Ostatecznie po pierwsze to dopiero początek, po drugie to nie "złote kale"
, po trzecie - dajmy szanse choćby kandydatce, która przez brak popularności jakie mają zawodniczki wysokiej ligi - nie ma swych zdjęć w necie, a chciałaby przesłać swą fotkę po to, by promotor miał szanse ją zamieścić.
Moja sugestia jest taka - w "prawyborach" mimo wszystko więcej luzu i dopuśćmy zmienienie głosów do jakiejś konkretnej daty oczywiście.
W wyborach właściwych zawczasu zamieśćmy poprawkę do regulaminu o zakazie edytowania swojego postu z głosem. - i będzie i wilk syty i owca cała
Moja sugestia jest taka - w "prawyborach" mimo wszystko więcej luzu i dopuśćmy zmienienie głosów do jakiejś konkretnej daty oczywiście.
W wyborach właściwych zawczasu zamieśćmy poprawkę do regulaminu o zakazie edytowania swojego postu z głosem. - i będzie i wilk syty i owca cała
Ja, tak jak wpisałem w temacie Dominiki, uważam, że powinno być tak samo, jak rok temu - zmieniamy głosy kiedy chcemy, pod warunkiem zmieszczenia się w terminie... przecież nawet jeśli ktoś będzie liczył ile komu brakuje, to nie będzie mógł mieć wtedy pewności, że ktoś inny też nie zmieni i nie pokrzyzuje mu szyków... ehhh... a przecież właśnie teraz zaczyna się najciekawszy moment Kampanii Wyborczej - patrzenie, jaką popularnością cieszy się nasza kandydatka, co motywuje Promotora do "podkręcenia" Kampanii nowymi zdjęciami itp...
Pozdrowionka!
Pozdrowionka!
Ania i Alex... Na zawsze w naszych sercach!!! [']