Wątek dyskusyjny MISSkk'05 -wszysto,o wszystkim i wszystkich
Moderatorzy: rzymi, MARIO, Kuba, elen
Co do kombinowania... moim zdaniem BZDURA!!! Skoro wszyscy mogą zmieniać głosy aż upłynie końcowy termin, to na co komu takie obliczenia kombinacyjne???????? Ehhh... paranojaaaaaa... No a przeciez nie powiecie mi, że w poprzednich edycjach nie liczyliście głosów i nie zastanawialiście się, jak tu zdobyć tych kilka więcej... Pamiętam przecież te "reklamówki", które pomóc miały niektórym kandydatkom - i o to tu chodzi... o ZABAWĘ... wysiłek... walkę wyborczą...
Może propozycja Simona - ostatnie trzy dni z zamrożeniem już głosów, rozwiązuje problemy... muszę się z tym przespać... Póki co moim zdaniem najfajniejsza w tym wszystkim jest AKTYWNA kampania wyborcza aż do samego końca...
Pozdrowionka!
Może propozycja Simona - ostatnie trzy dni z zamrożeniem już głosów, rozwiązuje problemy... muszę się z tym przespać... Póki co moim zdaniem najfajniejsza w tym wszystkim jest AKTYWNA kampania wyborcza aż do samego końca...
Pozdrowionka!
Ania i Alex... Na zawsze w naszych sercach!!! [']
- Szymon
- Oldboy
- Kontaktowanie:
Seba pisze:Ja, tak jak wpisałem w temacie Dominiki, uważam, że powinno być tak samo, jak rok temu - zmieniamy głosy kiedy chcemy, pod warunkiem zmieszczenia się w terminie... przecież nawet jeśli ktoś będzie liczył ile komu brakuje, to nie będzie mógł mieć wtedy pewności, że ktoś inny też nie zmieni i nie pokrzyzuje mu szyków... ehhh... a przecież właśnie teraz zaczyna się najciekawszy moment Kampanii Wyborczej - patrzenie, jaką popularnością cieszy się nasza kandydatka, co motywuje Promotora do "podkręcenia" Kampanii nowymi zdjęciami itp...
Pozdrowionka!
I co z tego że w zeszłym roku było inaczej??? Przeczytaj sobie tegoroczny regulamin.
-Główny konkurs - kampania kończy się 31.12. - głosowanie zaczyna się 01.01. - podkręcanie kampani odpada!!!!
Twoje teksty, że nie poddałem takiej sytuacji wcześniej pod dyskusje
Prawda jest taka, że "obudziłeś się z ...." i po czasie przypomniałeś sobie o otworzeniu tematu z kampanią wyborczą dwóch kandydatek.
Co do propozycji Simona.
OK, .... proponowałbym, aby głosy które już zostały oddane mogły być zmienione, ale później jednak zakaz zmieniania.
I do regulaminu trzeba poprwke wstawic i wszystko.
BYŁ, BĘDZIE I JEST ZAWSZE WŁÓKNIARZ MRKS

Szymon pisze:[(...) co z tego że w zeszłym roku było inaczej??? Przeczytaj sobie tegoroczny regulamin.
-Główny konkurs - kampania kończy się 31.12. - głosowanie zaczyna się 01.01. - podkręcanie kampani odpada!!!!
Twoje teksty, że nie poddałem takiej sytuacji wcześniej pod dyskusje![]()
Czemu Ty tego nie zrobiłeś
Jakoś nie przypominam sobie, byś brał udział w kształtowniu tegorocznego plebiscytu!!
Prawda jest taka, że "obudziłeś się z ...." i po czasie przypomniałeś sobie o otworzeniu tematu z kampanią wyborczą dwóch kandydatek.
(...)
Szymon... a wiesz, że ja zadecydowałem, że dla Ciebie w tym roku Wigilia wypada 4 kwietnia???? Nie wiesz? Szkoda... "obudziłeś się z... "
I cytujac "kogoś" ... "co z tego że w zeszłym roku było inaczej??? "
Naprawdę zastanów się CZASEM co piszesz, bo robisz się lekko śmieszny.
Szymon pisze:[(...) i po czasie przypomniałeś sobie o otworzeniu tematu z kampanią wyborczą dwóch kandydatek.
(...)
OK... skoro wyskoczyłeś z tak chorym tekstem, to napiszę dlaczego tak...
Nie jestem Prowadzacym tej zabawy... stąd też ograniczałem się do prowadzenia jedynie swojej Kampanii. Kiedyś zwróciłem już uwagę w tym dziale, że nie wszystkie kandydatki mają równe szanse, bo nie wszystkim Promotorzy utworzyli osobne tamaty! Mój wpis usunęłeś i utworzyłes kilka tematów kandydatkom... i dobrze... Niestety dalej się NIC nie zmieniło - zaczęły się Prawybory, a część dziewczyn nie ma osobnych tematów
Twoje walnięte teksty mnie wiesz co obchodzą
- Szymon
- Oldboy
- Kontaktowanie:
Ale co Ty człowieku bredzisz
Owszem, zwróciłeś uwagę, ale że w zgłoszeniach jest za dużo zdjęć i Ci się wolno otwierają. Więc specjalnie dla Ciebie pootwierałem tematy i poprzenosiłem, żeby Ci się szybciej strona otwierała.
Równe szanse.... to już nie moja wina że promotor zawodniczki nie zadbał o temat reklamowy i go nie otworzył.
Wskaż, w którym miejscu "zmieniłem zasady z ubiegłego roku" i nikogo o tym nie poinformowałem.
Z ciekawości sprawdziłem sobie głosowanie z zeszłego roku i nikt nie zmieniał swoich głosów. Nie było Twojego "podkręcania kampani" i zmian o które tak się teraz tutaj upominasz.
A tak swoją drogą. Prowadzącym nie jestem sam, no ale oczywiście Ty po raz kolejny obwiniasz tylko mnie za wszystkie niedociągnięcia.
Owszem, zwróciłeś uwagę, ale że w zgłoszeniach jest za dużo zdjęć i Ci się wolno otwierają. Więc specjalnie dla Ciebie pootwierałem tematy i poprzenosiłem, żeby Ci się szybciej strona otwierała.
Równe szanse.... to już nie moja wina że promotor zawodniczki nie zadbał o temat reklamowy i go nie otworzył.
Wskaż, w którym miejscu "zmieniłem zasady z ubiegłego roku" i nikogo o tym nie poinformowałem.
Z ciekawości sprawdziłem sobie głosowanie z zeszłego roku i nikt nie zmieniał swoich głosów. Nie było Twojego "podkręcania kampani" i zmian o które tak się teraz tutaj upominasz.
A tak swoją drogą. Prowadzącym nie jestem sam, no ale oczywiście Ty po raz kolejny obwiniasz tylko mnie za wszystkie niedociągnięcia.

Szymon pisze:(...)Wskaż, w którym miejscu "zmieniłem zasady z ubiegłego roku" i nikogo o tym nie poinformowałem.
(...)
Sam sobie przeczysz ("I co z tego że w zeszłym roku było inaczej??? Przeczytaj sobie tegoroczny regulamin" - przeczytałem... będę zmieniał głosy aż do upłynięcia terminu, czyli do 18 grudnia).... i tyle w temacie dyskusji z Tobą...
A co do drugiego Prowadzącego - on wie, co to znaczy zabawa... co to znaczy dyskusja... rozum...
Reszta Twoich wypocin - NO COMMENT.
- Szymon
- Oldboy
- Kontaktowanie:
Seba pisze:
A co do drugiego Prowadzącego - on wie, co to znaczy zabawa... co to znaczy dyskusja... rozum...
Reszta Twoich wypocin - NO COMMENT.
Prawdę się przeczytało to no comment
I jeśli nie podoba Ci sie mój rozum i dyskusja ze mną, to proszę bardzo, ja moge zrezygnowac z prowadzenia tego plebiscytu. A najlepiej daj mi bana

W sprawie głosów w prawyborach oddanych prezez nowozalogowanych.
Widzę, że nie wszystkim się to podoba i jest w tym dużo racji, ale wydaje mi się, że jest za późno na niezaliczanie tych głosów. Nie było nic o tym w regulaminie, a poza tym trudno jest w tej chwili przewidzieć, czy było to jednorazowe zalogowanie, czy ktoś chce tu być dłużej. Np. 19andrew81 faktycznie dopiero teraz podłączył u siebie internet, więc MARAS nie pisz tekstów typu "o następny przed świętami podłączył sobie internet..."
Widzę, że nie wszystkim się to podoba i jest w tym dużo racji, ale wydaje mi się, że jest za późno na niezaliczanie tych głosów. Nie było nic o tym w regulaminie, a poza tym trudno jest w tej chwili przewidzieć, czy było to jednorazowe zalogowanie, czy ktoś chce tu być dłużej. Np. 19andrew81 faktycznie dopiero teraz podłączył u siebie internet, więc MARAS nie pisz tekstów typu "o następny przed świętami podłączył sobie internet..."
ULUBIEŃCY BOGÓW UMIERAJĄ MŁODO, LECZ PÓŹNIEJ ŻYJĄ WIECZNIE W ICH TOWARZYSTWIE
Maras pisze:następny nowy z 1 postem Też sobie dopiero co internet na święta założył Dziwny zbieg okoliczności!
Maras już chyba nie pamięta jak "dziwnym zbiegiem okoliczności" nastąpił zlot na forum wszystkich na literę "M" z Poznania.. (czytaj: AZS-u Poznań)
Kto wie, może akurat właśnie konkurs Miss Basket 2005 skusił niektórych chłopaków do zalogowania się na forum i być może zostaną tutaj na dłużej. Akurat "19andrew81" jest sympatykiem brzeskich koszykarek już od dobrych sześciu (?) lat i był jedną z czołowych postaci Stali Brzeg rozgrywanych w Poznaniu Mistrzostw Kibiców KKForum. Pozdrawiam!
..you got to lose, to know how to win..
qiero pisze:W sprawie głosów w prawyborach oddanych prezez nowozalogowanych.
Ale spokojnie. Maras zgłosił następujący problem i według mnie głosowanie nowozalogowanych może być problemem. Od 9 grudnia, czyli od czasu rozpoczęcia głosowania zarejestrowały się 4 osoby z 11, które mają tylko jeden wpis na forum. Dziwnym trafem jest to głosowanie. Ja wiem, że może to być tylko przypadek, ale... no właśnie zachodzi obawa, że konta są tworzone "sztucznie" po to aby "nabić" głosy swoim ulubienicom.
Mam nadzieje, że Moderatorzy rozwiążą ten problem.
Pozdrawiam
Będziemy z Szymonem weryfikować głosy - nie ma sensu teraz się o tym rozpisywać, działania zostaną podjęte na koniec.
Wbrew pozorom regulamin pomaga interpretować tego typu sytuację - a mianowicie tak, że prawo głosu przysługuje osobom zarejestrowanym, ale zabawa kierowana jest do forumowiczów kkforum. W niektórych przypadkach można odnieść wrażenie, że osoba zarejestrowana nie jest forumowiczem - i będziemy to brali pod uwagę - także spoko.
Wbrew pozorom regulamin pomaga interpretować tego typu sytuację - a mianowicie tak, że prawo głosu przysługuje osobom zarejestrowanym, ale zabawa kierowana jest do forumowiczów kkforum. W niektórych przypadkach można odnieść wrażenie, że osoba zarejestrowana nie jest forumowiczem - i będziemy to brali pod uwagę - także spoko.