Miss Basket 2005 - AGATA RAFAŁOWICZ (kampania wyborcza)

Wybierz najpiękniejszą koszykarkę grającą na polskich parkietach

Moderatorzy: rzymi, MARIO, Kuba, elen

Awatar użytkownika
Szymon
Oldboy
Kontaktowanie:

Miss Basket 2005 - AGATA RAFAŁOWICZ (kampania wyborcza)

Postautor: Szymon » 27 listopada 2005, 02:43

Obrazek
BYŁ, BĘDZIE I JEST ZAWSZE WŁÓKNIARZ MRKS

Obrazek

Awatar użytkownika
Szymon
Oldboy
Kontaktowanie:

Postautor: Szymon » 27 listopada 2005, 03:01

Obrazek
BYŁ, BĘDZIE I JEST ZAWSZE WŁÓKNIARZ MRKS

Obrazek

kula
Amator
Kontaktowanie:

Ostatni głos

Postautor: kula » 09 grudnia 2005, 14:01

No tej zawodniczce jestem winny poparcie choćby za przekręcanie jej nazwiska. Mam też nadzieje, że zajdzie daleko w tych wyborach. Pomimo, że ma naprawdę mocne rywalki.
Pozdrawiam

Awatar użytkownika
Mikey
Senior
Kontaktowanie:

Postautor: Mikey » 09 grudnia 2005, 15:48

Szymon pisze:Obrazek
jja bym chetniej zagłosował na koleżankę z prawej strony... Została zgłoszona do konkursu?
Obrazek
Obrazek

Seba
Oldboy

Postautor: Seba » 09 grudnia 2005, 15:56

:lol: Mikey - miłościwie nam panującej piątej "Misski" z ubiegłego roku nie poznajesz? ;) Niestety w tym sezonie nie spełniała warunków regulaminowych :(... no bo gdyby można to... wiadomix :) Moja Miss :lol:
Ania i Alex... Na zawsze w naszych sercach!!! [']

Natalia:)

Postautor: Natalia:) » 16 grudnia 2005, 02:04

hoho:)) widze że moje Fotki z Agata po forum sie przewijają:)) dzieki wszystkim...no fakt nie te warunki... Pozdro SEBAAAAAA:)))))
P.S.masz wiadomosc:P :D

Awatar użytkownika
Mikey
Senior
Kontaktowanie:

Postautor: Mikey » 16 grudnia 2005, 17:10

Seba pisze::lol: Mikey - miłościwie nam panującej piątej "Misski" z ubiegłego roku nie poznajesz? ;) Niestety w tym sezonie nie spełniała warunków regulaminowych :(... no bo gdyby można to... wiadomix :) Moja Miss :lol:
Która to która????? :shock: To to male dziewczatko z zeszłego roku? teraz przejrzałem zdjhęcia z zeszlej kampanii, cholera wyrosła kobitka :)
Obrazek

Obrazek

Seba
Oldboy

Postautor: Seba » 16 grudnia 2005, 18:25

Mikey pisze:
Seba pisze::lol: Mikey - miłościwie nam panującej piątej "Misski" z ubiegłego roku nie poznajesz? ;) Niestety w tym sezonie nie spełniała warunków regulaminowych :(... no bo gdyby można to... wiadomix :) Moja Miss :lol:
Która to która????? :shock: To to male dziewczatko z zeszłego roku? teraz przejrzałem zdjhęcia z zeszlej kampanii, cholera wyrosła kobitka :)

:) Widzisz... mogłeś jak była okazja przyznać jakieś punkty tej najwłaściwszej kandydatce - zasłuzyła nawet na wyższe miejsce niż piąte;) Przecież bym Cię nie okłamywał mówiąc, że taka faaaaajnaaaa ;) hihi... było trzeba wierzyć!:) No ale mam WIELKĄ nadzieję, że jeszcze nie raz Natalia spełni warunki... organizacyjne... bo wszystkie pozostałe spełnia aż za bardzo :P

Natalia:) pisze:(...)Pozdro SEBAAAAAA:)))))

Miauuuuu... ;)

Ps. Ale tak wogóle to przecież temat dotyczący innej Olimpijki - kandydatki na Miss Basket - zasługującej na to miano w równie dużym stopniu zresztą!!!:) Zachęcam do oddawania głosów na wszystkie cztery Olimpijki w wyborach (+ Lecia.. hihi)!!!
Ania i Alex... Na zawsze w naszych sercach!!! [']

Wróć do „Miss Basket”