Miss Basket 2005 - Dominika Górczak (kampania wyborcza)

Wybierz najpiękniejszą koszykarkę grającą na polskich parkietach

Moderatorzy: rzymi, MARIO, Kuba, elen

Seba
Oldboy

Miss Basket 2005 - Dominika Górczak (kampania wyborcza)

Postautor: Seba » 09 grudnia 2005, 00:35

Co prawda nie ja zgłaszałem... ale myślę, że każda kandydatka powinna mieć swój temat... a widzę, że sporo takowych nie ma... a konieczne są równe szanse!

A gdyby ktokolwiek nie wiedział, jak wygląda Dominika...

Obrazek

Co prawda zdjęcie już było, ale.... chyba widac, że warto przypomnieć;)
Ania i Alex... Na zawsze w naszych sercach!!! [']

andrew
Nowy na forum

Postautor: andrew » 09 grudnia 2005, 00:42

ale czemu tak pozno... :?:

Seba
Oldboy

Postautor: Seba » 09 grudnia 2005, 00:45

andrew pisze:ale czemu tak pozno... :?:

:lol: Na Dominikę nigdy nie jest za pózno :lol: ;) ... zawsze możesz zmienić swój głos ;) hihi

Awatar użytkownika
Konstanty Indelfons Gałcz
Żak
Kontaktowanie:

Postautor: Konstanty Indelfons Gałcz » 09 grudnia 2005, 00:47

Seba pisze:zawsze możesz zmienić swój głos ;) hihi

czy aby napewno moge ?
Wygramy z Wami !!Obrazek

Awatar użytkownika
Szymon
Oldboy
Kontaktowanie:

Postautor: Szymon » 09 grudnia 2005, 00:51

Seba pisze:.....zawsze możesz zmienić swój głos ;) hihi

Nie można zmieniać swoich głosów!!!! Zapisuję wszystkie głosy i w razie jakichkolwiek zmian głos nie będzie liczony!!!!
BYŁ, BĘDZIE I JEST ZAWSZE WŁÓKNIARZ MRKS

Obrazek

Seba
Oldboy

Postautor: Seba » 09 grudnia 2005, 00:52

Konstanty Indelfons Gałcz pisze:
Seba pisze:zawsze możesz zmienić swój głos ;) hihi

czy aby napewno moge ?

Hmmm... a czemu nie? Jeśli zmieniany wpis nie jest ostatnim w temacie, to każda jego zmiana jest notowana pod wpisem z podaniem dokładnie daty zmiany - czyli prosto będzie stwierdzić, czy nie przekroczyłeś terminu oddania głosu... a przecież liczone one będą dopiero po upłynieciu terminu.. Więc zmiany są dopuszczalne... chyba;)

Hmmm... a tak swoją drogą to myślałem, że każdy w Polsce wie, jak wygląda Dominika ;) Przecież wystarczy raz spojrzeć i... już się nie zapomni nigdy ;) :lol: A do tego MEGA sympatyczna osóbka :)

andrew
Nowy na forum

Postautor: andrew » 09 grudnia 2005, 00:56

Trudno najwyzej moj glos bedzie niewazny... W regulaminie nigdzie nie bylo o tym napisane... chyba

Seba
Oldboy

Postautor: Seba » 09 grudnia 2005, 00:58

Szymon pisze:

Nie można zmieniać swoich głosów!!!! Zapisuję wszystkie głosy i w razie jakichkolwiek zmian głos nie będzie liczony!!!!

:shock: ???? A dlaczego nie podliczysz głosów po upłynięciu terminu??? Hmmm... Wtedy wystarczy zamknąć temat i looooz... :?

Co zrobisz w takim razie, jeśli ktoś usunie swój głos... jaki będziesz miał dowód, że go oddał wcześniej, jeśli wpisze na nowo post? Jezuuuu... przecież to chyba ma być zabawa... tak, jak Liga Typerów... a nie głosowanie w Sejmie :(

Co do Dominiki zaś... LOOOOOZ... nie wierzę, ze nie dostanie się do wyborów... ale zasady powinny być dla ludzi - termin głosowania oznacza jego KONIEC.. dla wszystkich w tym samym czasie!... a nie końcem głosowania jest moment oddania głosu - bo w takim razie ja czuję się pokrzywdzoby - dla mnie termin głosowania upłynął niespodziewanie wcześniej... bez sensu oddałem swój głos już teraz... a nie wiem, czy ktoś nie doda jakieś fajnej fotki reklamowej do którejś z kandyatek :(

andrew
Nowy na forum

Postautor: andrew » 09 grudnia 2005, 01:03

Ale w regulaminie w kwestiach formalno-technicznych w 7. punkcie jest wyraznie napisane ze po zakonczeniu glosowania nastepuje liczenie glosow itd, rozumiem ze odnosi sie to zarowno do konkursu glownego jak i do prawyborow, wiec nie rozumiem czemu zabronione sa zmiany podczas okresu glosownia.

Seba
Oldboy

Postautor: Seba » 09 grudnia 2005, 01:08

Andrew - wywal swój głos i wpisz nowy... ;) Kto Ci udowodni, że już głosowałeś? ;) hihihi

... a tak na poważnie - masz oczywiście 100% racji!!!!!! Nie łapię tego, dlaczego mimo nie upłynięcia terminu ja np nie będę mógł już oddać głosu (przez zmianę wcześniejszego), tak samo, jak pozostali... :?

Z różnych przyczyn nie wszystkie fotki zostały już umieszczone ... ehhh...

Awatar użytkownika
Konstanty Indelfons Gałcz
Żak
Kontaktowanie:

Postautor: Konstanty Indelfons Gałcz » 09 grudnia 2005, 01:09

Szymon pisze:

to chyba nalezało ogłosic szybciej a nie juz w trakcie głosowania ? regulamin nie powinien byc zmieniany w trakcie tak mi sei wydaje :!:
Wygramy z Wami !!Obrazek

Awatar użytkownika
Szymon
Oldboy
Kontaktowanie:

Postautor: Szymon » 09 grudnia 2005, 01:13

andrew pisze: wiec nie rozumiem czemu zabronione sa zmiany podczas okresu glosownia.

A wyobraź sobie np. taką sytuację. Jest godzina do końca głosowania i "moja" kandydatka zajmuje 5 miejsce i traci do 4 lokaty (premiowanej) awansem 1 punkt. I dziwnym trafem kandydatce z 4 miejsca przyznałem w swoim głosowaniu 3 punkty. No i co robię? Zmieniam swój typ, wstawiam na 2 miejsce jakąś "niegroźną" zawodniczkę i tym samym moja kandydatka wchodzi do konkursu głównego.
BEZSENSU :!: :!: :!:
BYŁ, BĘDZIE I JEST ZAWSZE WŁÓKNIARZ MRKS

Obrazek

Seba
Oldboy

Postautor: Seba » 09 grudnia 2005, 01:17

No i .... ????? W czym tu widzisz problem???? To może wyobraż sobie taką sytuację - WSZYSCY Forumowicze czekają na ostatnie 10 minut głosowania... tak, by sobie wtedy policzyć na kogo warto oddać głos, bo NIKT nie będzie widział sensu, by się spieszyć... a całe wybory szlak trafia, bo po co tracić wiecej czasu niż powiedzmy godzinę... skoro i tak mało kto odda głos wcześniej, bo odbierze sobie szansę na zmianę decyzji :(... Pomijam już oczywisty fakt, że to jest ZABAWA - nieodłączną jej częścią rok temu była KAMPANIA WYBORCZA - przekonywanie do ostatniej chwili do swojej, szachowanie rywali nowymi fotkami, zaskakiwanie do samego końca... teraz właśnie to torpedujesz!... Oczywiście wszystko OK - tylko jednak mogłeś taką zasadę oddać pod dyskusję trochę wcześniej niż po oddaniu głosów przez część osób :(

andrew
Nowy na forum

Postautor: andrew » 09 grudnia 2005, 01:21

Ale ja teraz nie probuje z toba dyskutowac czy to ma sens czy nie i czy to jest dobre czy zle, bo niewatpliwie masz troche racji w tym co mowisz, chodzi mi tylko o to ze co innego napisane zostalo w regulaminie (chyba przez ciebie) a co innego jest przedstawiane teraz. A chyba nie myslisz, ze opisana przez ciebie sytuacja miala miejsce w moim przypadku. Mysle, ze przy zgodzie kilku osob warto teraz wprowadzic korekte w regulaminie i bedzie po klopocie, a ja sie zobowiazuje ze juz takiego numeru nie zrobie.

Awatar użytkownika
simon
Oldboy
Kontaktowanie:

Postautor: simon » 09 grudnia 2005, 01:22

Panowie - spokojne głowy. Zróbmy tak, że (skoro kwestia nie była wcześniej poruszana) wszyscy, którzy oddali już swoje głosy mogą je usunąć "roboczo" albo zmienić. Ostatecznie po pierwsze to dopiero początek, po drugie to nie "złote kale" , po trzecie - dajmy szanse choćby kandydatce, która przez brak popularności jakie mają zawodniczki wysokiej ligi - nie ma swych zdjęć w necie, a chciałaby przesłać swą fotkę po to, by promotor miał szanse ją zamieścić.

Moja sugestia jest taka - w "prawyborach" mimo wszystko więcej luzu i dopuśćmy zmienienie głosów do jakiejś konkretnej daty oczywiście.
W wyborach właściwych zawczasu zamieśćmy poprawkę do regulaminu o zakazie edytowania swojego postu z głosem. - i będzie i wilk syty i owca cała

Wróć do „Miss Basket”