TS Ostrovia Ostrów Wlkp – CCC Polkowice 75:95
Ostrovia: Mądra 22, Biela 17, Kaczmarek 16, Banaszkiewicz 9, Szymańska 6, Misiek 3, Przybylak 2.
CCC Polkowice: Koryzna 30, Jasnowska 23, Kłosińska 13, Stępniewicz 10, Pałka 7, Marczewska 6, Żytomirska 4, Waligórska 2.
Autor: ŁK
Probasket.pl
TS Ostrovia Ostrów Wlkp - CCC Polkowice 75:95
Moderatorzy: sawa_JGora, Platini, ludzik76, Moderatorzy
MARAS pisze:O widzicie juz sie rozmowa rozpoczela! I nie gadaj takich stwierdzen ze toz to Maras! To nieladnie z twojej strony Kubus!
Nie będziesz mi mówił co jest ładne, a co nie. bo wg ciebie na tym świecie ładny jest tylko AZS i to co ty napiszesz. niestety (dla ciebie) mam o tym troche odmienne zdanie. I nie mów na mnie Kubus, bo nie jestes moim ojcem, ani nikim starszym, zeby tak się do mnie zwracać. Chyba ze masz na to jakąs swoją genialną, równie błyskotliwą jak ty, teorie
Szkoda, ze nigdy nie masz niczego mądrego do powiedzenia. posty twojego autorsta mają srednio 100 znaków, wiec nie wydaje mi się, abyś miał kiedykolwiek, cokolwiek swojego i ciekawego do przekazania.
Pozdrawiam