Spotkanie kibiców- fotki wszelakie

Jeśli Twój zespół nie ma jeszcze osobnego podforum, pokaż w tym dziale, że na to zasługuje!

Moderatorzy: sawa_JGora, Platini, ludzik76, Moderatorzy

Awatar użytkownika
Kowalik
Kadet
Kontaktowanie:

Postautor: Kowalik » 04 marca 2005, 19:28

Faktycznie muszę przyznać, że spotkanie nasze było wspaniałym przezyciem i warto to byłoby kiedyś powtórzyć. Począwszy od naszego przyjazdu do Poznania impreza cały czas była przednia. Niedzielny mecz był niezłym sprawdzianem formy a pózniejsze derby niezapomnianym i ekscytującym spotkaniem. Pozdro dla wszystkich uczestników meczu.
JESTEM DUMNY, ŻE KIBICUJE TEJ DRUŻYNIE !!!

Seba
Oldboy

Postautor: Seba » 05 marca 2005, 00:49

Kowalik wiadomix - powtarzamy!!! Na pewno widzimy się na Waszych meczach o mistrzostwo Polski, a może nawet wlecimy jakoś wcześniej - na któreś z wcześniejszych spotkań w play-off. No a do Poznania jeśli tylko będziecie mieli chwilę wolną, to wpadajcie co tydzień. Wiecie, że ZAWSZE kibice Włókniarza są mile widziani... tak było od przeszło 10 lat i tak będzie już zawsze :) Ale mi się wzniosła nuta trafiła... hehe...

Pozdrowionka dla wszystkich znajomych!
Ania i Alex... Na zawsze w naszych sercach!!! [']

Awatar użytkownika
mati
Kadet
Kontaktowanie:

Postautor: mati » 05 marca 2005, 19:59

Jakby te mecze w Chełmie nie były wygrane dla Ostrovii...będą mecze w Ostrowie. Może tym razem my zapraszamy wszystkich. Włókniarz powalczy...a Ostrovia... 3 razy tak!? :wink: :wink:

Seba
Oldboy

Postautor: Seba » 06 marca 2005, 00:54

Mati nie ma takiej możliwości, którą umieściłeś za "jakby"!!! Już ustaliliśmy - ja do Ostrowa w tym sezonie na ligę juz nie przyjeżdzam, bo po prostu nie został Wam żaden mecz u siebie. Wpadnę za to chętnie przy innej okazji... pogadamy zresztą myślę już w środę, jeśli wszystko pójdzie z tym wyjazdem po naszej myśli (środek tygodnia... ehhh :? ). Do zobaczenia!
Ania i Alex... Na zawsze w naszych sercach!!! [']

Wróć do „Inne kluby”