Ćwierćfinały mistrzostw Polski juniorek /22-24.IV.

Jeśli Twój zespół nie ma jeszcze osobnego podforum, pokaż w tym dziale, że na to zasługuje!

Moderatorzy: sawa_JGora, Platini, ludzik76, Moderatorzy

Seba
Oldboy

Postautor: Seba » 26 kwietnia 2005, 19:31

Mytek pisze:
Seba pisze:OLIMPIA AZS Maczki Poznań - Elita Wołomin 73:58 (29:12, 17:11, 14:13, 13:22)
(...)

:shock: o czyms nie wiem ,albo cos mnie ominęło?

Mytek przecież wiesz doskonale o podpisaniu przed sezonem umowy o współpracy między naszymi klubami - pisałem o jej warunkach i realizacji z obu stron bardzo szeroko. Również o moich zastrzeżeniach co do zaangażowania się w nią naszego partnera. Nasi trenerzy i działacze wychodząc z założenia, że w Poznaniu powinien już skończyć się czas chorej rywalizacji i podkładania sobie nóg na każdym kroku, starają się jak najpełniej pracować na rzecz wspólnego dobra, po przez jak najlepsze przygotowanie do występów w ekstraklasowym, poznańskim zespole mieszkanek naszego miasta. Myślę, że wszyscy obserwatorzy niedawnych ćwierćfinałów mieli okazję przekonać się, że robią to całkiem udanie ;) Rozgromienie (100:64) i tym samym przerwanie passy 15 zwycięstw naszpikowanych gwiazdami juniorek Gdyni mówi samo za siebie. Nic dziwnego, że następnego dnia na naszej sali zjawili się trenerzy Lotosu - Krzysztof Koziorowicz i Katarzyna Dydek, by przyjrzeć się kto to urządził im taki łomot. Po raz pierwszy też w tym sezonie zjawiły się na Promienistej osoby związane z poznańskim AZSem - były trener Roman Haber i przyszły Grzegorz Szajek. Trzeba więc żywić nadzieję, że również z ich strony można się spodziewać chęci współpracy i zrobienia wszystkiego, by zatrzymać w Poznaniu te bardzo utalentowane zawodniczki. Póki co, na mocy postanowień umowy o współpracy, nasz juniorski zespół nazywa się ciągle OLIMPIA AZS MACZKI POZNAŃ, więc reklamę świetnymi występami przynosimy nie tylko sobie. A jakie będzie podejście drugiej strony, to już nie nasz problem... ręka do współpracy została wyciągnięta.

Pozdrawiam.
Ania i Alex... Na zawsze w naszych sercach!!! [']

Awatar użytkownika
Mytek
Junior
Kontaktowanie:

Postautor: Mytek » 26 kwietnia 2005, 20:03

Seba pisze:
Mytek pisze:
Seba pisze:OLIMPIA AZS Maczki Poznań - Elita Wołomin 73:58 (29:12, 17:11, 14:13, 13:22)
(...)

:shock: o czyms nie wiem ,albo cos mnie ominęło?

Mytek przecież wiesz doskonale o podpisaniu przed sezonem umowy o współpracy między naszymi klubami - pisałem o jej warunkach i realizacji z obu stron bardzo szeroko. Również o moich zastrzeżeniach co do zaangażowania się w nią naszego partnera. Nasi trenerzy i działacze wychodząc z założenia, że w Poznaniu powinien już skończyć się czas chorej rywalizacji i podkładania sobie nóg na każdym kroku, starają się jak najpełniej pracować na rzecz wspólnego dobra, po przez jak najlepsze przygotowanie do występów w ekstraklasowym, poznańskim zespole mieszkanek naszego miasta. Myślę, że wszyscy obserwatorzy niedawnych ćwierćfinałów mieli okazję przekonać się, że robią to całkiem udanie ;) Rozgromienie (100:64) i tym samym przerwanie passy 15 zwycięstw naszpikowanych gwiazdami juniorek Gdyni mówi samo za siebie. Nic dziwnego, że następnego dnia na naszej sali zjawili się trenerzy Lotosu - Krzysztof Koziorowicz i Katarzyna Dydek, by przyjrzeć się kto to urządził im taki łomot. Po raz pierwszy też w tym sezonie zjawiły się na Promienistej osoby związane z poznańskim AZSem - były trener Roman Haber i przyszły Grzegorz Szajek. Trzeba więc żywić nadzieję, że również z ich strony można się spodziewać chęci współpracy i zrobienia wszystkiego, by zatrzymać w Poznaniu te bardzo utalentowane zawodniczki. Póki co, na mocy postanowień umowy o współpracy, nasz juniorski zespół nazywa się ciągle OLIMPIA AZS MACZKI POZNAŃ, więc reklamę świetnymi występami przynosimy nie tylko sobie. A jakie będzie podejście drugiej strony, to już nie nasz problem... ręka do współpracy została wyciągnięta.

Pozdrawiam.

o tym wszystkim co napisałes doskonale wiedzialem(z reszta kilka razy dyskutowalismy na te tematy). nie wiedzialem tylko tego podkreslonego :wink: dzieki za odpowiedz 8)

PS: to moze takze w druga strone? AZS/Olimpia Poznań? 8)
reloaded :]

MARAS
Oldboy
Kontaktowanie:

Postautor: MARAS » 26 kwietnia 2005, 20:47

Koziorowicza szczerze powiedziawszy to nie zauwazylem! Ale Dydkowa z mezem widzialem!
Chwiałka A Chwiałka Z Chwiałka AZS!

Seba
Oldboy

Postautor: Seba » 26 kwietnia 2005, 21:00

MARAS pisze:Koziorowicza szczerze powiedziawszy to nie zauwazylem! Ale Dydkowa z mezem widzialem!

:) A to znowu mnie ominęło ;) :)

Obecni na naszej sali byli za to między innymi, oprócz trenerów Lotosu, Joe McNaull, Ilona Mądra i kilku innych VIPów ;)

Awatar użytkownika
mati
Kadet
Kontaktowanie:

Postautor: mati » 26 kwietnia 2005, 21:35

Seba pisze:

kilku innych VIPów ;)

Nie mam pojęcia o co Ci chodzi. Kolego masz zaciemniony umysł po tej wygranej z Lotosem :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink:

Seba
Oldboy

Postautor: Seba » 26 kwietnia 2005, 21:47

Ależ Kolego - nie miałem na myśli Twoich problemów alkoholowych, a jedynie V(ery)I(mportant)P(erson) :lol: :lol: :roll: ;)

Awatar użytkownika
mati
Kadet
Kontaktowanie:

Postautor: mati » 27 kwietnia 2005, 07:06

Problemy alkoholowe...nie mam pojęcia o czym mówisz...zobacz np. siedzi jakiś kibic Ostrovii- domyślam się po szaliku, że on z Ostrovii. I poprostu coś pije... jezu co za ludzie :wink: :wink: :wink: :wink:

Obrazek

Awatar użytkownika
czarny
Młodzik
Kontaktowanie:

Postautor: czarny » 27 kwietnia 2005, 07:34

kit z piwem, lepsza kiełbasa - nomen omen - wołomińska :D
Obrazek

you're as good as your last performance

Czarny z OLIMPII

Postautor: Czarny z OLIMPII » 27 kwietnia 2005, 12:07

Witaj MATI. nie ma problemu co do obróbki zdjęcia. Daj znac jak bedziesz potrzebowal. pozdrawiam

GOŚĆ

Postautor: GOŚĆ » 27 kwietnia 2005, 14:37

Nie wiem jak Wy,ale moje gardło dochodzi do zdrowia. Mam prośbę: NIE UZYWAMY W NAZWIE ZESPOŁU wyrażenia AZS! :wink:

Seba
Oldboy

Postautor: Seba » 27 kwietnia 2005, 15:32

GOŚĆ pisze:Nie wiem jak Wy,ale moje gardło dochodzi do zdrowia. Mam prośbę: NIE UZYWAMY W NAZWIE ZESPOŁU wyrażenia AZS! :wink:

hehe.. a ja ciągle skrzeczę i ciężko mnie zrozumieć :)) Chyba powoli trzeba będzie sobie dać spokój... już nie to zdrowie.. ehh

A co do nazwy - my znamy swoją wartość, historię, tożsamość... wiemy co to za klub, jak się nazywa, jakie koszykarki w nim grały i grają - tego nie zmieni dodanie mało znaczącego członu jedynie po to, by być fair i wywiązać się z podpisanej umowy, która miała być krokiem ku budowie w Poznaniu silnego ośrodka koszykarskiego, w którym tak Olimpia, jak i AZS znalazłyby dla siebie miejsce. Jeśli Poznanianki szkolone w naszym mieście nie będą zmuszane do wyjazdu i nie powtórzy się już podpisywanie kontraktów z mającymi dokładnie gdzieś nasz region "grzaczami ławki" w stylu Lorek (za pieniądze wydane na nią Olimpia spokojnie dwa lata grałaby w pierwszej lidze.. ehhh), to warto używać nazwy zgodnie z umową. Nam (tzn Olimpii) to ani w tej chwili nic nie pomaga, nie jest potrzebne, ani jednak nie szkodzi, za to jest wyrazem dobrej woli - reszta zależy od drugiej strony.

Ps. Mytek - co do Twojego pomysłu AZS/Olimpia Poznań w nazwie ekstraklasowego zespołu... to zupełnie niemożliwe (tzn kaktus by mi wcześniej wyrósł.. hehe), ani nam szczerze mówiąc zupełnie nie o to chodzi. My mamy swój klub ze własnymi tradycjami, tożsamością, własnym obiektem, mnóstwem zawodniczek i mimo kompletnego braku jakichkolwiek informacji o meczach w mediach, z dość liczną grupą wiernych kibiców. No i oczywiście nie nam się wtrącać w sprawy i decyzje innych.

Pozdrawiam.

Wróć do „Inne kluby”