transfery

Jeśli Twój zespół nie ma jeszcze osobnego podforum, pokaż w tym dziale, że na to zasługuje!

Moderatorzy: sawa_JGora, Platini, ludzik76, Moderatorzy

MARAS
Oldboy
Kontaktowanie:

Postautor: MARAS » 14 czerwca 2006, 14:45

Zobaczymy co z tego wyniknie czy Natalia wybierze Wisłe i większe pięniądze co nie ulega wątpliwości, ale też musi sie liczyć z tym że będzie tylko zmienniczką dla zagranicznych koszykarek i będzie grała mało minut. Z tego morał taki że lepiej niech zostanie w AZSie gdzie ma niepodważalną pozycje w pierwszej piątce :!:
Chwiałka A Chwiałka Z Chwiałka AZS!

Awatar użytkownika
simon
Oldboy
Kontaktowanie:

Postautor: simon » 23 czerwca 2006, 09:11

Albo zyska zaufanie w oczach trenera, przebije się przebojem do 1-szej piątki i zrobi oszałamiającą karierę międzynarodową - i to, i to czeka na nią w Wiśle, nie w AZS - pytanie, grać czy nie grać... a ambicje sportowe? co osiągnie z AZS? utrzymanie w lidze? - owszem, będzie grała dużo, ale nawet do kadry jest stamtąd dość daleko.

Ile to razy już pisałem tak jak teraz Ty Maras - efekty raczej widać "na załączonych obrazkach" - kilkakrotnie miałem rację, kilkakrotnie nieomal zabrało to dziewczynom karierę... - ale próbować czasem warto...

Awatar użytkownika
jimmy
Senior

Postautor: jimmy » 23 czerwca 2006, 10:17

ja myślę, że Ona ma duże szanse u nas zagrać. po pierwsze jest prawdziwą rozgrywajką, a Magda to raczej 2 a łysy zawsze mówił ze trza mu 1 a 2 to my mamy w kadrze z 6 na dobrą sprawę obecnie i jeśli tak łysemu pod czaską się układa ta drużyna to powinien sprowadzić prawdziwą ( i tanuią ) rozgrywajke. A w tym sezonie znów będzie mnóstwo spotkań i będą często więc czemu Natalia miałaby nie grać??
Cellar Door
No chyba że tutaj są emeryci, renciści, bądź inne osoby, które mają nadmiar czasu wolnego i szperają od A do Z
Obrazek

Wróć do „Inne kluby”