Spotkanie kibiców- fotki wszelakie
Moderatorzy: sawa_JGora, Platini, ludzik76, Moderatorzy
Faktycznie muszę przyznać, że spotkanie nasze było wspaniałym przezyciem i warto to byłoby kiedyś powtórzyć. Począwszy od naszego przyjazdu do Poznania impreza cały czas była przednia. Niedzielny mecz był niezłym sprawdzianem formy a pózniejsze derby niezapomnianym i ekscytującym spotkaniem. Pozdro dla wszystkich uczestników meczu.
JESTEM DUMNY, ŻE KIBICUJE TEJ DRUŻYNIE !!!
Kowalik wiadomix - powtarzamy!!! Na pewno widzimy się na Waszych meczach o mistrzostwo Polski, a może nawet wlecimy jakoś wcześniej - na któreś z wcześniejszych spotkań w play-off. No a do Poznania jeśli tylko będziecie mieli chwilę wolną, to wpadajcie co tydzień. Wiecie, że ZAWSZE kibice Włókniarza są mile widziani... tak było od przeszło 10 lat i tak będzie już zawsze
Ale mi się wzniosła nuta trafiła... hehe...
Pozdrowionka dla wszystkich znajomych!
Pozdrowionka dla wszystkich znajomych!
Ania i Alex... Na zawsze w naszych sercach!!! [']
Mati nie ma takiej możliwości, którą umieściłeś za "jakby"!!! Już ustaliliśmy - ja do Ostrowa w tym sezonie na ligę juz nie przyjeżdzam, bo po prostu nie został Wam żaden mecz u siebie. Wpadnę za to chętnie przy innej okazji... pogadamy zresztą myślę już w środę, jeśli wszystko pójdzie z tym wyjazdem po naszej myśli (środek tygodnia... ehhh
). Do zobaczenia!
Ania i Alex... Na zawsze w naszych sercach!!! [']