Rozpoczęcie dzisiejszego meczu...
Osanka odbiera nagrodę - najlepsza zawodniczka Osy Zgorzelec! GRATULACJE!:)
... zdjęcia dzięki uprzejmości Talara
Moderatorzy: sawa_JGora, Platini, ludzik76, Moderatorzy
Bartek Słomiński pisze:Raz jeszcze gratuluje dziewczyną z Olimpii wspaniałego meczu i życzę by zawsze tak grały. Szczególne gratulacje dla Weroniki Idczak która grała kapitalnie i w żaden sposób zawodniczki z Gdynii nie były w stanie jej zatrzymać.Życzę Wam dalszych sukcesów i mam nadzieje że nie długo będzie szansa do rewanżu. Gucio mam nadzieje że Twoje marzenie się spełni i wreszcie otrzymasz upragnione powołanie do reprezentacji. Brawo Pająk-wspaniałe trójki i akcje podkoszowe zarówno w ataku jak i w obronie. Pozdrawiam.
Seba pisze:Żolnierz - było, minęło... najwyższa pora zostawić przeeszłość w spokoju... niech po prostu trenerzy i dziewczyny wspólną pracą i dobrą grą udowadniają nadal, że zasługiwały... I tyle ...
... a co do "powrotu"... ehhh.. ja się boję, że już tylko my - kibice, w to wierzymy![]()
Bartek - dzięki za bardzo miłe słowa i wczorajszy mecz, toczony w naprawdę świetnej, sportowej atmosferze! Myślę, że niedługo znajdzie się jakaś okazja, by tego "Jasia" ...))) POWODZENIA w nowej roli...
Bartek Słomiński pisze:Raz jeszcze gratuluje dziewczyną z Olimpii wspaniałego meczu i życzę by zawsze tak grały. Szczególne gratulacje dla Weroniki Idczak która grała kapitalnie i w żaden sposób zawodniczki z Gdynii nie były w stanie jej zatrzymać.Życzę Wam dalszych sukcesów i mam nadzieje że nie długo będzie szansa do rewanżu. Gucio mam nadzieje że Twoje marzenie się spełni i wreszcie otrzymasz upragnione powołanie do reprezentacji. Brawo Pająk-wspaniałe trójki i akcje podkoszowe zarówno w ataku jak i w obronie. Pozdrawiam.
gość pisze:Panie Słomiński ładnie Pan pisze,gorzej trenuje.
Cudak i Olimpia pokazały Pana miejsce w szyku,więc najwyższy
czas wziąć się za pracę.Gratulacje dla Olimpii.
Seba pisze:(...)
Zespół z Poznania wygrał wysoko 74:59, mimo że do przerwy prowadził tylko dwoma punktami. (...)
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 7 gości