MUKS Poznań - OLIMPIA Poznań (1 liga)

Jeśli Twój zespół nie ma jeszcze osobnego podforum, pokaż w tym dziale, że na to zasługuje!

Moderatorzy: sawa_JGora, Platini, ludzik76, Moderatorzy

Awatar użytkownika
DaRiO
Młodzik
Kontaktowanie:

Yo

Postautor: DaRiO » 18 listopada 2005, 15:41

Seba pisze:Bilety chyba zawsze tam na pierwszą ligę były ;)

Tak, ale w tym sezonie było wejście za free... Olimpia widać ma specjalne względy :D :)

Seba
Oldboy

Re: Yo

Postautor: Seba » 18 listopada 2005, 15:43

DaRiO pisze:
Seba pisze:Bilety chyba zawsze tam na pierwszą ligę były ;)

Tak, ale w tym sezonie było wejście za free... Olimpia widać ma specjalne względy :D :)

:shock: :shock: :shock: No to się miareczka przebrała!!!! Na rewanż mają to samo... tylko po 10zł od łebka;)!!!! :P hihihi

Ponawiam prośbę z poprzedniej strony - czy ktoś może podać zródło przepisu, że grupy kibiców "gości" ma mieć zapewnioną przez organizatora pulę biletów darmowych??? Z góry WIELKIE DZIĘKI!!!:)))
Ania i Alex... Na zawsze w naszych sercach!!! [']

Seba
Oldboy

Postautor: Seba » 20 listopada 2005, 12:43

Na wczorajszym meczu obok siebie zawisły pierwszy raz w historii wielkopolskiej koszykówki wspólnie flagi Olimpii Poznań, Unii Swarzędz, AZS Poznań... DZIĘKUJĘ tym wszystkim, którzy wczoraj tak gorąco, wspólnie dopingowali Olimpijki!!! (MUKS jednoczy.. hehehehe :lol: )

Pozdrowionka:)

Awatar użytkownika
DaRiO
Młodzik
Kontaktowanie:

Yo

Postautor: DaRiO » 20 listopada 2005, 13:10

A jednoczy jednoczy :D

Dzięki Olimpio za pomoc w dopingu Unii :)

Żołnierz1

Postautor: Żołnierz1 » 20 listopada 2005, 13:44

Porządkowy śmierdział wódką!!!!!

Bilety ,to sprawa dla Urzędu Skarbowego!

Seba
Oldboy

Postautor: Seba » 20 listopada 2005, 13:51

Żołnierz1 pisze:Porządkowy śmierdział wódką!!!!!

Bilety ,to sprawa dla Urzędu Skarbowego!

... a zegary się póznią! :lol: :lol: :lol:

Swoją drogą to chyba ewenement na skalę światową, że zamiast biletu proponuje się jakąś nalepkę, bez żadnej inforacji o meczu, czy grających zespołach... o dacie nie wspomnę... No chyba, że proponuje się wejście trzech osób w zamian za jeden zegar (15zł) :lol: :lol: :lol:

Awatar użytkownika
Mytek
Junior
Kontaktowanie:

Postautor: Mytek » 20 listopada 2005, 13:53

Seba pisze:Na wczorajszym meczu obok siebie zawisły pierwszy raz w historii wielkopolskiej koszykówki wspólnie flagi Olimpii Poznań, Unii Swarzędz, AZS Poznań... DZIĘKUJĘ tym wszystkim, którzy wczoraj tak gorąco, wspólnie dopingowali Olimpijki!!! (MUKS jednoczy.. hehehehe :lol: )

no i oby częściej takie sytuacje:D

PS: co zrobiliscie z nalepkami :?: :twisted:
reloaded :]

Seba
Oldboy

Postautor: Seba » 20 listopada 2005, 14:00

Mytek pisze:(...)
PS: co zrobiliscie z nalepkami :?: :twisted:

Ja nie wziąłem... chciałem za cenę biletu dostać bilet... okazało się po proteście Żołnierza, że te nalepki bez żadnej informacji, to już nie bilety... ale "wejściówki", "składki na klub" i inne takie... skandal. No cóż... u nas raz w sezonie pojawią się bilety również... BILETY, a nie jakieś odpady, których w klubie nie udało się nikomu upchnąć wcześniej (czyt. naklejki, zegary!).

Awatar użytkownika
Rybak
Nowy na forum
Kontaktowanie:

Postautor: Rybak » 20 listopada 2005, 18:41

Jak usłyszałem o "biletach" to już się zdziwiłem ale jak zobaczyłem zegar i tą jajowatą kartke przyklejoną w środku... :lol: szkoda gadać.

Seba
Oldboy

Postautor: Seba » 20 listopada 2005, 20:41

Zapomniałem jeszcze o czymś :oops: ... WIELKIE DZIĘKI Brzydki za przyjazd z Polkowic już dzień wcześniej specjalnie na nasz mecz i wspólne z nami kibicowanie Olimpijkom! Mam nadzieję, że czas spędzony w Poznaniu (i nie tylko;) ) będziesz wspominał miło;) Noc na pewno tak... hihihi... chociaż Czarny pewnie wszystko kontrolował ;) :lol:

Waldi
Kadet

Postautor: Waldi » 20 listopada 2005, 22:30

Ja w sprawie formalnej :roll: A jaki był wynik ? :lol:

Seba
Oldboy

Postautor: Seba » 20 listopada 2005, 22:38

Waldi pisze:Ja w sprawie formalnej :roll: A jaki był wynik ? :lol:

No właśnie nikt nie wie:) Dostaliśmy wysoko... do przerwy minus 11... skończyło się koło 30 w plecy... nie za wiele mozna napisać o tym meczu... ale nie od dziś widać, że sypie się nam ta pierwsza liga kompletnie... te umowy o "współpracy" (trudne słowo ... dla AZSu... nie muszę chyba mówić kogo jak zwykle zabrakło na meczu rezerw - derby Poznania na dodatek)... i milion innych spraw... szkoda, bo dziewczyny w składzie z ubiegłego sezonu, może plus Ala Szarowska i Jagoda Malendowicz, które potrafiłyby się wkomponować w zespół, pogodzić z określoną w nim rolą, ambitnie podejść do obowiązków i wnieść COŚ do gry... gdyby RAZEM trenowały, to powalczyłyby z o wiele większym pozytkiem i satysfakcją dla siebie i wszystkich oglądających... A tak... no cóż... ciężko mówić o ZESPOLE w takiej sytuacji faktycznej niestety... żal kilku dziewczyn, bo widać, że to co się dzieje zaczyna być męczące... Oczywiście to tylko moje kompletnie nic nie znaczące zdanie... opinia kogoś od pewnego czasu zupełnie z boku na podstawie tego, co obserwuję - dwie strony komentarzy do tego zdania niewiele zmienią (to jakby się komuś coś znowu nie podobało).

_zenon

wynik

Postautor: _zenon » 21 listopada 2005, 01:57

bodaj 82:46 czy coś takiego. Olimpia grała na zasadzie "podaj do idczak może trafi", MUKS starał się zespołowo, ale też ma zdecydowanie lepszy skład

brzydki
Młodzik

Postautor: brzydki » 21 listopada 2005, 15:04

Seba pisze:Zapomniałem jeszcze o czymś :oops: ... WIELKIE DZIĘKI Brzydki za przyjazd z Polkowic już dzień wcześniej specjalnie na nasz mecz i wspólne z nami kibicowanie Olimpijkom! Mam nadzieję, że czas spędzony w Poznaniu (i nie tylko;) ) będziesz wspominał miło;) Noc na pewno tak... hihihi... chociaż Czarny pewnie wszystko kontrolował ;) :lol:

to ja dziekuje za zaproszenie i za ugoszczenie :) fajnie bylo i w Poznaniu i w Swarzedzu (nawet spiker mnie dostrzegl ;) hehe... milo, milo :) )

pozdrawiam cala ekipe, dzieki Ania&Czarny za nocleg. 3majcie sie All :)

Awatar użytkownika
Rybak
Nowy na forum
Kontaktowanie:

Postautor: Rybak » 21 listopada 2005, 18:07

Mimo wyniku znalazłbym pewien optymistyczny akcent spotkania :lol: mianowicie odpowiednie potraktowanie panny jabłońskiej pod koniec mecz przez Kale :twisted:

Wróć do „Inne kluby”