Pmówienia jakoby to Trojan z Piknikami pił obiegły już całą Polske
Eee, Matii

Moderatorzy: sawa_JGora, Platini, ludzik76, Moderatorzy

Czarny1975 pisze:Mecz ligowy w Pabianicach pomiędzy Włókniarzem a Olimpią. Lata 95-98 dokładnie nie pamietam. Jedziemy w trójkę Ja Żołnierz, Rempała. Sala wypełniona po brzegi. Wchodzimy na salę. Żołnierz dużym skokiem skacze na parkiet, zawiesić flagę na ścianie. Niestety. Źle wymierzył odległość. Zamiast na parkiet skacze na wielką deskę(kilku metrową-długi stolik dla dzienikarzy) i łamie ją z wielkim hukiem. Sala zamarła na kilka sekund. TO SIĘ NAZYWA WEJŚCIE!!! Olimpia mecz wygrała a Żołnierz długo musiał tłumaczyc się miejscowym ochroniarzom żądającym zapłaty za szkodę
Żołnierz1 pisze:Panowie. Każdy wie ,że bycie kibicem Olimpii to również obozy w Wągrowcu. Któż nie pamięta jednego z Nas co widział UFO. (...)
Drax pisze:Hehehehehe, Polkowice to w ogóle fajne klimatyPamiętam nasz wyjazd tam w trójkę: Żołnierz, Trojan i Ja. Jako że w podróży i w trakcie 1 połowy raczylismy sie małymi piwkami (bezalkoholowymi rzecz jasna) Trojan w przerwie poszedł na stronę. Wraca po paru minutach i mówi do mnie: "Byłem w kiblu i połaziłem troche po tej hali i cały czas łazi za mną jakiś dupek. Nie wiem, czy to pedał czy co?? Zaraz mu chyba przypierd... więc się nie zdziw jak się coś zacznie..." "Który to?" się pytam i pokazuje mi jakiegoś fraglesika w pulowerku. Podchodzimy do pacjenta, patrzymy, a on ma przyczepioną plakieteczkę z napisem "ochrona kibiców gości"
![]()
![]()
Ubaw był po pachy
![]()
![]()
Czarny1975 pisze:
Niezły numer zdarzył się w Łodzi. (...)
Drax pisze::lol: A pamiętasz Czarny nasz wyjazd do Torunia jak po wizycie w piwiarni zaatakowaliśmy jedno podwórko w celu ulżenia sobie??i wleciał za nami tam tajniak z wyciągniętą spluwą??
![]()
Ale się debil speszył jak zobaczył 6 gostków pod ścianami lejących i zerkających przez ramię na kretyna z pistoletem:lol:
![]()

Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 8 gości