Wisła 2006/07

Jeśli Twój zespół nie ma jeszcze osobnego podforum, pokaż w tym dziale, że na to zasługuje!

Moderatorzy: sawa_JGora, Platini, ludzik76, Moderatorzy

Awatar użytkownika
jimmy
Senior

Postautor: jimmy » 18 maja 2006, 11:40

Greebo pisze:Tez sie dopytywałem czy chodzi o zawodniczke wywodzaca sie z bylego ZSRR czy tez tylko grajaca gdzies w Rosji w ostatnim sezonie. I Tedan potwierdził mi (na priva - mam nadzieje ze nie ma pretensji ze "wygaduje") ze to ta pierwsza opcja, a dokładniej Białorusinka lub Ukrainka.

Riley maiłą ostatnio bardzo marny sezon WNBA. Wiem ze nie oznacza to ze w Wisle by sie nie sprawdziła, ale ja mam do niej jakas rezerwe. Dla mnie obecnie nr jeden byloby pozyskanie Cheryl Ford.

to ja mam takie pytanie, Ford to typowa 4, silna i zwinna, zajebiście zbiera, ale czy dała by rade takiej Sarenac?? bo ja wątpie czy by ją przepchała, Ruth miała ostatni sezon kiepski, ale w tym może być lepiej, w końcu nie mają już w drużynie tej bandytki Powell.
Nam potrzeba silnej i poteżnie zbudowanej 5, np Riley albo Feenstry - ciekawe jak ona się zaprezentuje w tym sezonie.
Snow to pewnie się nie będzie chciało dupy ruszyć z włoch :wink:
Cellar Door
No chyba że tutaj są emeryci, renciści, bądź inne osoby, które mają nadmiar czasu wolnego i szperają od A do Z
Obrazek

Awatar użytkownika
Greebo
Weteran kkforum

Postautor: Greebo » 18 maja 2006, 13:37

A wiec tak: w ataku sadze ze Ford by sobie spokjnie poradziła z taka Sarenac. Pewne problemy mogłaby miec w obronie, ale przeciez niekoniecznie to ona musiałaby ja kryc. Mamy (przynajmniej mam taka nadzieje) jeszcze 2 zawodniczki do pozyskania pod kosz. Wiec raczej to drugie miejsce przeznaczyłbym dla zawodniczki "siłowej", zwłaszcza ze w europie łatwiej o takie niz o zwinne i sprawne jak Ford.
... tysiące przejechanych kilometrów ... setki przegadanych godzin .. dziesiątki odwiedzonych miast, stadionów i hal ... jedna trójkolorowa pasja ...

Awatar użytkownika
jimmy
Senior

Postautor: jimmy » 18 maja 2006, 13:42

to spox, kiedyś oglądałem jak Cheryl grała przeciwko Ptysiowi i miała z 15 zbiórek, o ataku juz nie mówię - wkręcała ją jak wiatrak :lol: a kogoś masz już na oku :wink: z DUŻYCH 5, oczywiście europejskich??
Cellar Door
No chyba że tutaj są emeryci, renciści, bądź inne osoby, które mają nadmiar czasu wolnego i szperają od A do Z
Obrazek

Awatar użytkownika
Greebo
Weteran kkforum

Postautor: Greebo » 18 maja 2006, 13:56

Sarenac? ;-)

A tak na serio: nie mam swoich typow. Zbyt rzadko (a własciwie wcale) ogladam rozgrywki w europie. A na podstawie statsow nie ma co szukac takich zawodniczek bo ich głowna rola nie jest zdobywanie punktow czy zbiorek a uniemozliwienie tego rywalkom. Ale w koncu działacze i trenerzy powinni sie w tym troche orientowac.
... tysiące przejechanych kilometrów ... setki przegadanych godzin .. dziesiątki odwiedzonych miast, stadionów i hal ... jedna trójkolorowa pasja ...

Kibic MRKS-U
Amator

Postautor: Kibic MRKS-U » 18 maja 2006, 20:42

No mam nadzieje że bedzien w tym roku finał Wisła-Włókniarz bo nawet jeżeli Wisła bedzie miała bardzooo dobry skład to srebro nasze :wink: :D :!: a Lotos gdzieś tam w dali och jakie marzenia.......
Niezwyciężone niebiesko-biało zielone !

mania
Amator

Postautor: mania » 18 maja 2006, 21:46

Kibic MRKS-U pisze:No mam nadzieje że bedzien w tym roku finał Wisła-Włókniarz bo nawet jeżeli Wisła bedzie miała bardzooo dobry skład to srebro nasze :wink: :D :!: a Lotos gdzieś tam w dali och jakie marzenia.......

czyzby ktos sie tu napinał :?:

mania
Amator

Postautor: mania » 18 maja 2006, 21:47

Greebo pisze:Sarenac? ;-)

A tak na serio: ....

mysle ze sarenac po raz kolejny w tym sezonie udowodnila ze trzeba ja traktowac serio

freda
Nowy na forum
Kontaktowanie:

Postautor: freda » 19 maja 2006, 15:28

o nie...dla mnie to ona nie gra bardzo dobrze ..:/

http://czarnipruszcz.blog.onet.pl/

Filippo
Żak

Postautor: Filippo » 19 maja 2006, 15:37

freda pisze:o nie...dla mnie to ona nie gra bardzo dobrze ..:/

http://czarnipruszcz.blog.onet.pl/

... a niby czemu nie? :wink:
xyz

;)

Postautor: ;) » 31 maja 2006, 11:26

czy Marina Kress zostaje?

Awatar użytkownika
Greebo
Weteran kkforum

Postautor: Greebo » 31 maja 2006, 12:10

;) pisze:czy Marina Kress zostaje?

Dizisejsza GK podała ze Marina odchodzi. Bedzie grac w Rosji.

Filippo
Żak

Postautor: Filippo » 31 maja 2006, 13:44

szkoda... :( ale podobno ta nowa tez jest zajebista!!! :twisted: :lol:
xyz

Awatar użytkownika
Fufurek
Młodzik

Postautor: Fufurek » 31 maja 2006, 14:08

psychol#5 pisze:szkoda... :( ale podobno ta nowa tez jest zajebista!!! :twisted: :lol:

tzn?:>

Marina odeszla. Powodzenia.

Filippo
Żak

Postautor: Filippo » 31 maja 2006, 14:15

Fufurek pisze:
psychol#5 pisze:szkoda... :( ale podobno ta nowa tez jest zajebista!!! :twisted: :lol:

tzn?:>

Marina odeszla. Powodzenia.

o co chodzi z tym "tzn?" :wink: bo nie rozumiem :D
xyz

Awatar użytkownika
jimmy
Senior

Postautor: jimmy » 31 maja 2006, 14:20

no ja tez nie rozumiem która nowa jest zajebista....
Cellar Door
Obrazek

Wróć do „Inne kluby”