Finały Mistrzostw Polski Juniorek 31.05-04.06 Poznań
Moderatorzy: sawa_JGora, Platini, ludzik76, Moderatorzy
-
Gość
-
Gość
Anonymous pisze:zacytuję tutaj sam siebie
... jednak Olimpia ma sznase na 1 miejsce oczywiście jeśli jutro wygra z Pabianicami a Wołomin wygra z AZS... bo Olimpia mega wysoko pokonała Wołomin co jej daje sporą przewagę w przypadku tworzenia "małej tabelki" 3 ekip: AZS, Wołomin, Olimpia
Jeżeli Wołomin wygra z Gorzowem to nie będzie małej tabelki, tylko Olimpia wychodzi z pierwszego miejsca (jeśli wygra z MTK), a Wołomin z drugiego
- Czarny1975
- Nowy na forum
- Kontaktowanie:
-
Gość
Waldi pisze:Anonymous pisze:zacytuję tutaj sam siebie
... jednak Olimpia ma sznase na 1 miejsce oczywiście jeśli jutro wygra z Pabianicami a Wołomin wygra z AZS... bo Olimpia mega wysoko pokonała Wołomin co jej daje sporą przewagę w przypadku tworzenia "małej tabelki" 3 ekip: AZS, Wołomin, Olimpia
Jeżeli Wołomin wygra z Gorzowem to nie będzie małej tabelki, tylko Olimpia wychodzi z pierwszego miejsca (jeśli wygra z MTK), a Wołomin z drugiego![]()
tu również przepraszam za pomyłkę
-
mala
No dziewczynyyyyy... tak, jak pisze wyżej Paula - jutro WSZYSTKIE OLIMPIJKI i WSZYSCY OLIMPIAKI gramy do upadłego!!! Dziewczyny na boisku, a reszta na trybunach... koncentracja i zaangażowanie na maxa! I niech ktokolwiek jutro spróbuje nie krzyczeć...
... chłopakom zawodniczek i koleżankom dopingowanie na całe gardło ujmy na honorze nie przyniesie
...bo dziś szczerze mówiąc niektóre osoby siedzące niby to po stronie Olimpii wyglądały, jakby wynik ich walił, a doping nasz i WSPANIAŁYCH rodziców zawodniczek śmieszył
żenada... takie osoby niech jutro zostaną w domu! A reszta tak, jak dziś... a nawet jeszcze LEPIEJ i GŁOŚNIEJ... i wszyscy szaliki!!! Trzeba tak, jak najlepiej umiemy POMÓC Olimpijkom!!! Niech jutro na boisku gra przynajmniej sześciu graczy po naszej stronie...
ehhh.. szkoda tylko, że godzina i termin taki, że wiem już, że kilku osób nie będzie od nas
... Tym bardziej każde gardlo cenne!!!
DO BOJU OLIMPIAAAAAAAAA... !!!!!!!!!!!!
ehhh.. szkoda tylko, że godzina i termin taki, że wiem już, że kilku osób nie będzie od nas
DO BOJU OLIMPIAAAAAAAAA... !!!!!!!!!!!!
Ania i Alex... Na zawsze w naszych sercach!!! [']
Drugi dzień Mistrzostw Polski Juniorek w koszykówce przyniósł pierwsze rozstrzygnięcia. Drużyna MUKS-u zapewniła sobie awans do strefy medalowej. Drugi poznański zespół - Olimpia - o awans do najlepszej czwórki walczyć będzie jutro w meczu z pabianicką Polfą.
Koszykarki poznańskich drużyn walczyły ze zmiennym szczęściem. Zawodniczki Olimpii przegrały z zespołem z Gorzowa 64-72 i jutrzejszy ich pojedynek z Polfą Pabianice będzie meczem o awans do pierwszej czwórki. Polfa niespodziewanie dzisiaj przegrała z Huraganem Wołomin i każda drużyna z grupy drugiej ma jeszcze szanse na awnas.
Grę o medale zapewniły sobie już reprezentantki poznańskiego MUKS-u. Podopieczne państwa Jabłońskich są jedynym zespołem, który nie przegrał jeszcze żadnego spotkania. Dzisiaj pokonały Stal Stalową Wolę 81-48. Poznanianki prowadziły od początku spotkania, choć ich przewaga w pierwszej połowie nie była tak wyraźna. Zdecydowanie lepiej MUKS zaprezentował się w ostatnich 10 minutach gry. Ponownie najskuteczniejszą zawodniczką była Agnieszka Skobel - zdobywczyni 23 punktów. Efektownymi akcjami popisywały się także Paulina Antczak i Żaneta Durak, które rzuciły po 14 punktów.
Piątkowy pojedynek MUKS-u z Kusami Szczecin dla poznanianek nie będzie miał żadnego znaczenia. Olimpia o awans do strefy medalowej zagra z pabianicką Polfą. Początek tego ciekawie zapowiadającego się spotkania o godz. 12.00
www.epoznan.pl
Koszykarki poznańskich drużyn walczyły ze zmiennym szczęściem. Zawodniczki Olimpii przegrały z zespołem z Gorzowa 64-72 i jutrzejszy ich pojedynek z Polfą Pabianice będzie meczem o awans do pierwszej czwórki. Polfa niespodziewanie dzisiaj przegrała z Huraganem Wołomin i każda drużyna z grupy drugiej ma jeszcze szanse na awnas.
Grę o medale zapewniły sobie już reprezentantki poznańskiego MUKS-u. Podopieczne państwa Jabłońskich są jedynym zespołem, który nie przegrał jeszcze żadnego spotkania. Dzisiaj pokonały Stal Stalową Wolę 81-48. Poznanianki prowadziły od początku spotkania, choć ich przewaga w pierwszej połowie nie była tak wyraźna. Zdecydowanie lepiej MUKS zaprezentował się w ostatnich 10 minutach gry. Ponownie najskuteczniejszą zawodniczką była Agnieszka Skobel - zdobywczyni 23 punktów. Efektownymi akcjami popisywały się także Paulina Antczak i Żaneta Durak, które rzuciły po 14 punktów.
Piątkowy pojedynek MUKS-u z Kusami Szczecin dla poznanianek nie będzie miał żadnego znaczenia. Olimpia o awans do strefy medalowej zagra z pabianicką Polfą. Początek tego ciekawie zapowiadającego się spotkania o godz. 12.00
www.epoznan.pl
Seba ma racje. Panienki w spódniczkach i nażelowane patafiany z 2a 2b i 2c
)) itp. oglądali chyba rozgrywki w golfa. Wiecej entuzjazmu. To grają Wasze koleżanki. Skoro chciało Wam się ruszyć tyłki i dotrzeć na sale to pomóżcie w dopingu. Na pewno się przyda.
Tylko Olimpia, w Poznaniu TYLKO OLIMPIA.......
- Mytek
- Junior
- Kontaktowanie:
Cegła pisze:Dziewczyny, Cegła jest z Wami!!! Podobno kibice AZS-u Poznań chcą zapomnieć o nieporozumieniach z kibicami Olimpii, rzucic klapki w kąt i wpadną na salę kibicować najwspanialszej drużynie w Poznaniu. Tak trzymać Łukasze-fany czy tam inne Mytki.
o nieobecnych się nie mówi
jeszcze jedno: z nikim nie musze "zapominać o nieporozumieniach".
powodzenia dzis z Pabianicami!!
a no i mam nadzieje, ze Osa dzis wygra 32 punktami:]
reloaded :]
-
mala_5
Laseczki wczoraj bylo super!!:):) dziękuje za WALKE i SERCE jakie zostawiłyśmy na boisku:) bylo SUPER!! Dziekuje za doping KIBICOW, RODZICOW i WSZYSTKICH ZNAJOMYCH!! Bez was ten mecz moglby sie inaczje potoczyc... Dzis przed nami rownie wazny mecz i musimy sie wszyscy sprezyc, wygramy bo na boisku bedzie mozna zobaczyc nasza walka i serce!! musimy zagrac jak wczraj a nawet lepiej
hehe do boju olimpia-maczki:) mam nadzieje, ze dzis bedzie rownie wspanialy doping jak wczoraj!! Powodzenia laseczki, jestesmy juz tak blisko:) pozdrowki dla wszystkich

-
Gość
mala_5 pisze:Laseczki wczoraj bylo super!!:):) dziękuje za WALKE i SERCE jakie zostawiłyśmy na boisku:) bylo SUPER!! Dziekuje za doping KIBICOW, RODZICOW i WSZYSTKICH ZNAJOMYCH!! Bez was ten mecz moglby sie inaczje potoczyc... Dzis przed nami rownie wazny mecz i musimy sie wszyscy sprezyc, wygramy bo na boisku bedzie mozna zobaczyc nasza walka i serce!! musimy zagrac jak wczraj a nawet lepiejhehe do boju olimpia-maczki:) mam nadzieje, ze dzis bedzie rownie wspanialy doping jak wczoraj!! Powodzenia laseczki, jestesmy juz tak blisko:) pozdrowki dla wszystkich
![]()
Ale mecz!!! Gratulacje! Jutro pełna mobilizacja!!! Każde gardło na wagę złota!!!!!
jezuuuuuuuuuuu.... setki zawałów... ale o tym, co wczoraj napiszę ... jutro
... a dziś... OSTATNI MECZ!... ostatni pod wieloma względami... z tego, co słyszałem nie tylko dla mnie będzie to ostatni mecz jako aktywnego kibica:) Człowiek się starzeje.. hehe.. Wilsona już nie ma, Trojan też deklaruje emeryturę... Dziewczyny już zrobiły więcej niż wszyscy oczekiwali, obserwując kłopoty z kontuzjami i przebieg dwóch ostatni meczy. Dziś WALKA... WALKA... WALKA... już na loozie... niech koszykówka, którą dziś zagracie po prostu Was cieszy!!!]
DO BOJU OLIMPIA!!!
Ps. BARDZO DZIEKUJĘ Przyjaciołom z Włókniarza Pabianice za pomoc w dopingu dla Olimpii wczoraj i dziś!!!
... a dziś... OSTATNI MECZ!... ostatni pod wieloma względami... z tego, co słyszałem nie tylko dla mnie będzie to ostatni mecz jako aktywnego kibica:) Człowiek się starzeje.. hehe.. Wilsona już nie ma, Trojan też deklaruje emeryturę... Dziewczyny już zrobiły więcej niż wszyscy oczekiwali, obserwując kłopoty z kontuzjami i przebieg dwóch ostatni meczy. Dziś WALKA... WALKA... WALKA... już na loozie... niech koszykówka, którą dziś zagracie po prostu Was cieszy!!!]
DO BOJU OLIMPIA!!!
Ps. BARDZO DZIEKUJĘ Przyjaciołom z Włókniarza Pabianice za pomoc w dopingu dla Olimpii wczoraj i dziś!!!
Ania i Alex... Na zawsze w naszych sercach!!! [']