Prośba do kibiców ŁKS

Jeśli Twój zespół nie ma jeszcze osobnego podforum, pokaż w tym dziale, że na to zasługuje!

Moderatorzy: sawa_JGora, Platini, ludzik76, Moderatorzy

Awatar użytkownika
mati
Kadet
Kontaktowanie:

Prośba do kibiców ŁKS

Postautor: mati » 05 lipca 2005, 00:14

Witam,

Jak pewnie wiadomo jestem z Ostrowa :) Poważną kandydatką do gry w moim zespole jest Wasza zawodniczka Anna Rajkowska.
Prosiłbym kibców (Mikeya już na gg prosilem) o jakieś ciekawostki, fakty i pogłoski o tej ładnej dziewczynie :). Wszystko info będzie mile widziane a pomoże mi to tylko jak chodzi o wypromowanie zawodniczki na gruncie ostrowskim.

Pozdrawiam
mati

PS. Prosiłbym najlepiej na mejla: mateusz.dwornik@op.pl :)
Z góry dzięki!

Awatar użytkownika
simon
Oldboy
Kontaktowanie:

Postautor: simon » 06 lipca 2005, 00:18

Niestety, oprócz tego, że laska jest naprawdę "laska" i że jest sympatyczna oraz ma "ok" tatę - trudno cokolwiek mi napisać. Owszem, gra w kosza, ale jak, to przyznam nie wiem - znaczy na treningach całkiem, całkiem - ale w lidze to u nas grała w 3 meczach i rzuciła 1 pkt - zatem - niestety specjalnie utalentowana nie jest.
ObrazekObrazek

Awatar użytkownika
mati
Kadet
Kontaktowanie:

Postautor: mati » 06 lipca 2005, 18:33

ja tak szczerze mówiąc myslałem, żeby grała u nas już rok temu ;/ ale weźcie mnie nie straszcie. statystyki z pierwszej ligii ma dobre. Widziałem ją w akcji dwa sezony temu, widziałem ją prrzed tym sezonem jak jeszcze grała w Widzewie i się pozytywnie prezentowała ;/

Awatar użytkownika
simon
Oldboy
Kontaktowanie:

Postautor: simon » 06 lipca 2005, 22:29

Nie no - w ŁKS właściwie po prostu zwyczajnie nie grała - można powiedzieć, że "trenowała z ŁKS"...
Na 1 ligę myślę że umiejętności a i doświadczenia już starczy, a ja źle się wyraziłem - nie powinienem powiedzieć, że nie jest utalentowana, tylko że w danym momencie jej umiejętności były niewystarczające na PLKK.

Awatar użytkownika
mati
Kadet
Kontaktowanie:

Postautor: mati » 07 lipca 2005, 08:22

No i w sumie tak lepiej to brzmi. Liczę, że ta zawodniczka w znaczacy sposób wypełni brak Dominiki Górczak, od której obdarzona jest napewno lepszym rzutem. Mam nadzieję, że będzie wszystko ok :)

Martineezz
Nowy na forum

Postautor: Martineezz » 17 lutego 2007, 09:56

Stary temat, ale co tam. Jak się spisuje?

Co do ciekawostek to nie zawsze trafia w obręcz przy osobistych (przy czym nie mam tu na myśli "czystych")

Wróć do „Inne kluby”