Co do nowych koszykarek. Są miłe, sympatyczne i ładne(jak sam zauważyłeś). Przy okazji pozzzdro dziewczyny
Jeżeli chodzi o sprawy koszykarskie...to mogę powiedzieć, że obie Panie dysponują dobrym rzutem za trzy punkty. Na pewno jak Marta Błaszczyk będzie środkową typowe zawodniczki na jej pozycji będą miały strasznie ciężko, żeby z nią kryć. Jest bardzo dynamiczna i szybka.
Ania ma dobre warunki na rozgrywającą. Jednak jak pokazały piewsze treningi nie tylko na tej pozycji czuje się dobrze.
Nie będę ukrywał, że liczę na te zawodniczki. Szczególnie w roli środkowej...chociaż 183 to nie jest wcale duzo licze na Martę.
No i mam nadzieję, że na przekór wszystkim Ostrovia pokaże. Wspaniały basket, na dorbym poziomie. I nie chcodzi tu o wygrane zeby była jasnosc. Chodzi o walkę i podejscie! Bo za to będzie tą naszą Ostrovie cenil kazdy kibic
Co do juniorek. Ciężko mi jednoznacznie stwierdzić. Póki co treningi są łączone.
21 sierpnia dziewczyny jadą na obóz do Bojanowa! A już wrzesien to okres wielu sparingów, turniejów, meczów!
Już mogę nieoficjalnie, że to już raczej pewne , że 17-18 turniej u nas. Obsada jeszcze do konca nieznana więc nie chcę tutaj mącić.
Pozdrawiam i witam forumowicza z Ostrowa