Olimpia Poznań - MKS AZS PWSZ Konin 73:60 (I liga)

Jeśli Twój zespół nie ma jeszcze osobnego podforum, pokaż w tym dziale, że na to zasługuje!

Moderatorzy: sawa_JGora, Platini, ludzik76, Moderatorzy

Awatar użytkownika
Bury
Żak
Kontaktowanie:

Olimpia Poznań - MKS AZS PWSZ Konin 73:60 (I liga)

Postautor: Bury » 22 stycznia 2006, 21:39

W dniu dzisiejszym zawodniczki Olimpii pokonały Konin 73:60. Mecz rozpoczął się chaosem z obu stron, po pierwszych 5 minutach meczu był wynik 4:0 dla Olimpii Poznań. Świetne zawody zagrała Basia Iwanowska.
Jakby ktoś mnie szukał to jestem w Muzeum Ziemi Podlaskiej...
http://www.historia-sportu.cba.pl portal o historii nie tylko koszykówki...

Żołnierz1

Re: Olimpia Poznań - MKS AZS PWSZ Konin 73:60 (I liga)

Postautor: Żołnierz1 » 22 stycznia 2006, 21:41

Całkiem inna drużyna niż ta poprzednia. Brawo.

Awatar użytkownika
Cegła
Nowy na forum

Postautor: Cegła » 22 stycznia 2006, 21:48

Może i dobry mecz tylko szkoda, że rodzice statysci nie wkładaja całego serca w doping. Mam też zastrzezenia do p. J. (wszyscy wiedzą o kogo chodzi) bo zniknęły dwie gabloty ze zdjęciami. Panie J. popraw sie pan. Dosyc podbierania zawodniczek i gablotek.

Awatar użytkownika
Czarny1975
Nowy na forum
Kontaktowanie:

Postautor: Czarny1975 » 22 stycznia 2006, 23:42

Cegła ale Amerykę odkryłeś. Na meczach piłki nożnej o takich kibicach mówi się PIKNIKI. Nie od dziś wiadomo, że 3/4 kibiców uczestniczących w widowiskach sportowych to bierni obserwaorzy. Przychodzą na mecz i gapią sie bez celu. Gamonie i tyle POZDRO
Starzy ludzie mówią: Tylko ziemia przetrwa.
Nie mylą się. Mówią prawdę!

Seba
Oldboy

Postautor: Seba » 22 stycznia 2006, 23:56

Wielkie GRATKI dla całego zespołu!!!! Naprawdę całkiem fajny meczyk i długimi fragmentami dobra gra Olimpii - zwłaszcza w obronie. No i Basiaaaaaaa... zawsze na Nią można liczyć, ale dziś przeszła samą siebie... wielka walka, zaangażowanie, mnóstwo przechwytów, zbiórek, sporo punktów... praktycznie minimalna liczba błędów (1 strata? chyba..) - po prostu ŚWIETNY występ! Sam fakt, że najskutecznia zwykle Koninianka, doświadczona Danuta Przybylak rzuciła dziś...8 punktów ledwie! Ale wogóle fajny meczyk...

... tylko okazało się, że przy okazji sportu na salę weszli także złodzieje ;( Ukradzione zostały dwie gabloty ze zdjęciami Olimpijek z finałów MPJ z Gdyni i finału kadetek ze Starachowic bodajże. Ludzie nie mają wstydu... ehh

GRATULACJE OLIMPIJKI z powodu wygranej!!!
Ania i Alex... Na zawsze w naszych sercach!!! [']

basia

Postautor: basia » 23 stycznia 2006, 09:31

tych strat to bylo niestety :( troche wiecej ale dziekuje za slowa uznania

Awatar użytkownika
Bury
Żak
Kontaktowanie:

Postautor: Bury » 23 stycznia 2006, 10:53

Obrazek

Coś mi się zdaje, że pewien "fachowy" dziennikarz pomagał tutaj w ustalaniu niektórych nazwisk...

Obrazek

Źródło: Głos Wielkopolski
Jakby ktoś mnie szukał to jestem w Muzeum Ziemi Podlaskiej...
http://www.historia-sportu.cba.pl portal o historii nie tylko koszykówki...

Awatar użytkownika
Cegła
Nowy na forum

Postautor: Cegła » 23 stycznia 2006, 12:22

Biedna Wera. Tak młoda a już z obrączką na ręce. Mam nadzieję, że zmiana nazwiska nie przeszkodzi jej w dobrej grze. Czyżby Żołnierz maczał w tym palce? :)

Awatar użytkownika
mati
Kadet
Kontaktowanie:

Postautor: mati » 23 stycznia 2006, 12:26

Zołnierz to jest bardzo prawdopodobna koncepcja pośrednicza jak dla mnie :lol: :lol: :lol:

Seba
Oldboy

Postautor: Seba » 23 stycznia 2006, 23:42

:( Kolejny przykład "profesjonalizmu" dziennikarza :( "Witczak", "Paczyńska"... bożeeeee... WSTYD panie Łuczak!
Ostatnio zmieniony 24 stycznia 2006, 01:55 przez Seba, łącznie zmieniany 1 raz.

Żołnierz1

Postautor: Żołnierz1 » 24 stycznia 2006, 00:00

Cegła pisze:Biedna Wera. Tak młoda a już z obrączką na ręce. Mam nadzieję, że zmiana nazwiska nie przeszkodzi jej w dobrej grze. Czyżby Żołnierz maczał w tym palce? :)

Palce? No proszę ja Was!!!! Jakie palce? Chłopaki. No co wy. :oops: To dla mnie tylko gracz o dużych możliwościach ( żeby tylko sodówka w czasie meczu nie uderzała a wróżę jej karierę) i o ile nie rozdrobni kariery na drobne. Pójdzie niby grać a ława murowana. Mati! pilnuj kur na swoim podwóku! :twisted: Wera ma chłopaka i On w moim imieniu jej pilnuje. Póżniej ją sprzedamy a kasa na dwóch. Po równo. On 20% ja 80%.

Awatar użytkownika
mati
Kadet
Kontaktowanie:

Postautor: mati » 24 stycznia 2006, 08:16

ja już wpływy zatraciłem na swoim podwórku żołnierzu i przyszedłem do Was(znaczy Ciebie i chłopaka Wery) o jakiś procencik, albo chociaż kubeczek z tego podziału ;)

Seba
Oldboy

Postautor: Seba » 24 stycznia 2006, 12:04

Skrytym Kubeczkopijcom mówimy stanowcze "NIE" ! :P

Żołnierz1

Postautor: Żołnierz1 » 24 stycznia 2006, 14:41

mati pisze:ja już wpływy zatraciłem na swoim podwórku żołnierzu i przyszedłem do Was(znaczy Ciebie i chłopaka Wery) o jakiś procencik, albo chociaż kubeczek z tego podziału ;)

Ręce utniemy przy samej....... Liga Rządzi, Liga Radzi, Liga nidgy Was nie zdradzi.

Żołnierz1

Postautor: Żołnierz1 » 24 stycznia 2006, 14:42

, Liga nidgy ............[/quote] hihihihi

Wróć do „Inne kluby”