CZY TO JUŻ KONIEC OLIMPII
Moderatorzy: sawa_JGora, Platini, ludzik76, Moderatorzy
-
Gość
CZY TO JUŻ KONIEC OLIMPII
Mam pytanie do kibiców Olimpii,czy prawdą jest,że po rozpoczęciu
pracy przez trenera Cudaka w AZS ,przestanie istniec sekcja koszykówki
w Olimpii.Jeśli nie to kto go zastąpi na tym stanowisku.
pracy przez trenera Cudaka w AZS ,przestanie istniec sekcja koszykówki
w Olimpii.Jeśli nie to kto go zastąpi na tym stanowisku.
-
Gość
- Mytek
- Junior
- Kontaktowanie:
nie widze powodu dla którego sekcja koszykówki Olimpii miałaby sie rozpaść
praca pana Cudaka jako drugiego trenera AZSu nie wyklucza jednoczesnej pracy jako pierwszego szkoleniowca Olimpii.
mam pytanie do zaglądajacych tu kibiców / zawodniczek Olimpii (lub kogokolwiek poinformowanego): gdzie w tym sezonie Olimpia bedzie grała swoje mecze? Krzesiny, Promienista?
praca pana Cudaka jako drugiego trenera AZSu nie wyklucza jednoczesnej pracy jako pierwszego szkoleniowca Olimpii.
mam pytanie do zaglądajacych tu kibiców / zawodniczek Olimpii (lub kogokolwiek poinformowanego): gdzie w tym sezonie Olimpia bedzie grała swoje mecze? Krzesiny, Promienista?
reloaded :]
- Gwynbleidd
- Kadet
- Kontaktowanie:
-
ŻOŁNIERZ niezal
To bez mojej osoby. Rezerwy AZSu? Co za nonses. Tam bieda. Tu bieda. I jak co roku od tylu lat finał będzie w ekstraklasie taki sam. Dla mnie OLIMPIA bedzie Olimpią. A jak jakimiś rezerwami to juz bez mojej osoby. Niech sobie rezerwowi kibice AZSu kibicują tej drużynie. JA DZIĘKUJE ZA TE LATA ALE MÓWIĘ- THE END. Dzięki chłopaki za wyjazdy. Chwiałkę. Promienistą. No i tym co znałem poza moim ukochanym Poznaniem.
P.s. Z innej beczki. A tak na marginesie. Skosro zgody-sztamy nie którzy robią przez internet ,to może i ustawki zrobą? Krojenie flag? hihihi. Czego ja dożyłem
P.s. Z innej beczki. A tak na marginesie. Skosro zgody-sztamy nie którzy robią przez internet ,to może i ustawki zrobą? Krojenie flag? hihihi. Czego ja dożyłem
Co do miejsca gdzie będą grały dziewczyny to narazie nie wiadomo do końca.Policja wypieła się na Olimpie więc obecnie treningi są w jakiejś podstawówce(chyba nr. 50) z totalnie prześmiergniętą salą :/
A co do drużyny to nie wiem na jakiej zasadzie ale doszły do niej zawodniczki ze Swarzędza.
A wracając do sali na Promienistej to dziewczyny dwa razy przyszły na trening, pierwszy raz pocałowały klamkę od drzwi bo nie było policjanta, który miał je wpuśćić a za drugim razem na sali były "egzaminy" dla funkcjonariuszy, o których nie raczyli wcześniej poinformować.Banda niebieskich kretynów.
A co do drużyny to nie wiem na jakiej zasadzie ale doszły do niej zawodniczki ze Swarzędza.
A wracając do sali na Promienistej to dziewczyny dwa razy przyszły na trening, pierwszy raz pocałowały klamkę od drzwi bo nie było policjanta, który miał je wpuśćić a za drugim razem na sali były "egzaminy" dla funkcjonariuszy, o których nie raczyli wcześniej poinformować.Banda niebieskich kretynów.
ŻOŁNIERZ niezal pisze:To bez mojej osoby. Rezerwy AZSu? Co za nonses. Tam bieda. Tu bieda. I jak co roku od tylu lat finał będzie w ekstraklasie taki sam. Dla mnie OLIMPIA bedzie Olimpią. A jak jakimiś rezerwami to juz bez mojej osoby. Niech sobie rezerwowi kibice AZSu kibicują tej drużynie. JA DZIĘKUJE ZA TE LATA ALE MÓWIĘ- THE END. Dzięki chłopaki za wyjazdy. Chwiałkę. Promienistą. No i tym co znałem poza moim ukochanym Poznaniem.
(...)
No cóż... wszystko, nawet to, co najpiękniejsze, ma swój koniec także. BARDZO DZIĘKUJĘ wszystkim wspaniałym ludziom, których poznałem dzięki Olimpii, z którymi wspólnie dane mi było już 15 lat dopingować Olimpijkom, jeżdząc i "zwiedzając" Polskę! Wiedzieliśmy od pewnego czasu, obserwując kierunek, w którym podążała sekcja, że poprzedni sezon jest ostatnim w którym "starzy" kibice poznańskiej Olimpii tak aktywnie będą wspierać zawodniczki. Kierunek pod tytułem: "tak długo póki istnieje AZS, Olimpia będzie jego rezerwami... a ekstraklasa nas nigdy nie interesuje" jest z każdego względu dla nas (piszę "nas" po wielu rozmowach z większością Olimpiaków) nie do przyjęcia. Udało się dotrwać do samego końca - wspaniałego meczu finałowego na Chwiałce z MUKSem... prawie w pełnym składzie, bo na ten ostatni mecz zjawił się nawet niespodziewanie Wilson - symbol naszej grupy, który "zniknął" wcześniej w połowie sezonu. Pod względem sportowym i kibicowskim koniec wypadł naprawdę SUPER! Osoby zgromadzone na sali ze wzruszeniem często wspominali atmosferę z lat 90-tych, którą przypomniał im ten mecz. Szkoda, że nie wyszło później zakończenie sezonu na kształt tego sprzed roku... jak widać mało kogo już interesowało, a myślę, że kibice na nie zasłużyli jak nigdy!
Jeszcze raz DZIĘKUJĘ Wam wszystkim... tym, którzy bywają na KKForum i nie tylko... Żołnierzowi, Mariuszowi, Czarnemu, Wilsonowi, Draxowi, Trojanowi, Gadziolowi, Długiemu, Wojtasowi i Marcinowi Ł., Pile, Smutasowi, Rempale, Jarasowi... i wielu innym... te wszystkie wspaniałe momenty... NIGDY NIE ZAPOMNĘ!
OLIMPIA FOREVER!:)
Ps. Żołnierz - może jakieś spotkanko po latach w pełnym gronie?;)
Ania i Alex... Na zawsze w naszych sercach!!! [']
Patrząc na to co się ostatnio dzieje faktycznie nie ma się z czego cieszyć.Tak jakby ludzie z Olimpii nie interesowali się już sekcją koszykarską tak jak kiedyś :/
Kosmi4 teraz z koszykarkami z Olimpii trenuje pare dziweczyn ze Swarzędza.Choć słowo trenuje jest trochę przesadzone bo są one chyba 2-3 lata młodsze(a może i więcej) więc właściwie trenują osobno.
Wczoraj w Krzesinach odbył się 5 kwartowy sparing z zespołem z Ostrowa o ile się nie myle.Wyniku dokładnego nie znam ale wygrała Olimpia
Kosmi4 teraz z koszykarkami z Olimpii trenuje pare dziweczyn ze Swarzędza.Choć słowo trenuje jest trochę przesadzone bo są one chyba 2-3 lata młodsze(a może i więcej) więc właściwie trenują osobno.
Wczoraj w Krzesinach odbył się 5 kwartowy sparing z zespołem z Ostrowa o ile się nie myle.Wyniku dokładnego nie znam ale wygrała Olimpia
-
Stary Olimpiak
Rybak pisze:(...)
OLIMPIA - Ostrovia 57:42 (najwięcej punktów dla Olimpii Rafałowicz 13, Iwanowska 10 i Kalka 10... Ostrovia wystąpiła bez najlepszych - Błaszczyk, Bieli, Szymańskiej i Rajkowskiej.) - info: Mati
-
WERA
Rybak pisze:
Czyli chodzi o dziewczyny z zespołu kadetek, tak? Czy z 1 ligowego składu unii ktos trenuje tez?