Spotkanko ;-)))
Moderatorzy: sawa_JGora, Platini, ludzik76, Moderatorzy
Spotkanko ;-)))
Z inicjatywy Czarnego w najbliższą sobotę (tzn 21.X.) zaproponowana została koncepcja spotkania w gronie Olimpiaków;) Miejsce... Może w tym, co zostało po "Fuksie"?;) Byłby to nostalgiczny powrót do tradycji cotygodniowych spotkań przy piwku z przed 10 lat.. hehe... może "Franklin"... do ustalenia. Chętni kontakt z Czarnym lub ze mną.
Wszelkie uwagi w tym temacie... jeśli ktoś ma jakieś;)
... trzeba opić małą Indiankę (lub Indianina) .. hehe.. i awans PSŻetu do 1 ligi!:)
Wszelkie uwagi w tym temacie... jeśli ktoś ma jakieś;)
... trzeba opić małą Indiankę (lub Indianina) .. hehe.. i awans PSŻetu do 1 ligi!:)
Chłopaki mam nadzieje, że dacie radę!!! W koncu nie tak czesto sie spotykamy. WIERNI TRADYCJOM, WIERNI DRUŻYNIE, PÓKI MY TRWAMY OLIMPIA NIE ZGINIE!!!!
zapraszamy wszytkie chętne i nudzące się w sobotni wieczór (pewnie nie ma takich
) koszykarki. Może jak nie na jasne pełne to może sok 
zapraszamy wszytkie chętne i nudzące się w sobotni wieczór (pewnie nie ma takich
Tylko Olimpia, w Poznaniu TYLKO OLIMPIA.......
- Czarny1975
- Nowy na forum
- Kontaktowanie:
-
Żołnierz niezalog
Pomysł okazał się kompletnym niewypałem
... chociaż ja akurat jestem zadowolony, bo była okazja w końcu spotkać się przy piwku z "kimś" dawno nie widzianym...
A tak jak ta osoba stwierdziła - "widocznie ci co nie byli nie mieli chęci się spotkać"... i tyle podsumowania.
Pozdrowionka dla tych, co byli!
-
Żołniewrz niezal
Seba pisze:Pomysł okazał się kompletnym niewypałem... chociaż ja akurat jestem zadowolony, bo była okazja w końcu spotkać się przy piwku z "kimś" dawno nie widzianym...
A tak jak ta osoba stwierdziła - "widocznie ci co nie byli nie mieli chęci się spotkać"... i tyle podsumowania.
Ochota była tylko praca zwycięża. Niestety. Ale dziś z Kachą wspominaliśmy tamte czasy. Wyrażamy ochotę na jakiś wyjazd!