Aspekty pozasportowe z meczu Odra Brzeg-CCC
Moderatorzy: rzymi, Lisu, Marco
wojna rozpoczeta ale nie z polkowicami( gratuluje zwyciwstwa )! Ktos w trakcie meczu i tuz po przegial pale i wszyscy wiemy kto!!! ale to sie k... zalatwi! j... gwarant i policje! ! ! Jeszcze pokazemy na co nas stac!!! Powiem tak ochroniarze w Brezgu sa ponad prawem bo trzymaj z psami ale to sie urwa zmieni!!! słowo i ochroniarze chuj wam w twarze!!!
Ch>W>D>P śmierc kłurwom i frajerkom i cenzurze !!!
- ginda
- Senior
- Kontaktowanie:
YorkieBoy pisze:wojna rozpoczeta ale nie z polkowicami( gratuluje zwyciwstwa )! Ktos w trakcie meczu i tuz po przegial pale i wszyscy wiemy kto!!! ale to sie k... zalatwi! j... gwarant i policje! ! ! Jeszcze pokazemy na co nas stac!!! Powiem tak ochroniarze w Brezgu sa ponad prawem bo trzymaj z psami ale to sie urwa zmieni!!! słowo i ochroniarze chuj wam w twarze!!!
Dzięki za gratulacje, co do ochrony to się zgodze, jakiś eksces po meczu był na hali
Bodzio pisze:a idźcie --> na ch`` czekaliście na nas po meczu ...
see you later in Polkowice...
dziecko nikt na nikogo nie czekał LoL!!!!! poprostu stalismy tam i chcelis,my sobie pokrzyczec na Was..i co zabronisz mi:)..no ale przerwała nam akcja z Gwarantem...no to POBIEGLIŚMY:P
\o/\o/\o/\o/\o/\o/\o/\o/\o/\o/
Gratuluje zwycięstwa Polkowicą na początek.
Kibice z Polkowic nareście nie spiewali caly mecz CCC CCC CCC CCC
tylko tam jakieś przyśpiewki Orzeł, Wróbel czy tam inne zwierze no ale pozytyw ze przez 2 godziny nie bylem zmuszony sluchac jednego.
Co do tej akcji co sie stalo to nie widzialem ,a slyszalem napisze krótko.
OCHRONIARZE Ch..... wam w twarze !!
Kibice z Polkowic nareście nie spiewali caly mecz CCC CCC CCC CCC
tylko tam jakieś przyśpiewki Orzeł, Wróbel czy tam inne zwierze no ale pozytyw ze przez 2 godziny nie bylem zmuszony sluchac jednego.
Co do tej akcji co sie stalo to nie widzialem ,a slyszalem napisze krótko.
OCHRONIARZE Ch..... wam w twarze !!
Można przeżyć życie w sposób tak pełny, iż pod koniec jesteś gotów na śmierć, gdyż nie zostaje ci nic innego do roboty 
- Brodacz
- Żak
- Kontaktowanie:
Bodzio widze że Ty robisz napinke więc po co ta gadka? Czekaliśmy na reszte ekipy koło zamku (jak sie okazało wtedy włąśnie dostawali p... od ochroniarzy za ściąganie naszych flag
) A to chyba o nas swiadczy... no właśnie jak? Nie wyraziłes sie konkretnie. Że co? Że rzuciliśmy sie na Was z siekierami? Wyobraź sobie,że nie! Czekaliśmy na reszte ekipy aby zwartą grupa pójsc do miasta (oczywiście po to by robic zadymy
) Jak sie okazało musieliśmy leciec na odsiecz naszym kumplom
(a jaka policja była w szoku że nie robimy zadymy tylko biegiem wracamy na hale
) A tak BTW Ty rozpocząłeś napinke
Co do samego meczu to powiem tylko tyle że grała jako jedyna chyba Kim.Reszta dziewczyn sie nie dostosowała do jej poziomu. Na koniec jeszcze Szopen poszalała troszke
Pcheła w końcówce tez sie obudziła ale to wszystko za późno
A dziewczynom z Polkowic siedziała "trójka" strasznie
Praktycznie sie nie myliły.Mecz ciekawy ale cóż znowu porażka.Trzeba troche wstrząsnąc zespołem bo będzie źle.Gratuluje Polkowicom zwycięstwa ale rewanż to (mam nadzieje) juz nie będzie taki spacerek
EDIT
Kim jest nasz szef??
Mamy kogoś takiego?
A myśmy dopingowali drużynę przeciwną? Chyba Włókniarz Pabianice (pozdro dla ludzi z Pabianic)
Co do samego meczu to powiem tylko tyle że grała jako jedyna chyba Kim.Reszta dziewczyn sie nie dostosowała do jej poziomu. Na koniec jeszcze Szopen poszalała troszke
EDIT
Kim jest nasz szef??
Ja go znam to jest ten no...
- polite boy
- Żak
- polite boy
- Żak
- polite boy
- Żak
pomimo tego, ze "media" i nie tylko zapowiadały, ze bedzie to bardzo wyrównane spotkanie, w którym cieżko wskazac faworyta - faworyt byl i bez wiekszych problemow wywiozl z Brzegu 2punkty. swietnie zaczela Jeziorna, dobrze skonczyla Coker, fantastycznie przez caly mecz grala Bortelova, a swoje dorzucila Szyszka i Jancia. gdyby nie wyrazne rozluznienie w czwartej kwarcie powinno sie skonczyc +20. w Brzegu podobala mi sie tradycyjnie Czesia no i Kim. runde konczymy na 3. miejscu i oby tak po sezonie
gratulacje jeszcze dla ekipy, ktora wybrala sie do Brzegu. z tego co widzialem w TV zaprezentowaliscie sie b.dobrze - tak 3mać! ja za chwile rowniez wyruszam na mecz wyjazdowy - o 13:00 gra Iliga MOS Wroclaw : Orzel Polkowice
gratulacje jeszcze dla ekipy, ktora wybrala sie do Brzegu. z tego co widzialem w TV zaprezentowaliscie sie b.dobrze - tak 3mać! ja za chwile rowniez wyruszam na mecz wyjazdowy - o 13:00 gra Iliga MOS Wroclaw : Orzel Polkowice