22 kolejka: Wisła Kraków - Lotos Gdynia

forum dyskusji o sprawach pozaboiskowych

Moderatorzy: rzymi, Lisu, Marco

MuFa
Żak
Kontaktowanie:

Postautor: MuFa » 04 marca 2007, 21:11

tankista pisze:Ej czy jest taka drużyna koszykarska jak Lechia GdańsK? :?

Ej nie wiem, ej a moze ktos inny wie :lol:

Grzesiek.
Nowy na forum

Postautor: Grzesiek. » 04 marca 2007, 21:39

SEP-CE pisze:ale to już nie o to chodzi !! Wisła ma zgody klubowe z Lechią Gdańsk, Śląskiem Wrocław !! I nie ważne czy to jest mecz piłki nożnej czy koszykówki zawsze Lechia i Śląsk jest pozdrawiana (chyba :P)

Jeszcze Unia, Nas w mlynie ponad 200, pierwsza kwarta to protest dopingujemy "zza" sektora i "pozdrawiamy" co chwile tvp reszta meczu juz z sektora, doping dobry zabawa rownierz :D
Pozdrawiam
P.S Pierwszy sie napiolem:)
Zjeeeeeeeeemy Waaaaaaaas K**********rwaaaaaaaa, wpadac do Krakowa:)

TyLkO AzS KKJG
Żak
Kontaktowanie:

Postautor: TyLkO AzS KKJG » 04 marca 2007, 21:43

Bo to wszystko z piłki noznej...
Unia Tarnow,Slask Wroclaw,Lecha Gdansk...
Ale przyznam ze troszke was tam bylo...
Wszystko mozna sie dowiedziec po tym teledysku...
http://www.youtube.com/watch?v=IDrXmyI_Ibw
Pozdrawiam...;]
[b]"No co ty stary nowy zespól nowe plany, twoj świat niepoczytany?masz swoj klub kochany?
Ja pozdrawiam Poznan to jest ten dar ktory mamy"[b]

Awatar użytkownika
SEP-CE
Młodzik

Postautor: SEP-CE » 04 marca 2007, 21:45

don.deks00 pisze:ogladajac ten mecz zauwazylem rozwijany przez kibiców Wisły transparent z napisem

"dla was to promocja dla nas czyste pedelstwo"

czy jakos tak to brzmialo. o co w tym chodzilo jesli mozna wiedziec??

własnie :P bo też się zastanawiałem nad tym :)

Awatar użytkownika
Siero
Senior
Kontaktowanie:

Postautor: Siero » 04 marca 2007, 21:46

sory, że pytam ale jaki był powód tego protestu chodzi o tvp ale dokładnie
MRKS Włókniarz Pabianice http://mrks.wlokniarz.info/

TS_1906
Nowy na forum

Postautor: TS_1906 » 04 marca 2007, 22:18

sienot pisze:sory, że pytam ale jaki był powód tego protestu chodzi o tvp ale dokładnie

mecz zrobili tak by nie dało się objechać do Zabrza i pójść na halę
nie było meczu w tv tylko puscili na tvp sport, do którego ma dostęp pareset ludzi w skali kraju
poza tym wcześniej tvp nazbierały się inne grzeszki
najlepiej niech napisze ktoś kto był na meczu, bo ja zaliczałem Zabrze :twisted:
Ostatnio zmieniony 04 marca 2007, 22:19 przez TS_1906, łącznie zmieniany 1 raz.
Obrazek

kwassek
Młodzik
Kontaktowanie:

Postautor: kwassek » 04 marca 2007, 22:18

Chodzilo o to ze juz 3 tygodnie przed meczem apelowalismy do klubu o przelozenie spotkania, na sobote, gdyz nasi pilkarze grali w niedziele o 14.30 w Zabrzu. Zarzad niestety stwierdzil ze nie maja na to wplywu.... wiec postanowislismy zaprostestowac i opoznic nieco mecz, dzieki czemu okolo 50 osob przyjezdza na 4ta kwarte prosto z Zabrza.

1szy transparent odnosnie tego ze rzucilismy na parkiet okolo 180 serpentyn i 10 pelnych siatek konfetii "14.30 - Zabrze, 18.45 - Lotos, Podziekujcie TVP"

Tak jak napisal Grzesiek dopingujemy zza sektora, i wracamy na 2ga kwarte. Transparent Wy to nazywacie promocja, a my czystym pedalstwem" odnosi sie do tego ze TVP strasznie sie lansuje ze promuje koszykowke poprzez transmisje z meczow. Dlatego termin meczu - dla nas to pedalstwo, bo dobrze wiedzieli ze gramy w Zabrzu.

Nas w mlynie okolo 250 osob :) Doping moze byc... Wygrana sie liczy . Pozdro

Awatar użytkownika
ginda
Senior
Kontaktowanie:

Postautor: ginda » 04 marca 2007, 22:22

nie było meczu w tv tylko puscili na tvp sport, do którego ma dostęp pareset ludzi w skali kraju

Wrocław elegancko pokazał mecz
Dziewczyny jeśli chcecie,
zwycięstwa poczuć smak,
musicie walczyć, trenować,
dopingiem was wspieramy,
a wiarę w sercu mamy,
po meczu będziem świętować

Grzesiek.
Nowy na forum

Postautor: Grzesiek. » 04 marca 2007, 22:23

Powiem jeszcze tyle ze jak dopingowalismy zza sektora to ochrona sie bala ze jak bedziemy skakac to sie hala zawali wiec beczka :lol:

edit: Obrazek
z Naszego forum
Zjeeeeeeeeemy Waaaaaaaas K**********rwaaaaaaaa, wpadac do Krakowa:)

Awatar użytkownika
Marco
Junior
Kontaktowanie:

Postautor: Marco » 04 marca 2007, 23:11

Było dobrze, ale na PO myślę będzie jeszcze lepiej.Pomimo niefortunnych terminów piłki i kosza udaje nam się zebrać pokaźną liczbę w młynie.

No cóż jedziemy dalej....
Obrazek
Obrazek
WislaLive.pl

Awatar użytkownika
P.OLD
Młodzik

Postautor: P.OLD » 04 marca 2007, 23:59

pod koniec 4 kwarty cała hala wstaje i jest niezły kocioł... 10 osobowa grupka "dopingujący" kibiców z gdynii nie rzuca na kolana.... choć wstępnie zamówili 50 biletów.

KIBIC
Junior

Postautor: KIBIC » 05 marca 2007, 01:09

kwassek pisze:Chodzilo o to ze juz 3 tygodnie przed meczem apelowalismy do klubu o przelozenie spotkania, na sobote, gdyz nasi pilkarze grali w niedziele o 14.30 w Zabrzu. Zarzad niestety stwierdzil ze nie maja na to wplywu.... wiec postanowislismy zaprostestowac i opoznic nieco mecz, dzieki czemu okolo 50 osob przyjezdza na 4ta kwarte prosto z Zabrza.

1szy transparent odnosnie tego ze rzucilismy na parkiet okolo 180 serpentyn i 10 pelnych siatek konfetii "14.30 - Zabrze, 18.45 - Lotos, Podziekujcie TVP"

Tak jak napisal Grzesiek dopingujemy zza sektora, i wracamy na 2ga kwarte. Transparent Wy to nazywacie promocja, a my czystym pedalstwem" odnosi sie do tego ze TVP strasznie sie lansuje ze promuje koszykowke poprzez transmisje z meczow. Dlatego termin meczu - dla nas to pedalstwo, bo dobrze wiedzieli ze gramy w Zabrzu.

Nas w mlynie okolo 250 osob :) Doping moze byc... Wygrana sie liczy . Pozdro

nie mam nic przeciwko ale chyba Wam się w głowach poprzewracało pod kibiców układac terminarz meczów? :arrow: :lol: Ale z drugiej strony może by było fajnie jak by tak było , bo też się nie wyrabiam czasami :wink: :D :lol:
http://www.lechiarugby.pl !!

(\_/)
(O.o)
(> <)

This is Bunny.
Copy Bunny into your signature
to help him on his way to world Domination :lol:

Awatar użytkownika
Lisu
Kadet

Postautor: Lisu » 05 marca 2007, 07:45

KIBIC pisze:nie mam nic przeciwko ale chyba Wam się w głowach poprzewracało pod kibiców układac terminarz meczów? :arrow: :lol:

:lol: :lol: :lol:

Dlaczego mnie to nie dziwi?

A niby dla kogo grają zawodniczki? Gdyby nie zainteresowanie ludzi (kibiców) nie byłoby TV, nie byłoby sponsorów a co za tym idzie nie byłoby pieniędzy i nie byłoby ligi.

Z resztą należysz do tego typu "kibiców" dzięki którym mamy Lotos, Nova Trading, Polfa itp. w lidze więc zdaję sobie sprawę że nie zrozumiesz nigdy tego.

kwassek
Młodzik
Kontaktowanie:

Postautor: kwassek » 05 marca 2007, 09:27

Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek

Dziennik Polski
Doping zza trybuny

W pierwszej kwarcie sektor zajmowany przez najgłośniejszych fanów Wisły był opuszczony. Pojawił się na nim tylko transparent z hasłem: "14.30 Zabrze, 18.45 Lotos, podziękujcie TVP". Była to forma protestu przeciwko terminowi spotkania, które ze względu na telewizyjną transmisję odbyło się wczoraj wieczorem. Z tego powodu koszykarskiego hitu nie mogli zobaczyć kibice wracający z Zabrza z meczu piłkarzy Wisły. Mimo opuszczonego sektora doping dobiegał z balkonu trybun. Od drugiej kwarty sektor się wypełnił fanami.

Awatar użytkownika
simon
Oldboy
Kontaktowanie:

Postautor: simon » 05 marca 2007, 12:18

KIBIC pisze:ale chyba Wam się w głowach poprzewracało pod kibiców układac terminarz meczów? :arrow: :lol: Ale z drugiej strony może by było fajnie jak by tak było , bo też się nie wyrabiam czasami :wink: :D :lol:

Przyznam szczerze, że tak jak Cię lubię, tak zastanawiam się zwykle (coraz) dłuższą chwilkę przy czytaniu (z próbą zrozumienia) Twoich postów.

Mam prośbę - przeczytaj jeszcze raz swój tekst i podejmij wyzwanie na niego odpowiedzieć tak, jakby pisał go ktoś zupełnie inny...

Ja rozumiem, że "tradycja" rozgrywania meczów "na własnym podwórku" o 14.30 czy innych jedenastych nieco poglądy potrzeby grania dla kibiców wypacza... ale musisz mi uwierzyć na słowo, że w skali reszty kraju to nie jest standard...

Wróć do „Kibice”