Za bary:

Moderatorzy: rzymi, Lisu, Marco
Kuba pisze:19andrew81 pisze:Odnośnie dopingu kibiców z Brzegu - ktoś wcześniej napisał, że jeśli słyszeliśmy tylko bebny, a nie śpiewy, to musi iść do laryngologa... moim skromnym zdaniem trzy bębny to zdecydowanie za dużo. i nawet jak stałem bliżej was niż naszych kibiców, to i tak głownie słyszalne były bębny, a nie wasze śpiewy
No ja tez nie slyszalem co wy spiewacie a to ze slyszales akurat bebny to moze dlatego ze byliscie na drugiem koncu sali bo my was tez zesmy praktycznie nie slyszeli bo u nas bylo glosno i tez moze z tego powodu(ze u wasbylo glosno) ty nie slyszales spiewow tak jak ja waszych a bebny sa glosniejsze od spiewow wiec dla tego slyszales moze tylko bebny.
Ale ja pisalem, ze slyszalem tylko wasze bebny stojąc blizej was niż "nas"
Misiex pisze:Michal-WKS pisze:Ci kibice Kolejorza z Polkowic w praktyce są fanami lubińskiego MKS-u.
Ale wam pojechał "kibice Kolejorza". Ja bym się tak nie dał
.
110% AntyZagłębieLubin !!![]()
Lech & LegiaPozdro dla kumatych
.
Michal-WKS pisze:Misiex pisze:Michal-WKS pisze:Ci kibice Kolejorza z Polkowic w praktyce są fanami lubińskiego MKS-u.
Ale wam pojechał "kibice Kolejorza". Ja bym się tak nie dał
.
110% AntyZagłębieLubin !!![]()
Lech & LegiaPozdro dla kumatych
.
Lech & Legia? To jak tak, to ja obwieszczam światu, że Śląsk zawarł zgodę z Cracovią i Widzewem.Drogi Panie, Smoleń przy Panu wysiada...
![]()
PS. Jak czytam takie posty, to jestem za zwiększeniem abonamentu za Neostradę.

Misiex pisze:Jeszcze jakbyś doczytał "pozdro dla kumatych" to byłoby super.
Nie umiesz czytać? Nie pisz! Nie wkurwiaj!
A my swoje... Legia & Lech. I dalej pozdro dla kumatych

Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 7 gości