22 kolejka: Orzeł Polkowice - Odra Brzeg

forum dyskusji o sprawach pozaboiskowych

Moderatorzy: rzymi, Lisu, Marco

Kuba
Oldboy

Postautor: Kuba » 04 marca 2007, 15:02

kilka fotek kibiców z wczorajszego meczu:

Obrazek
Za bary:
Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Misiex
Nowy na forum

Postautor: Misiex » 04 marca 2007, 15:21

Michal-WKS pisze:Ci kibice Kolejorza z Polkowic w praktyce są fanami lubińskiego MKS-u.

Ale wam pojechał "kibice Kolejorza" :lol: . Ja bym się tak nie dał :).

110% AntyZagłębieLubin !! :twisted:

Lech & Legia :wink: Pozdro dla kumatych :wink: .
Obrazek
Obrazek

Obrazek
Obrazek

Awatar użytkownika
19andrew81
Żak

Postautor: 19andrew81 » 04 marca 2007, 15:43

Kuba pisze:
19andrew81 pisze:
Odnośnie dopingu kibiców z Brzegu - ktoś wcześniej napisał, że jeśli słyszeliśmy tylko bebny, a nie śpiewy, to musi iść do laryngologa... moim skromnym zdaniem trzy bębny to zdecydowanie za dużo. i nawet jak stałem bliżej was niż naszych kibiców, to i tak głownie słyszalne były bębny, a nie wasze śpiewy

No ja tez nie slyszalem co wy spiewacie a to ze slyszales akurat bebny to moze dlatego ze byliscie na drugiem koncu sali bo my was tez zesmy praktycznie nie slyszeli bo u nas bylo glosno i tez moze z tego powodu(ze u wasbylo glosno) ty nie slyszales spiewow tak jak ja waszych a bebny sa glosniejsze od spiewow wiec dla tego slyszales moze tylko bebny.

Ale ja pisalem, ze slyszalem tylko wasze bebny stojąc blizej was niż "nas" ;-)

No ok ale jak wczesniej pisalem bebny przy spiewaniu raczej malo byly uzywane i chodzilo mi o to ze nie slyszelm co wy tez spiewacie bo u nas tak jak i u was bylo bardzo glosno i bylismy po drugiej stronie sali dlatego nikt nie slyszal co spiewa druga strona poza tymi co siedzieli po srodku bo sam napisales ze mieli istne stereo wiec widac ze obie grupy kibicow zrowno wy jak i my spisalismy sie dobrze :!: :!: :!:
oby wiecej takich meczy :!: :!: :!:
Wojny się nie uniknie można ją tylko przełożyć aż wróg będzie silniejszy

Awatar użytkownika
devil
Nowy na forum

Postautor: devil » 04 marca 2007, 15:54

Ja powiem tak. Siedziałam sobie z piknikami na samym środku hali i dochodzę do wniosku, że kibice z Brzegu swoje bębenki "włączali" aby zagłuszyć nas :P hehe fakt faktem troszkę im się to udało, ale brzeskiego dopingu nie słyszałam dzięki temu wcale. Znaczy jakieś krzyki, ale trudno usłyszeć co. Syzyfowa praca jednym słowem.
Nasi przyzwoicie. Ale jeszcze można dać z siebie więcej bez wątpienia, jeśli chodzi o natężenie dźwięku, bo zabawa była przednia.

KOSZMAR
Amator

Postautor: KOSZMAR » 04 marca 2007, 21:41

Ale wszysycy marudza o tych będbanch w też amcie 3 bębny i też nie rozumiałem, waszych spiewow tlyko krzyki i bębny wiec to takei błedne koło i zbędna dyskusja , na sali niesie i to datego niewyraznie słychac spiewy u nas an hali jakoś mi się wydaje że niema takeigo pogłosu i wyraznie słychać spiewy!!!!!!!!!!
Sadze ze pora skoczyc juz o tych bębnach
pozdro

Awatar użytkownika
KACPERS
Żak

Postautor: KACPERS » 04 marca 2007, 21:52

Mieliśmy 3 bębny ale używany był jeden no niekiedy dwa :) Nie ma co się spierać nikogo nie było dobrze słychać bo po hali niesie się echo. Przy dwóch licznych ekipach wychodzi z tego niezły szum dlatego nikt nikogo nie słyszał :wink:

Awatar użytkownika
SEP-CE
Młodzik

Postautor: SEP-CE » 04 marca 2007, 21:53

jak słyszałem to ludzie po środku mowili, że mieliniezłe stereo :D:P to świadczy o dobrym i głośnym dopingu obu ekip :)

Kuba
Oldboy

Postautor: Kuba » 04 marca 2007, 22:04

Kolejna porcja fotek. Zdjęcia dzięki uprzejmości Konrada Kaptura ;-)

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Awatar użytkownika
ginda
Senior
Kontaktowanie:

Postautor: ginda » 04 marca 2007, 22:07

Kuba normalnie ultrasem jesteś na zdjęciu:D:D
Dziewczyny jeśli chcecie,
zwycięstwa poczuć smak,
musicie walczyć, trenować,
dopingiem was wspieramy,
a wiarę w sercu mamy,
po meczu będziem świętować

Awatar użytkownika
polite boy
Żak

Postautor: polite boy » 04 marca 2007, 22:10

a misiu :lol:

Awatar użytkownika
Manic
Żak
Kontaktowanie:

Postautor: Manic » 04 marca 2007, 22:44

Dzięki Kuba za Foty.

Michal-Lemberg
Amator

Postautor: Michal-Lemberg » 04 marca 2007, 23:31

Misiex pisze:
Michal-WKS pisze:Ci kibice Kolejorza z Polkowic w praktyce są fanami lubińskiego MKS-u.

Lech & Legia? To jak tak, to ja obwieszczam światu, że Śląsk zawarł zgodę z Cracovią i Widzewem. :lol: Drogi Panie, Smoleń przy Panu wysiada... :D

PS. Jak czytam takie posty, to jestem za zwiększeniem abonamentu za Neostradę. :D

Misiex
Nowy na forum

Postautor: Misiex » 04 marca 2007, 23:55

Michal-WKS pisze:
Misiex pisze:

Lech & Legia? To jak tak, to ja obwieszczam światu, że Śląsk zawarł zgodę z Cracovią i Widzewem. :lol: Drogi Panie, Smoleń przy Panu wysiada... :D

PS. Jak czytam takie posty, to jestem za zwiększeniem abonamentu za Neostradę. :D

Jeszcze jakbyś doczytał "pozdro dla kumatych" to byłoby super :roll: .

Nie umiesz czytać? Nie pisz! Nie wkurwiaj!

A my swoje... Legia & Lech :wink: . I dalej pozdro dla kumatych :wink:
Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Michal-Lemberg
Amator

Postautor: Michal-Lemberg » 05 marca 2007, 01:12

Misiex pisze:Jeszcze jakbyś doczytał "pozdro dla kumatych" to byłoby super :roll: .

Nie umiesz czytać? Nie pisz! Nie wkurwiaj!

A my swoje... Legia & Lech :wink: . I dalej pozdro dla kumatych :wink:

Mam trudności z hebrajskim. :D Nie mam już sił do tych polkowiczan. Rynek w tym ich miasteczku jest, zabytkowy wiatrak jest, basen jest, hala jest, ciekawe tylko czy szpital psychiatryczny się tam również znajduje (oczywiście z całym szacunkiem)? :D Chłopaki z Polkowic, dajcie już spokój tym lubinkom i Pyrom, bo jeszcze zasilicie jego szeregi. :P

A tak swoją drogą... Misiex, teksty typu "pozdro dla kumatych" widziałem już setki razy na onecie lub 90minut.pl i uwierz mi, jak coś takiego widzę, to załamuję ręce. Po prostu nie reaguję już na to. I nie unoś tak się, bo starałem się zwrócić uwagę w sposób zaowolowany a nie chamski, zaś Ty pewne granice przekroczyłeś. Jakie miasto, takie zwyczaje... :D Mimo wszystko pzdr!

Hey Śląsk!

Misiex
Nowy na forum

Postautor: Misiex » 05 marca 2007, 07:17

Przekroczyłem granice bo ja z kolei nie mam sił do tych brzeżan... Napisałem "Lech & Legia - pozdro dla kumatych" a ty mnie do psychiatryka wysyłasz? Może sam się tam udaj skoro widzisz tu... właściwie chuj wie co masz do tego tekstu... :roll:

No nie gadaj, że widziałeś teksty "pozdro dla kumatych"... Jestem pełen podziwu dla tego. To jeszcze spytaj swojego starszego brata (tego, który ma 12 lat) co one znaczą :roll: .

I będę ci zwracał tak uwagę, jak uznam to za stosowne, jak będziesz się np. wpierdalał w nie swoje sprawy. No, ale nawet w mieście Brzeg niektórzy mają policyjne zwyczaje...
Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Wróć do „Kibice”