SERDECZNIE POZDRAWIAM ARMIE BIALEJ GWIAZDY
przy dobrym ukladzie tabeli moze spotkamy sie jeszce w tym sezonie
TRZEJ KRÓLOWIE WIELKICH MIAST ŚLĄSK WISEŁKA LECHIA GDAŃŚK
Moderatorzy: rzymi, Lisu, Marco

...Kiedy jeździłam na mecze do Krakowa zawsze dziwiło mnie to, że tak mało ludzi przychodzi na mecze, a już o zorganizowanym kibicowaniu nie było mowy. Tłumaczy to może fakt, że Wiślaczki musiały "walczyć" o publikę z prawdziwie męskim sportem na najwyższym poziomie - piłką nożną. Dlatego tym większe moje zaskoczenie, kiedy na mecz do Brzegu za autokarem zawodniczek przyjechał autokar… kibiców, którzy zajęli cały sektor na naszej hali. Było to naprawdę bardzo miłe i dodające skrzydeł, przede wszystkim krakowiankom, doświadczenie. Cieszę się również, że obie grupy kibiców potrafiły tak wspaniale kibicować swoim drużynom bez ubliżania sobie nawzajem...
ann pisze:fragment bloga Gosi Babickiej:...Kiedy jeździłam na mecze do Krakowa zawsze dziwiło mnie to, że tak mało ludzi przychodzi na mecze, a już o zorganizowanym kibicowaniu nie było mowy. Tłumaczy to może fakt, że Wiślaczki musiały "walczyć" o publikę z prawdziwie męskim sportem na najwyższym poziomie - piłką nożną. Dlatego tym większe moje zaskoczenie, kiedy na mecz do Brzegu za autokarem zawodniczek przyjechał autokar… kibiców, którzy zajęli cały sektor na naszej hali. Było to naprawdę bardzo miłe i dodające skrzydeł, przede wszystkim krakowiankom, doświadczenie. Cieszę się również, że obie grupy kibiców potrafiły tak wspaniale kibicować swoim drużynom bez ubliżania sobie nawzajem...
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 9 gości