21 kolejka: Odra Brzeg - Wisła Kraków

forum dyskusji o sprawach pozaboiskowych

Moderatorzy: rzymi, Lisu, Marco

Awatar użytkownika
19andrew81
Żak

Postautor: 19andrew81 » 25 lutego 2007, 14:54

O dopingu napisano juz wszystko wiec nie bede sie powtarzal. Na meczu tym czulem sie jak na swiecie koszykarskim naprawde rewelacja :!: :!: :!: a chodze na koszykarki nieprzerwanie od 1999 roku wiec troche juz widzialem. Naprawde atmosfera na tym meczu byla fantastyczna :D za co dziekuje ekipie z Krakowa i naszemu skladowi jeszce do tej pory ledwo mowie :D oby wiecej takich meczy.
SERDECZNIE POZDRAWIAM ARMIE BIALEJ GWIAZDY :!: :!: :!:
przy dobrym ukladzie tabeli moze spotkamy sie jeszce w tym sezonie :D

TRZEJ KRÓLOWIE WIELKICH MIAST ŚLĄSK WISEŁKA LECHIA GDAŃŚK :!: :!: :!:
Wojny się nie uniknie można ją tylko przełożyć aż wróg będzie silniejszy

Awatar użytkownika
YorkieBoy
Nowy na forum

Postautor: YorkieBoy » 25 lutego 2007, 20:30

Było dobrze! Gratulacje Wisełka! Przede wszystkim chcialbym Wam pogratulowac udanego wyjazdu! Uważam, że razem stworzyliśmy dobrą oprawę na meczu to widowisko mogło sie podobac i napewno podobalo sie niejednemu! Dzieki za przyjazd mam nadzieje ze kiedys bedziemy mogli Wam dorownac i rownie liczna grupa zawitac do Krakowa! Krakow dobrze mi sie kojarzy 8)
pozdro

trzej królowie wielkich miast Ślask Wisełka Lechia Gdansk
Ch>W>D>P śmierc kłurwom i frajerkom i cenzurze !!!

kwassek
Młodzik
Kontaktowanie:

Postautor: kwassek » 25 lutego 2007, 20:37

http://www.youtube.com/watch?v=wPXi6L4rCVI

SORKI ANN :P ubiegłem CIE ... prezentacja drużyny Wisły ;)

Awatar użytkownika
YorkieBoy
Nowy na forum

Postautor: YorkieBoy » 25 lutego 2007, 20:38

a moze by tak jakis filmik naszego sektoru :lol: nie pogniewam sie
Ch>W>D>P śmierc kłurwom i frajerkom i cenzurze !!!

Michal-Lemberg
Amator

Postautor: Michal-Lemberg » 25 lutego 2007, 20:49

Również przyłączam się do pozytywnych opinii n/t dopingu podczas niedzielnego spotkania. Wiślakom należy się duży plus za akcję karnawałową i świetny doping. Brawo Bracia! Cieszę się, że Brzeg i Kraków łączą nie tylko powiązania historyczne, ale i miłość do Pewnego Klubu ze Stolicy Dolnego Śląska. :) Hey Śląsk!
Z drugiej strony - w brzeskim młynie również dostrzec można wiele pozytywów (głośny doping, sektorówka, oflagowanie na barierce), ale są też rzeczy, do których można byłoby się przyczepić. Nie będę jednak tego tutaj poruszał lub w jakimkolwiek sensie komentował, bo uważam to za sprawę wewnątrzgrupową a nie jawną. No chyba, że się mylę, to najmocniej proszę o wybaczenie. W tej kwestii więc zapraszam na priva lub gg. Pzdr!

PS. Mateusz (chyba dobrze pamiętam), czekam na info... :)
Ostatnio zmieniony 25 lutego 2007, 20:55 przez Michal-Lemberg, łącznie zmieniany 2 razy.

Grzesiek.
Nowy na forum

Postautor: Grzesiek. » 25 lutego 2007, 20:50

Napisze tak: jak na taka ilosc bylismy przecietni (bardzo krytycznie), pary razy bardzo dobrze wyszło HSV, oprawa naprawde super-straszna beka
Pozdrawiam
Dziekujemy za wsparcie!!
Ostatnio zmieniony 25 lutego 2007, 21:54 przez Grzesiek., łącznie zmieniany 1 raz.
Zjeeeeeeeeemy Waaaaaaaas K**********rwaaaaaaaa, wpadac do Krakowa:)

KOSZMAR
Amator

Postautor: KOSZMAR » 25 lutego 2007, 20:51

Co prawda to rawda co prawda to nei grzech jeśli ktoś ma filmik z naszym dopingime to zdałobysię go tu umieścić z góry dzieki pozdrawiam

kwassek
Młodzik
Kontaktowanie:

Postautor: kwassek » 25 lutego 2007, 22:15

jeszcze pomeczowa napinka :)

Obrazek

MuFa
Żak
Kontaktowanie:

Postautor: MuFa » 26 lutego 2007, 00:33

Michal-WKS pisze:
PS. Mateusz (chyba dobrze pamiętam), czekam na info... :)

dobrze pamietasz a ja nie zapomnialem i jak tylko bede mial pewne info w pewnej sprawie, dam Ci na pewno znac, pozdrawiam :)

Awatar użytkownika
ann
Administrator

Postautor: ann » 26 lutego 2007, 11:48

troszkę fotek naszego sektora
Obrazek

Obrazek

Obrazek

również kibice Brzegu zostali uwiecznieni przez naszego fotografa;)
Obrazek

Obrazek

a po meczu dziewczyny i trenerzy dziękują za doping

Obrazek
Jeśli ktoś w Krakowie zapyta się za 20 lat: kim była DeForge? Odpowiedź będzie tylko jedna: wielką zawodniczką!

https://www.youtube.com/watch?v=N7ABk7vDous

Awatar użytkownika
Kaśka#4
Żak

Postautor: Kaśka#4 » 26 lutego 2007, 21:56

pięknie, pięknie :lol: :twisted:
mistrz, mistrz nasz TS!

Awatar użytkownika
ann
Administrator

Postautor: ann » 16 marca 2007, 16:19

fragment bloga Gosi Babickiej:

...Kiedy jeździłam na mecze do Krakowa zawsze dziwiło mnie to, że tak mało ludzi przychodzi na mecze, a już o zorganizowanym kibicowaniu nie było mowy. Tłumaczy to może fakt, że Wiślaczki musiały "walczyć" o publikę z prawdziwie męskim sportem na najwyższym poziomie - piłką nożną. Dlatego tym większe moje zaskoczenie, kiedy na mecz do Brzegu za autokarem zawodniczek przyjechał autokar… kibiców, którzy zajęli cały sektor na naszej hali. Było to naprawdę bardzo miłe i dodające skrzydeł, przede wszystkim krakowiankom, doświadczenie. Cieszę się również, że obie grupy kibiców potrafiły tak wspaniale kibicować swoim drużynom bez ubliżania sobie nawzajem...
Jeśli ktoś w Krakowie zapyta się za 20 lat: kim była DeForge? Odpowiedź będzie tylko jedna: wielką zawodniczką!

https://www.youtube.com/watch?v=N7ABk7vDous

Awatar użytkownika
Siero
Senior
Kontaktowanie:

Postautor: Siero » 16 marca 2007, 16:39

Kibice Stali :):) ekipa widać I klasa :)
MRKS Włókniarz Pabianice http://mrks.wlokniarz.info/

MuFa
Żak
Kontaktowanie:

Postautor: MuFa » 16 marca 2007, 16:54

ann pisze:fragment bloga Gosi Babickiej:

...Kiedy jeździłam na mecze do Krakowa zawsze dziwiło mnie to, że tak mało ludzi przychodzi na mecze, a już o zorganizowanym kibicowaniu nie było mowy. Tłumaczy to może fakt, że Wiślaczki musiały "walczyć" o publikę z prawdziwie męskim sportem na najwyższym poziomie - piłką nożną. Dlatego tym większe moje zaskoczenie, kiedy na mecz do Brzegu za autokarem zawodniczek przyjechał autokar… kibiców, którzy zajęli cały sektor na naszej hali. Było to naprawdę bardzo miłe i dodające skrzydeł, przede wszystkim krakowiankom, doświadczenie. Cieszę się również, że obie grupy kibiców potrafiły tak wspaniale kibicować swoim drużynom bez ubliżania sobie nawzajem...

widac ze co niektorzy (patrz Gosia Babicka) lekko niezorientowane, heh

Wróć do „Kibice”