Mecze o 3 miejsce: MKS Orzeł - AZS PWSZ Gorzów

forum dyskusji o sprawach pozaboiskowych

Moderatorzy: rzymi, Lisu, Marco

Awatar użytkownika
MirU <poznań>
Kadet
Kontaktowanie:

Postautor: MirU <poznań> » 06 maja 2007, 00:02

Meczyk booooooomba :D o reszcie się nie wypowiadam bo byłem tam relaksyjnie :D po ciężkiej niedzieli... Jeszcze raz gratki dla Polkowic!

P.S

Pozdro dla Fajnej Barmanki :P :D hmmmmm...

Kuba
Oldboy

Postautor: Kuba » 06 maja 2007, 12:00

No sorry, ale tak być nie będzie - zejdźcie w końcu z trenera Nowakowskiego :? to powoli przestaje być śmieszne, a ciągłe zwalanie winy na niego jest co najmniej śmieszne. Endrju - Czy naprawdę sądzisz, że nasz trener zadecydował o tym, ze mają was nie wpuszczać :? No nie bądź śmieszny...

Endrju
Senior
Kontaktowanie:

Postautor: Endrju » 06 maja 2007, 20:46

Kuba pisze:No sorry, ale tak być nie będzie - zejdźcie w końcu z trenera Nowakowskiego :? to powoli przestaje być śmieszne, a ciągłe zwalanie winy na niego jest co najmniej śmieszne. Endrju - Czy naprawdę sądzisz, że nasz trener zadecydował o tym, ze mają was nie wpuszczać :? No nie bądź śmieszny...

W meczu nr 2 na zyczenie pana Andrzeja N. przeniesiono nas do sektora (o ktorym sami mowiliscie ze 1-szy raz kibice tam siedza). Wiec to tylko przypuszczenia moje :) Jedno jest pewne dla mnie wasz trener to Nr 1... ;] heh
NIGDY NIE ZGINIE AZS !! NIGDY NIE ZGINIE !!
"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów."- Stanisław Lem

Kuba
Oldboy

Postautor: Kuba » 06 maja 2007, 21:39

W gwoli ścisłosci - nie peirwszy raz zasiadali tam goście ;-) Zapytajcie ŁKSu, gdzie siedzieli jak w Polkowicach odbierali brązowe medale, gdy trenerem ŁKSu był ... Nowakowski 8) ;)

Endrju
Senior
Kontaktowanie:

Postautor: Endrju » 06 maja 2007, 21:49

SEP-CE pisze:ps. to bylo wyznaczone miejsce dla Was czy sami tam poszliście ?? Bo nigdy jeszcze nie widzialem aby kibice przyjezdni tamzasiadali !!

Czy ja to napisalem czy ktorys z was ?? Skomentowalem to co przeczytalem i tyle !

Wiec "koncze ta bajke i ide na fajke" :D
NIGDY NIE ZGINIE AZS !! NIGDY NIE ZGINIE !!
"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów."- Stanisław Lem

Wróć do „Kibice”