8 kolejka: Wisła Kraków - KK AZS Jelenia Góra

forum dyskusji o sprawach pozaboiskowych

Moderatorzy: rzymi, Lisu, Marco

ŻOŁNIERZ
Żak

Postautor: ŻOŁNIERZ » 19 listopada 2007, 12:09

Po ch........... wtrącasz tu inne kluby? To forum kosza. Reprezentuje Olimpię. Ty Wisłę. Chwalisz się ,że kibice kosza i piłki na Wiśle to to samo. Więc pytam się się o Kielce? Czy to twoi czy moi ,,ziomkowie,, pojechali ze sprzetem? To dyskusja między kibicem Olimpii i Wisły. I na tych dwóch klubach ją zakończmy. Akceptujesz takie zachowania? Ok. Ja nie. Ale bez prenesji pózniej ,że ktos was gdzieś pobił. Moje zdanie jest krótkie. Koszykarskie hale dla kibiców a nie motłochu.

Awatar użytkownika
Marco
Junior
Kontaktowanie:

Postautor: Marco » 19 listopada 2007, 12:31

ŻOŁNIERZ pisze:Po ch........... wtrącasz tu inne kluby? To forum kosza. Reprezentuje Olimpię. Ty Wisłę.

tylko ty reprezentujesz koszykarską Olimpię a ja Wisłę Kraków (bez podziału na sekcję),jedni chodz ą na kosza lub piłkę a inni jeszcze na to i na to ,siatkówkę plywanie i brydz sporotwy oraz gimnastykę czy tez judo...

Chwalisz się ,że kibice kosza i piłki na Wiśle to to samo.

stwierdzam fakt wszyscy jestesmy kibicami Wisły Kraków a to ze jedni chodza na kosza a drudzy na pilkę to już wybór.

Więc pytam się się o Kielce? Czy to twoi czy moi ,,ziomkowie,, pojechali ze sprzetem

podobno to forum kosza a wywlekasz sprawy stadionowe zeby udowodnić swoje racje a takimi argumentami o Kielcach nozach i sprzecie tego nie osiągniesz

To dyskusja między kibicem Olimpii i Wisły.

ja z toba nie dyskutuję bo cięzko dyskutować z kims kto neguje próby działania mające na celu nie przenoszenia badz ograniczenia stadionowcyh nawyków na halę

I na tych dwóch klubach ją zakończmy.

wogole nie bede dyskutował o twoim klubie bo go nawet nie znam jak i ich kibiców (czyt. nie mialem stycznosci)

Akceptujesz takie zachowania? Ok. Ja nie.

jestem przeciwnikiem sprzetu jesli o to pytasz.

Ale bez prenesji pózniej ,że ktos was gdzieś pobił.

my akurat mamy swiadomosc jak i osoby ktore jeżdzą na Wisłę ze sa kibicami Wisły i będąc 2krotnie w Gdyni na Lotosie liczyłem się ze moga wystąpić nieprzyjemnosciami ze strony Arki i fajnie ze koszykówka w tych przpadkach okazała sie wolna od piłkaraskich animozji i mam nadzieję ze tak bedzie nadal, choc nigdy nie bede mial gwarancji ze za 3 czy 4 razem cos sie nie wydarzy bo reprezetnuję Wisłę Kraków

Moje zdanie jest krótkie. Koszykarskie hale dla kibiców a nie motłochu.

teraz modne słowo to kibol :)) moze napiszesz jakis artykuł na blogu Steca :))

I róznica ktorej ie widzisz albo nie chcesz widziec polega na tym ze ty jeździsz i kibicujesz Olimpii Poznań jako stricte klubowi koszykarskiemu i tak jestes postrzegany a nie jako zakamuflowany fan Lecha czy Warty Poznań(choc nie wierzę ze ktoregos nie darzysz sympatią) , ja jadę i kibicuję Wiśle Kraków i jestem postrzegany jako Wiślak a nie jako fan wislackiej koszykówki. ot taka niby drobna różnica.

I wbrew temu co sugerujesz wszystkie klubu z PLKK są postrzegane przez taki pryzmat jak ty patrzysz, ze to KOSZYKÓWKA.

Od nas tez jeżdzą osoby na mecze i cieszy fakt ze moga jeździć w spokoju bo to własnie jest KOSZYKÓWKA.
Obrazek
Obrazek
WislaLive.pl

ŻOŁNIERZ
Żak

Postautor: ŻOŁNIERZ » 19 listopada 2007, 16:10

Marco. My jesteśmy w takim szczęśliwym położeniu ,ze kibicujemy ....Poznaniowi. Oczywiście mogę mieć różne zdanie w różnych tematach ale ze spokojem na sali uścisnę rękę kibicowi AZSu,Unii Swarzędz. A piłka nozna? To forum koszykówki więc napewno nic na ten temat nie będę pisał.

TyLkO AzS KKJG
Żak
Kontaktowanie:

Postautor: TyLkO AzS KKJG » 19 listopada 2007, 16:39

Panowie co sie tutaj dzieje robicie igły z widły...DObrze ze ktos byl grzeczny w Krakowie i nas poinformowal i potem podszedl do nas pogadalismy sobie...to ze schowalem szalik to nic mi nie przeszkadza a wy juz robicie wielka awanture o nic :lol: :D Pozdrawiam:] :wink:
[b]"No co ty stary nowy zespól nowe plany, twoj świat niepoczytany?masz swoj klub kochany?
Ja pozdrawiam Poznan to jest ten dar ktory mamy"[b]

Wróć do „Kibice”