(Do Adminow: Jezeli moj temat byl nie potrzebnie zakladany i gdzies sa odpowiedzi prosze dac linka na prv)
Co nam wolno a co nie...
Moderatorzy: rzymi, Lisu, Marco
-
Endrju
- Senior
- Kontaktowanie:
Co nam wolno a co nie...
Zalozylem nowy temat bo nie wiedzialem gdzie to wrzucic... ale mam pytanie do bardziej zorientowanych jak to jest na innych halach... czy za odpalenie tortowek sa jakies kary finansowe
Co oprocz dopignu mozemy prezentowac.
(Do Adminow: Jezeli moj temat byl nie potrzebnie zakladany i gdzies sa odpowiedzi prosze dac linka na prv)
NIGDY NIE ZGINIE AZS !! NIGDY NIE ZGINIE !!
"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów."- Stanisław Lem
"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów."- Stanisław Lem
-
Orange Boyyy
- Żak
Marco pisze:W ktoryms z tematów kolega kwassek pisał ze Wisła otrzymała od PLKK pismo w ktorej jasno zakozuje uzywania rac, ogni begalisch i innych materiałów pirotechnicznych za ktore będą kary.
Mozecie sprawdzic w swoich klubach???
I zimnych ogni...
Pozdro
Jak się bawić to się bawić drzwi wyje**ć okno wstawić !!!
Kretson27 pisze:Hej z karami jest tak ze Obserwator zapisuje w protokole np ze odpaliliscie
i od PLKK zalezy czy naloza kare czy nie my dostalismy kare za serpentyny i race pozdro
Sprostoeanie do wypowiedzi kolegi: po 1 nie race tylko flary, a po 2 za flary w Polkowicach nie dostalismy kary tylko za wulgarne przyspiewki i serpentyny.
Nigdy nie dyskutuj z idiotą. Najpierw sprowadzi cię na swój poziom a później pokona doświadczeniem
W Gdyni tortówki głównie używamy na meczach Euroligi i nigdy nikt nie zwrócił nam za to uwagi. Jeżeli chodzi o PLKK używane były na meczach z Wisłą i też nie było problemów.
Jeżeli chodzi o serpentyny,które kiedyś były podstawą na prezentacji zespołu to tu już jest zakaz i kary dla klubu.
Jeżeli chodzi o serpentyny,które kiedyś były podstawą na prezentacji zespołu to tu już jest zakaz i kary dla klubu.
"It isn't about how hard u fall,it's about how high u bounce back"