19 kolejka FGE: Cukierki-Odra Brzeg - Wisła Kraków

forum dyskusji o sprawach pozaboiskowych

Moderatorzy: rzymi, Lisu, Marco

Awatar użytkownika
wlodi9
Kadet
Kontaktowanie:

Postautor: wlodi9 » 12 lutego 2008, 15:15

Greebo pisze:
wlodi9 pisze:
akakiusz pisze:Zera nie było. 5 osób z Wisły...

Piknik?? :?

Ano, pikniki 8) Straszne, nie? :lol:

Nie no nie straszne, ale jak piknik to tak jak wcale, czyt. wypowiedz wyżej :wink:
T Ę C Z A
L E S Z N O

Awatar użytkownika
ann
Administrator

Postautor: ann » 12 lutego 2008, 15:19

jak będziesz miał na koncie tyle wyjazdów, co te pikniki to wtedy będziesz mógl zabierać głos w tym temacie.
Jeśli ktoś w Krakowie zapyta się za 20 lat: kim była DeForge? Odpowiedź będzie tylko jedna: wielką zawodniczką!

https://www.youtube.com/watch?v=N7ABk7vDous

BARTOLINO
Administrator

Postautor: BARTOLINO » 12 lutego 2008, 15:30

wlodi9 pisze:Nie no nie straszne, ale jak piknik to tak jak wcale, czyt. wypowiedz wyżej :wink:

Ann już mnie uprzedziła, ale powiem Ci tylko tyle, że te pikniki w sumie mają pewnie więcej wyjazdów na koncie niż Ty meczów u siebie. Więc może jednak trochę przyhamuj oceniejąc osoby, których nie znasz!
"Jeśli człowiek nie odkrył czegoś, za co gotów jest umrzeć, nie jest godzien, by żyć."

https://bartolino78.wordpress.com

Michal-Lemberg
Amator

Postautor: Michal-Lemberg » 12 lutego 2008, 15:45

Ann i BARTOLINO - święta racja! Co to Leszno tak od wczoraj do Wisły i Śląska skacze?

PS. Bardzo proszę, aby te 5 osób z Krakowa, które wczoraj było na meczu zgłosiło się do mnie na PW. Będę wdzięczny, z góry thx. :wink: Chyba nawet Kogoś z nich się coś pytałem tuż po wejściu na halę? (byłem w czerwonej treningówce i pół-pasiaku Wisły) Pzdr!

Awatar użytkownika
wlodi9
Kadet
Kontaktowanie:

Postautor: wlodi9 » 12 lutego 2008, 16:20

Dobra widze, że sie nie zrozumielismy.

I nie skacze ani do Wisły,ani do Śląska, powiem nawet ze kibicuje Wiśle poniekad.
T Ę C Z A
L E S Z N O

Marek1990
Kadet

Postautor: Marek1990 » 12 lutego 2008, 16:37

Michal-WKS pisze: Co to Leszno tak od wczoraj do Wisły i Śląska skacze?

W jakim sensie, bo nie rozumiem :?: Obraził ktoś z Leszna te kluby :?: Włodi tylko napisał: "Nie no nie straszne, ale jak piknik to tak jak wcale, czyt. wypowiedz wyżej". Więc nie wiem o co Ci chodzi :?:

Awatar użytkownika
betti
Senior

Postautor: betti » 12 lutego 2008, 19:42

wlodi9 pisze:
Nie no nie straszne, ale jak piknik to tak jak wcale, czyt. wypowiedz wyżej :wink:

Włodi, Ty to masz naprawde poczucie humoru.
Najpierw obrażasz innych kibiców, a potem piszesz, że sie nie zrozumieliśmy.

Naprawdę radosne.

Piknikiem fajnie być :D
Debiutantka Roku!!!

"Rozpędź się a ściana sama Cię znajdzie" - Tomasz M.

Ave Becky!!!

Michal-Lemberg
Amator

Postautor: Michal-Lemberg » 12 lutego 2008, 20:15

No, mnie wczoraj coniektórzy za mniejszość niemiecką wzięli. :D Porobiło się... :wink:

Awatar użytkownika
patrese
Kadet
Kontaktowanie:

Postautor: patrese » 12 lutego 2008, 21:28

Michal-WKS pisze:No, mnie wczoraj coniektórzy za mniejszość niemiecką wzięli. :D Porobiło się... :wink:

No nietrudno było się nie pomylić... Kontrowersyjny emblemat swój jednak zmieniłeś, więc było coś chyba na rzeczy. Teraz zdecydowanie wygląda to lepiej. Zwracam honor w takim razie, jeśli rzeczywiście doszło do pomyłki. I nie chodziło bynajmniej o Śląsk Wrocław (choć nie przepadam delikatnie mówiąc :wink: ) lecz tylko i wyłącznie o SCHLESIEN. Pozdrawiam.
SIAMO SEMPRE CON VOI - LECH POZNAŃ
Obrazek

Michal-Lemberg
Amator

Postautor: Michal-Lemberg » 12 lutego 2008, 22:12

Wielkopolanie z Leszna mają chyba jakąś wrodzoną fobię antyniemiecką... Z tego co patrzę, to już niedługo (20 II) Tęcza przyjeżdza do naszego Miasta Briegu (które leży w prowincji Schlesien), gdzie mieszkają sami "Niemcy" lub "Volksdeutsche". Misja obrony polskości spocznie więc na kibicach Tęczy. :lol:

PS-1. Jeśli pozostałe komentarze w tym temacie będą się tyczyły kwestii polsko-niemieckiej, to czy jest sens go kontynuować?
PS-2. Okazja do polubienia Śląska przez coniektórych już 20 II. :D

Awatar użytkownika
patrese
Kadet
Kontaktowanie:

Postautor: patrese » 12 lutego 2008, 23:05

Michal-WKS pisze:Wielkopolanie z Leszna mają chyba jakąś wrodzoną fobię antyniemiecką... Z tego co patrzę, to już niedługo (20 II) Tęcza przyjeżdza do naszego Miasta Briegu (które leży w prowincji Schlesien), gdzie mieszkają sami "Niemcy" lub "Volksdeutsche". Misja obrony polskości spocznie więc na kibicach Tęczy. :lol:

PS-1. Jeśli pozostałe komentarze w tym temacie będą się tyczyły kwestii polsko-niemieckiej, to czy jest sens go kontynuować?
PS-2. Okazja do polubienia Śląska przez coniektórych już 20 II. :D

Dla jednych fobia, dla innych normalność. Punkt widzenia zależy od punktu siedzenia. A niektórym widać wciąż się myli, w jakim kraju siedzą... Choć od lat ponad 60-ciu mylić się nie powinno... Prowincji z województwami także. To tyle w tym temacie, który z tematem niewiele ma wspólnego i którego kontynuować dalej nie zamierzam. "Aber schuldigung" czy jak tam mówicie... :roll:

Obrazek

Michal-Lemberg
Amator

Postautor: Michal-Lemberg » 12 lutego 2008, 23:10

Jak dla Ciebie "Auf wiedersehen". :D

Awatar użytkownika
patrese
Kadet
Kontaktowanie:

Postautor: patrese » 13 lutego 2008, 09:06

Michal-WKS pisze:Jak dla Ciebie "Auf wiedersehen". :D

W czasach prowincji Schlesien mówiło się to trochę inaczej... Znacznie krócej... :lol:

Obrazek

Awatar użytkownika
wlodi9
Kadet
Kontaktowanie:

Postautor: wlodi9 » 13 lutego 2008, 10:29

betti pisze:
wlodi9 pisze:

Włodi, Ty to masz naprawde poczucie humoru.
Najpierw obrażasz innych kibiców, a potem piszesz, że sie nie zrozumieliśmy.

Naprawdę radosne.

Piknikiem fajnie być :D

Nie chcialem Was obrazic na pewno, ale jak to tak przyjeliscie to sorki :wink: .
T Ę C Z A
L E S Z N O

Awatar użytkownika
wlodi9
Kadet
Kontaktowanie:

Postautor: wlodi9 » 13 lutego 2008, 16:28

Michal-WKS pisze:Wielkopolanie z Leszna mają chyba jakąś wrodzoną fobię antyniemiecką... Z tego co patrzę, to już niedługo (20 II) Tęcza przyjeżdza do naszego Miasta Briegu (które leży w prowincji Schlesien), gdzie mieszkają sami "Niemcy" lub "Volksdeutsche". Misja obrony polskości spocznie więc na kibicach Tęczy. :lol:

Dlaczego Wielkopolanie zaraz?? Ja nic nie mam do Niemcow. Z reszta mam troszke wspolnego z tym krajem :wink:
T Ę C Z A
L E S Z N O

Wróć do „Kibice”