Cicha hala w Toruniu ???
Moderatorzy: rzymi, Lisu, Marco
siedzieli za łąwka torunianek i prowadzili myslowy doping!

kwassek pisze:...Chyba że naprawde jesteście tak krótkowzroczni jeżdżac na te wyjazdy gdzie biją Wam brawo (jak dla mnie to troche wiocha cieszyć się że biją mi brawo bo gdzieś przyjechałem... no ale chuj nie moja sprawa jakie kto w życiu ma kibicowskie priorytety)
ja siedziałem przed tv i wyzywałem super gre naszych zawodniczek
.
Dobrze ze mnie na meczu nie było bo wyzwajac Torunianki bym Was przekrzyczał!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Dobrze ze mnie na meczu nie było bo wyzwajac Torunianki bym Was przekrzyczał!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
kwassek pisze:...Chyba że naprawde jesteście tak krótkowzroczni jeżdżac na te wyjazdy gdzie biją Wam brawo (jak dla mnie to troche wiocha cieszyć się że biją mi brawo bo gdzieś przyjechałem... no ale chuj nie moja sprawa jakie kto w życiu ma kibicowskie priorytety)
- ginda
- Senior
- Kontaktowanie:
hermes46 pisze:ja siedziałem przed tv i wyzywałem super gre naszych zawodniczek![]()
.
Dobrze ze mnie na meczu nie było bo wyzwajac Torunianki bym Was przekrzyczał!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!![]()
Czyli moralnie nie masz prawa oceniać kibiców z Torunia, którzy byli w Lesznie, a cały czas to robisz...
Dziewczyny jeśli chcecie,
zwycięstwa poczuć smak,
musicie walczyć, trenować,
dopingiem was wspieramy,
a wiarę w sercu mamy,
po meczu będziem świętować
zwycięstwa poczuć smak,
musicie walczyć, trenować,
dopingiem was wspieramy,
a wiarę w sercu mamy,
po meczu będziem świętować
no dobrze w obecnej sytuacji temat juz nie aktualny o czym zapewne przekonały sie zawodniczki z Jelonki i Krakowa. Porponuje temat juz zamknac i zeby nigdy juz nie wrocił
- Paul_Banks
- Nowy na forum
Dla mnie tamat ewidetnie do zamkniecia! O co prosze moderatorów
-
rodgers-kibic z torunia
- Kadet